Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
Bagati repede ochiu' la poze sa o vedeti pe vedeata cum au aranjat-o pt concurs
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Mda... gata concursul.. nu prea stiu antenistii sa faca show. Daca erau la Pro ii tinea vreo 6 ore de emisiune din care 3 ar fi fost cu publicitate/suspans.
Recunosc nu ma asteptam sa castige Ruxandra locul 2... Macar si-a luat-o Uceanu peste bot ca doar pe Daniel ala il ridica il slavi.Chit ca din cate am inteles asta dupa ce a iesit din campus a bagat la greu pastile sa slabeasca.
Pe Bogdan l-au descalificat dar n-au mai zis nimic de el
In fine... una peste alta eu sunt mandra de grasa mea ca a aratat beton (deh ma laud si io ca cioara , puiul)si mai ales ma bucur ca a slabit sanatos si dupa ce a iesit din concurs dar cel mai important mi se pare ca si-a schimbat ceva si la creieras..clar e alt om.
gata ca m-am laudat destul.
o seara buna tuturor!
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor am reusit sa intru si eu , asa cum vad ca va zicea Ana am un net super dubios zilel astea, nu pot intre decat pe anumite site-uri, nici blogul meu nu il pot deschide si doar cand vrea el si telefonul nu-mi merge .
Giova am vb cu al meu meu sot, el sub influenta occidentului cred nu s-ar expirima pana nu ar vedea un set complet de analize, o sa iti scriu maine pe mess de asta dar includea si endocrinlogocice ce zicea Ana. Adevarul e ca aici fac zeci de analize nu prea merge pe presupus si cred ca e mai bine asa. Cum se mai simte mama ta?
Lili nu ai un link ceva sa vad si eu cred ca a aratat f bine verisoara ta, te rog sa ii transmiti admiratia mea si felicitarile mele pentru tot efortul depus de la o pers care lupta si ea cu kg si o intelege perfect. Super swhow de Mos Craciun
Gio deci iti edor de pitic
Ana a gasit o faza geniala cu clipurile pe net e beton fata asta fara false laude. Mi-a dat si mie link-ul asta e filmul cu Alain : http://sfr.perenoelportable.fr/visionner/g5LspIjjTfgVAnFwvqQEbQ s-a uitat azi de 10 ori mirat cum stie Pere Noel tot i-am facut si la sot pe care il lauda Mos Carciun ca a mai renuntat la cumparaturi vb vine sperante .
Azi a fost Mos Craciunla scoala la Alain parintii nu au fost anuntati ca nii atrecuti au primit cadou si au cantat ceva . Revin eu maine ca am mai multe de va povestit.
Giova spune:
cam seaca finala, vorba Lilianei.
Grasa ta, care acum numai grasa nu mai este a aratat superb. felicitari Andreea! Doamne ajuta tot asa sa te mentii....asta e partea cea mai grea.
Toti au fost schimbati, mult a slabit si Veronica aia, iar Gratian arata super, frumos gagiu e acum. a meritat din plin premiul cel mare.
Silvia mersi de sfat. trebuie sa o intreb de analizele endocrinologice. acum e ok, dar are asa episoade, mai ales cand se enerveaza sau se necajeste. acum e fericita, doar e piticul acolo.
Mi-e dor de el, si mai mult ca sigur ca plec cu Marco duminica cu trenul. Nu mai stam pana joi sa mergem cu Clau...e prea mult.
fain si filmuletul pt. Alain.
Sper sa fie ok netul de acum incolo, ne-ai lipsit.
Maine la ora 15 are si Marco serbarea.
La ora 12 sunt programata la coafor, pana atunci trebuie sa mai ajung prin oras sa iau un microunde pt. mama si cadou de mosh pt. Marco din partea noastra.
atat m-am fastacit caci nu mai gasesc ce isi doreste.
, intru maine daca reusesc.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Seaca rauuuuuu finala!
Nu au facut deloc show...
Bai, da Veronica a slabit nu gluma; si Gratian la fel.
Andreeea e total schimbata; parca nici la fata nu mai seamana deloc.
Linkul dat de Ana e BESTIAL!
I-am facut si eu lui Matei si Victor ii traducea; dar a ramas socat cand a vazut poza lui in cartea pe care a deschis-o Mosu'
teolinda spune:
Salutare!
Silvia uite aici cam cum arata acum Andreea
http://marelecastigator.a1.ro/marele-castigator/Alexandru-mai-slab-cu-50-de-kilograme_224
I-a facut Daiana aia o prezentareeee... "O mama care si-a lasat fetita singura,singura..".
Oricum pt un asemenea concurs chiar trebuiau sa faca super show... mai ales ca aveau si cu ce... Macar probele alea in care s-au intrecut de le-ar fi dat integral... si tot isi faceau emisiune de emisiune...da' organizarea a fost varza inca de la inceput.
Cu toate astea... o parte dintre cei care au participat si-au schimbat radical viata, cert.
M-am tot gandit mereu la bunica-mea... daca ar mai fi trait sa o vada pe Andreea acum ca ea mereu comenta ca s-a ingrasat si era vesnic revoltata pe chestia asta.
