Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi strumfi, multumim de capitol nou. caruciorul l am gasit la oferta si dupa ce m-am plans.dar nu mai sunt asa hotarata ca vroiam ceva mai ozn miki, e micut si fff usor si are combinati de culori frumoase. sotul a zis ca daca nu ma hotarasc o data merge el singur si il cumpara si atunci nu mai tre sa ma hotarasc atat :)))) azi merg la nepotelul meu!!!! ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a ![]() |
azi am fost in kika, sa ne uitam de niste mobila de bucatarie..dar am plecat cu coada intre picioare ca cea care ne placea noua era nici mai mult nici mai putin de 700 mil lei..fara electrocasnice
vroiam sa va zic pt fetele din bucuresti sau care pot ajunge si vor carucior..ca au f multe modele, unele nemtesti care nu le vezi prin alte locuri si f multe oferte..erau si unele reduse la 50%..inclusiv modelul de la hauck de care vorbeam plus inca unul..dar n-am retinut cum se numeste modelul..oricum eu vazusem multe care mi-au placut

mami de Vlad 09.04.2009 si
s27 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s miki sa poarte vald sanatos hainutele de iarna ![]() ![]() iony ![]() ![]() anamira ce mai faci? sper ca intri si tu mai des la noi. frumoasa burtica ![]() ![]() viss ce anume ai luat de a fost 16 mil? vaccinul acela? eu am gasit la o farmacie cu 400 si ceva lei. cand merg la doctor il intreb daca sa il cumpar, ca el imi zicea ca se gaseste si in maternitate si ca sa nu-l cumpar eu. ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 28+![]() |
roxy, ce vaccin ai gasit la 400 si ceva ? cel de RH ? unde ? ca eu am gasit la 8 mil..si as vrea si eu la 4

s27 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui scrish hello burtici! yasmi ma bucur ca te simti mai bine...cand am intrat acum si am vazut k ieri ti a fost rau am citit cu sufletul la gura toate mesajele pana am vazut k esti bine ![]() ![]() shtumph eu nu pot sa vad pozele cu bradutul le-ai sters cumva? ultimele poze pe care le vad e cu o burtica frumoasa raaaaaaaaaaaaaaaau ![]() de 23 de sapt![]() ![]() miki nu ma sperii ![]() chiar ieri am iesit la un suc cu prietenii aia de care ziceam si nu am mai rezistat si ne-am contrazis un pic, k in final sa imi spuna ca in rationamentul meu am dreptate absoluta doar ca ei nu au avut tarie sa se tina de el...acum gata, nu mai imi fac nici un plan, o sa ma vad in fata faptului implinit si o sa o scot cumva la capat![]() ![]() fetelor la bb2, de la ce varsta se incepe "educatia" copilului? adica daca el are 1 an jumate si iesi cu el la mall de exemplu, e normal sa fuga de langa tine sa se duca in alt magazin, sa fure un teefon si sa darame un castel de lego? ieri am fost si prin mall la baneasa sa ne mai uitam dupa lucrusoare si am intrat la next, am avut o mare surpriza, aveau niste hainute mult mai frumoase decat mi le aminteam, absolut geniale, la niste preturi ft ok! pacat k nu aveam eu lista mea mirifica dupa mine ![]() s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat |
scrish, sper ca stii ca am glumit
cu educatia..off, off..tare greu..eu pot sa-ti zic cum e situatia la noi, la 1 an7luni..pe scurt..daca ies cu el undeva trebuie sa fim cu ochii in patru numa dupa el..eu nu resusesc sa vad nimic, tati la fel..ieri cand am fost la cumparaturi a trebuit sa-l iau ca erau pt el lucrusoarele si ce sa-ti spun..fuge prin magazin, chiuie, s-a bagat in cabina de proba peste niste doamne si alea se hizleau de numa..alerga dupa mingii..asta in decathlon..daca e magazin de jucarii, aduna tot si pune in cos..isi umple bratele, se piteste, se baga pe sub panourile acelea de reclama, se baga in seama cu oamenii..si tot asa..de stat undeva cu el la masa nici vorba..cand avem nevoie sa-i dam sa manance la restaurant unul comanda si altul alearga dupa el
acum ce sa zic, e al meu si il iubesc
acum astept critici
va pup

s27 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetele dati mi si mie ceva ideei...socrela mea vrea si ea sa cumpere pt bb cate ceva si nu stiu ce sa ii spun sa cumpere.... stiu veti spune sa imi dea banii ca ii cumpar eu..aia nu e pb ca imi da si banii ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a ![]() |
aparat supraveghere n-ai nevoie ? mai au si o solutie pt dezinfectat la rece..creme de fundulet, de corp..ma mai gandesc la altceva..
s27 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza Dorinuta , ma bucur pentru tine ca te-ai linistit si ca bebe e bine si creste bine asta e cel mai important ![]() ![]() yasmi, vrei sa-ti arat OZN ul meu ? Uite aici www.icandyuk.com/products_detail.php?id=cherry_special_edition" target="_blank"> carutz bebe linkul asta e la o editie speciala, dar eu o sa mi-l iau pe alta culoare, pe una asa ca pentru fetitze ![]() daca dai click pe acolo gasesti si celelalte culori de le au si plus toate accesoriile ![]() _ Mind the Bump! 24+ Sophia Nicole |
strumph, alege si tu o culoare neutra..nu se stie niciodata..poate urmeaza un fratior

