Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus poze de la concurs. tocmai le-am primit si pe cele de la mama lui M:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-12-09/19:34:37

Lili bine ai revenit. ma bucur ca totul e bine si esti doar tu ocupata. Doamnne ajuta sa scape de SN piticul. Nicolas a avut serbarea?
Joi e marea finala...cum sta cu kg Andreea?

plec dupa Marco...la cum e afara, imi iau o marja mai mare de timp.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Iuliana 114 nu exista, poate 116.
si eu as fi vrut tot 116, doar ca nu erau pantaloni. La gecile 116 si 122 nu prea era mare diferenta. la pantaloni sunt 3 degete in lungime...ceea ce e mult...acum vom vedea....ii voi scurta bretele pana ii vor intra in fund.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Chiar asa abia astept sa vad finala de la "grasi".
Am o presimtire ca o sa castige "femeia rea" - Veronica
Liliana....da-ne detaliiiiiiiii.........

Mergi la inceput

razi tu razi Iuliana dar cu tot cu bretele scurtate la maxim ii sunt mari. geaca ii e buna, putin lunga...dar are mainile lungi ca tat-su...si la maneci e ok....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Iaca si noi pe-acasa iarasi.

GIO - maine avem serbarea. Abia astept ca totul este surpriza n-au avut voie sa ne spuna ce pregatesc. DOar o poezie i-a dat sa invete acasa...luuuuungaa rau. Eh...s-a mai scapat Nicolas mi-a zis si Plugusorul plus cantecele, Domn-Domn sa Inaltam, Renul lui Mos Craciun, Astazi s-a nascut Hristos ca le tot aude si acasa si in masina. Da' isi aduce aminte ca e surpiza si nu vrea sa mi le cante, totusi

Andreea e in mare viteza pe-acolo cu pregatirile de show... ii vopsesc aia, tund/penseaza/imbraca.
Sta binisor cu kg... da' nu va spun sa fie surpriza maine

Iuliana eu zic ca defapt o sa fie asa... Gratian primul si Daniel pt al doilea loc. Asa or sa fie un concurent de la un antrenor iar celalalt de la altul
O sa vedeti ca se va intampla ceva... care mai mult ca sigur va aranja rezultatul asa cum v-am zis. Acum... orice este posibil. si eu sunt curioasa.
Oricum cea mai penibila din tot concursul a cazut Flavia.. parerea mea
Piua

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

ma tii pe jar Lili sper s anu uit sa ma uit la show joi seara.
Bafta maine la serbare.
Cum ati sarbatorit spiridusul? ceva poze cand vedem?
acusi il sarbatoriti si pe praslea. merge singurel?

eu tocmai am terminat felicitarile cu Marco...mai trebuiesc lipite si scrise si gata.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

pe unde umblati doamnelor?
haideti la o sau un ceai cald.
la noi iar fulguie.....eu am terminat de spalat geamurile si de sters caloriferele.

aseara la ora 21 am iesit la zapada. uitati aici niste pozici:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-12-14/21:27:31

, fug iar la treaba.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Noi pe la munca....am bagat doar un ochi ca am treaba.
Deci cu tot cu bretele scurtate la maxim ii sunt mari pantalonii lui Marco?
Ce misto ca la voi ninge....vreau si eu zapada
Liliana, deci vrei sa ne ti pe jar pana maine seara...

Mergi la inceput

iuliana spor la munca.
Am pus poze de aseara si e cu noul costum pe el. Nu e chiar asa dramatic.
azi l-am trimis in trening la gradi, cu geaca si cu pantalonii in mana. ieri au iesit afara si s-au udat. a stat in pantalonii de pijama pana s-au uscat ceilalti. asa ca azi se poate arunca in voie prin zapada, ca e blindat.
Doamne ce a mai facut si ieri cu Clau pe afara. s-au dus pe rampa de la garaje si il tragea clau ca pe un sac....eu am mers in casa ca eram inghetata...Marco frigurosul meu nu a avut treaba, ca nu i-a intrat zapada pe niciunde.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Multumesc.
Ce misto de voi ca aveti zapada.
Abia astept si eu sa ajunga zapada in Bucuresti ca sa fac oameni de zapada cu Matei in curte (si cu Frunzulita)...sau macar la munte sa fie zapada.
Eu sunt foarte friguroasa si nu imi prea place iarna ca e frig, in schimb zapada imi place.
Am fost aseara si am cumparat brad....e asa de frumos si abia astept sa-l impodobim; curtea e deja impodobita si e asa de frumos seara cand aprind luminitele (ma laud si eu singura).
Cum e Edi la mama ta?

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici....
Unde sunteti doamnelor?
V-ati inzapezit?
Eu am ajuns acasa, dupa o zi crunta in care mi-am facut nervi pentru un an intreg
Dar...strang din dinti ca mai am o saptaman si jumatate si intru in concediu
Giova, super poze!

Mergi la inceput