Ma bucur si mai mult pt ea ca a avut curajul sa se schimbe radical... si ca look. Imi zicea ca la gradi i-a zis o bunica... "Sunteti sora mamei lu' Maria, nu? "Nici macar cei care au filmat-o 2 luni cat a stat in campus nu au mai recunoscut-o dupa ce si-a schimbat freza.Acum au facut-o misto si ei pt finala.... dareu n-am vazut-o inca live...abia astept. Dar a fost tare ca le-au zis aia acum vreo 2 sapt sa nu se mai tunda, vopseasa, penseze... ca sa-i faca ei. Ma intreb pe cine si ce naiba le-a facut alora ca in afara de ea toti erau la fel... doar ca slabisera.
Gata... am incheiat subiectul cu concursul.. pt cine nu interesa, scuze.
Eu astazi am reusit sa mai rezolv cate ceva pt pregatirea de duminica. Acum insa incepe sarcina cea mai grea... de pregatit pachetele. Deja Nicolas m-a vazut cu turta dulce si m-a intrebat de ce o duc sus. I-am zis ca m-a rugat mos Craciun sa-l ajut sa faca o surpriza copiilor ca el vine ca in fiecare an la Biserica
Piua..ca mai vroiam sa zic ceva da' mi-am pierdut toate ideile ca tocmai m-am certat cu barbata-miu ca el vrea sa ia un brad mic in ghiveci si stiu ca Nicolas vrea brad mareImi vine sa pun drujba pe el cu ideile lui de geaman fixist
Giova spune:
Gata serbarea...a fost frumoasa si reusita. Copiii au avut o sceneta, cate o poezie in romana si una in engleza, au cantat si au dansat...iar noi ne-am spart de ras. au fost cumintei si ascultatori, au stat pe scaunelee lor, mai faceau cu mana sau mai vb. intre ei, dar oricum...atenti.
Cadou au primit un puzzle in 3D, o barca cred...trebuie sa o ansamblam si nu prea avem chef.
Imediat pun poze si filmuletele facute cu telefonul.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
poze:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-12-17/15:00:05
filme:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1237319310083#!/video/?id=1742275013
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Nici eu nu ma asteptam sa castige Ruxandra locul 2; cred ca si-a bagat unghia in gat
Si zici ca Andrea si-a schimbat si mentalitatea/gandirea?
Bravo ei!
Da de fapt de ce se ingrasase asa de mult?
Deci Liliana ai devenit ajutorul Mosului? Il ajuti sa impacheteze turta dulce?
Giova, super pozele de la serbare; mosul nu arata cine stie ce in schimb; putea sa gaseasca si eu unul mai burtos si un costum mai misto
Eu am o durere de cap de nu mai vad....am luat o pastila si sper sa-mi treaca.
Dar pana una alta cred ca o sa ma duc direct in pat la ca am avut o saptamana naspa rau de tot! M-am certat naspa cu directoarea si cred ca are un ghimpe impotriva mea de toata frumusetea; In seara asta este petrecerea de Craciun, dar avand in vedere "minunata" saptamana pe care am avut-o, am preferat sa nu ma duc...
Nici nu vrea sa stiu ce o sa-mi auda luni urechile
Sunt tare rau intoarsa...; nu am chef de nimeni si de nimic
E....hai ca v-am zapacit destul cu problemele mele interioare.
Sa aveti o seara buna
silvi_2005 spune:
Giova draga iti scriu aici despre mama ta ca netul meu merge ca naiba o data reusesc sa intru aici o data pe mess poate de la ninsoare glumesc. Deci al meu sot a zis ca daca s-ar prezenta aici la urgenta ( unde facea el garzi ) protocolul ar fi cam acesta : un bilant de sange sa vada starea generala a analizelor, pentru persoane care isi pierd cunostinta repetat dar nu au istoric epileptic sau cardiologic se face un Holter EKG ceva monitorizare continua EKG care monotorizeaza EKG timp de 24 de ore in continuu, se spitalizeaza o zi ca sa depisteze orice tulburare de ritm ce ar putea sa apara candva intr-un moment al zilei ( cam asta e sunt primul vizat la pierderi de cunsotinta pt 50 de ani ) . Masurarea tensiunii intinsa si apoi ridicata imediat in picioare sa vada reactia organismului la o eventuala hipotensiue de ortostatism. Daca se exclud astea toate un bilat endocrinologic complet . Apoi se poate mereg pe idee de atac de panica sau daca e cel mai mic semn de tulburare neurologica un examen complet in sensul asta. Sper ca nu te-am bagat in ceata poate aici sunt mai exagerati cu analizele dar vor sa expduda tot.
Lili asa prost imi merge netul ca nu s-a incarcat nicum filmul decat un minut , oricum verisoara ta arata superb as fi zis ca are mult ami putine k, ii sta tare bine si culoarea asta si tunsa scurt fata de parul acela pana la umeri cret. Bravo ei felicitari, ce prezentare la tembela ia "si- alasat fetita singura, singura " parca alasat-o pe trotura in fata la A 1 si mers la concurs vai ce jurnalisti Maine sper sa vad tot clipul.
Fetelor la noi ninge de ingroapa sunt vreo 10 cm de zamada pusi pente tot in ultima ora. Maine as fi vrut sa merg la piata dara ici nu circula busul daca e zapada pe starda ziic ca sunt cu capul, nu stiu ce s-ar face in Canada pe bune ca exagereaza. Veste nou e e ca vine soacra mea la noi Craciun, soseste Luni si sta pana in 27.