s27 cu
strumphitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
strumph, alege si tu o culoare neutra..nu se stie niciodata..poate urmeaza un fratior ![]() ![]() ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu ![]() |
nu fac eu baieti, n-am eu norocul ala , numa` fete in familia mea pana acum si la Nick la fel, are 2 nepoate

si daca o fi sa fac si un baiat
schimbam husele 
_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Hey.. Revin si eu..Am hoinarit azi sa il caut pe Mosul.. Ati fost harnicute azi..ati scris,ati discutat,ne-ati spus si noua detalii importante de care sa tinem cont la alegerea caruciorului. BB_Yasmi ma intrebai ce model de la Hauck era...iti zic doar ca era Hauk..habar nu am restul.Era la reducere de la vreo 13 mil la 9 mil si avea:scoica,o husa in care se baga bebe cand avei carutul la orizontala..adica gen landou,si geanta.cand zic scoica ma refer la miniscaunul in care se pune bebe in masina...Mi s-a parut ok,numai materialul parea cam subtire asa... Strumf..imi place mult carutul ales de tine.Este super!!!Cred ca si costa .... Roxy_S..si eu sunt ca tine,habar nu am ce sa urmaresc lacarucior.De aia merg prin oras,vad cate un model si intrusi intreb fetele aici...Trebuie sa gasim si noi varianta ideala calitate-pret.. ![]() Acum am o intrebare pt cazul meu:daca nasc in jur de 20 aprilie si sa zic ca l-as scoate pe bebe afara din mai,mai am nevoie in mod expres de landou?Sau este suficient un carut care se face si la orizontala si il acopar cu ceva eventual daca tot mai este frig?? La cele sport care se fac si la orizontala ii afecteaza coloana lui bebe??? 20+ ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
mie cele care se lasa spatarul la orizontala mi se pare ca acel spatar pe langa faputl ca nu e perfect drept nici nu e stabil, adica e ca un intaritor pe care sta bebe..ganditi-va ce zdruncinat va fi saracul..asa in landou sta ca in patut, are ca o salteluta tare pe suport fix de plastic..altceva..normal ca e parerea mea subiectiva

s27 cu
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui miki1979 mie cele care se lasa spatarul la orizontala mi se pare ca acel spatar pe langa faputl ca nu e perfect drept nici nu e stabil, adica e ca un intaritor pe care sta bebe..ganditi-va ce zdruncinat va fi saracul..asa in landou sta ca in patut, are ca o salteluta tare pe suport fix de plastic..altceva..normal ca e parerea mea subiectiva ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu ![]() |
perfect de acord cu tine
_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
simonacip spune:
Seara frumoasa fetelor. AM avut de citit nu gluma.
lavi, ti-am vazut doar cele 2 pozici lasate. Imi pare rau ca nu le-am prins si pe cele cu radul si cu Yasmi
. Arati nemaipomenit oricum! Slaa, picioare frumoase, o placere de gravidutza ca sa zic asa..
Am vazut si urtica si rad de strumpfi. Suuuuper, atmosfera, rad, urtica, tot. Felicitarile mele!
Cami, sper ca fata e ine, ce medicatie i-a dat??SI al meu cel mare tuseste, dar sec din pacate .. e mai enervant asa... prefer tusea aia productiva care te lasa sa dormi totusi noaptea...Miine am si multe drumuri si treuie sa-i duc la gradi, n-am de ales.
Roxy, e adevarat ca e important sa fie usor carutul...fie si pt citeva trepte pe care le urci...Al meu peg perego parca avea 11 kg si mi s-a parut destul de dificil, dar mi-a fost un, d efolos, cite sacose am carat cu el din piata....SI a fost foarte trainic...eu n-am avut landou la nici un aiat...acum fiecare cum considera, eu nu am simtit nevoia de landou...
Miki, Roxy, Pisuc, sa stapaniti sanatosi cumparaturile!!
Lalely, eu nu am avut landou, cum spuneam mai sus, cel mic a stat in el lasat la 15 grd, l-am scos la o luna si su el a avut o paturica, era ca la orizontala...nu a fost nimic anapoda...dormea tot timpul, deci nu avea proleme sa-l deranjeze ca nu e perfect intins. Oricum, el fiind micut statea cu totul pe partea de sus, deci coloana era perfect dreapta...Acuma tu stii cum va fi mai ine. Noi ne-am gindit ca pt citeva luni nu are sens sa-i iau landou, din experienta cu primul aiat care la 5 luni statea in fundulet...mi-am dat seama ca landoul l-as fi folosit 3 -4 luni maxim(prima nu l-am scos afara)..Si apoi unde-l depozitam dupa aia???
Simona, mami de baieti
David, Matei si
27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Iony, Dj LAura, alina, Anamira (le mai vazusem)frumoase urtici.
Fetele!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"