Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, vazut , placut ? plecat? sau suparat(pe mine) ? sper ca nu , ca eu glumeam

vorbesc ca unu care abia incalceste romaneste, cum e Nick a meu

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph, cum sa ma supar, sunt eu cam cascata azi, nush ce e cu mine, cred ca am dormit prea bine aseara si s-a prelungit starea si acum ca sunt treaza ft misto, imi place tare mult, o sa ma uit acum si la video dar e frumos rau! si vad ca are o gramada de accesorii bebe sophie o sa fie o mica printesa

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

imi plac mult de tot si culorile, tu pe care vrei sa il iei? cel alb (beige) e super misto, dar imi plac tare mult si cel lila si turcoaz pt fetita...chiar e ft frumos, simplu, clasic, elegant, arata bine de tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

imi plac mult de tot si culorile, tu pe care vrei sa il iei? cel alb (beige) e super misto, dar imi plac tare mult si cel lila si turcoaz pt fetita...chiar e ft frumos, simplu, clasic, elegant, arata bine de tot!

pe cel lila

_

Mergi la inceput

tare de tot, si eu tot lila l-as fi luat beigul e frumos dar cred ca in timp se murdareste mai usor, iar lila e superb noi il asteptam pe al nostru sa vina, acum, pe la sf lui decembrie, de abia astept, sunt asa curioasa....cred ca o sa plimb de nebuna carutul prin casa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu va puip
revin pe seara
ies cu fata si cu mama la doctor
imi doresc sa nu aiba nimic grav fata
pup gascaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

tare de tot, si eu tot lila l-as fi luat beigul e frumos dar cred ca in timp se murdareste mai usor, iar lila e superb noi il asteptam pe al nostru sa vina, acum, pe la sf lui decembrie, de abia astept, sunt asa curioasa....cred ca o sa plimb de nebuna carutul prin casa :))

da carnet de condus asa vehicol ti-ai luat? ai categoria necesara ?

lasa ca-i bine, am fost si eu prin magazine si am condus pe asta de-l vreau ca l-am intors pe toate partile sa vedem cu ce se mananca si a iesit bine la teste, 10 cu felicitari

_

Mergi la inceput

eu merg pe principiul ca daca pot sa conduc o masina prin traficul din buc fara sa am nici un accident la activ si sa fiu chiar batman la volan, ma descurc si cu un tir si cu un carutz gata, fug si eu sa imi fac o baie luuunga si pe urma maraton de filme :) ne auzim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey..
Revin si eu..Am hoinarit azi sa il caut pe Mosul.. si pana la urma ne-am gasit....
Ati fost harnicute azi..ati scris,ati discutat,ne-ati spus si noua detalii importante de care sa tinem cont la alegerea caruciorului.
BB_Yasmi ma intrebai ce model de la Hauck era...iti zic doar ca era Hauk..habar nu am restul.Era la reducere de la vreo 13 mil la 9 mil si avea:scoica,o husa in care se baga bebe cand avei carutul la orizontala..adica gen landou,si geanta.cand zic scoica ma refer la miniscaunul in care se pune bebe in masina...Mi s-a parut ok,numai materialul parea cam subtire asa...
Strumf
..imi place mult carutul ales de tine.Este super!!!Cred ca si costa ....
Roxy_S..si eu sunt ca tine,habar nu am ce sa urmaresc lacarucior.De aia merg prin oras,vad cate un model si intrusi intreb fetele aici...Trebuie sa gasim si noi varianta ideala calitate-pret..

Acum am o intrebare pt cazul meu:daca nasc in jur de 20 aprilie si sa zic ca l-as scoate pe bebe afara din mai,mai am nevoie in mod expres de landou?Sau este suficient un carut care se face si la orizontala si il acopar cu ceva eventual daca tot mai este frig??
La cele sport care se fac si la orizontala ii afecteaza coloana lui bebe???

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Strumphy, am vazut si eu bradutul. SUper . Si imi place semineul vostru, da, nu pricep cum e: n-are cos de tras fumul, horn din ala care sa iasa afara? Ca mie ala nu-mi place la seminee si de aia am si refuzat sa fac la casuta noastra. Ca e prea masiv si ocupa loc din camera, plus ca trebuie sa ai un meserias ca lumea care ti-l face, altfel, am auzit si situatii in care nu trage fumul si tot intra in casa. Noi pana la urma n-am facut si-am zis ca o sa luam unul electric, care seamana cu ce aveti voi. Totusi al vostru e cu lemne .
Ai dreptate cu burtica mea, e cam tuguiata. Asa a fost de la inceput.
Yasmi, miki, strumphy, se pare ca ieri a fost o zi cu dureri de burta. Si eu m-am plans pe parcursul zilei ca m-a cam deranjat, dar aseara dupa ce m-am bagat in pat a fost chiar nasol. M-am si deprimat putin. Am luat no-spa si m-a lasat dar destul de greu. Chiar ma gandeam sa mai iau unul. Si totusi eram impacata oarcum ca-l simteam pe bb misunand.
Cami, sanatate multa Antoniei. Sper sa treaca repede, sa nu se chinuie biata de ea. In legatura cu mada23, se pare ca in jurul Craciunului o sa apara bebe, daca mai vrea sa stea pana atunci. Oricum si daca nu mai sta, medicul a asigurat-o ca va fi in regula.
Pisuc, felicitari pt luna a 6-a!!
Incerc sa ma mobilizez sa ies putin afara, ca e soare dupa o saptamana de ploi. Sa profit de el si sa iau, daca gasesc, un piept de pui si ciuperci. As face pui chinezesc.
Reviiin!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alina, si eu tot chinezisme azi am facut..de fapt fa acum..

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput