Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
merg sa pregatesc ceva de papa pt ai mei apoi merg sa imi vad nepotelul 

inainte sterg pozicile....ca m a cam luat frica 

mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a

strumphitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ohhoooo strumfi.....nu vreau surprize...neplacute ![]() nu se prea pricepe socrela asta a mea....![]() dar are bunavointa si e painea lui Dumnezeu de buna ce e! ![]() mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a ![]() |
cauta pe net , pe site la chico italian si vezi ce oferte au , gasesti ce iti place, ii dai link pe mail sau ii dai adresa la magazin unde sa se duca sa ti-l ia , ii spui cum se numeste si tot si ea numai plateste
of offf ce rea sunt, cineva sa-mi cumpere lantz

_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
ha ha ha strumf pe ce email sa ii dau link???? 

luna a 7-a

bb_yasmi spune:
roxy, intrebai de indemnzatie si nu a raspuns nimeni. inca nu e nici o hotarare, diseara la 18 parca se intalnesc astia...

luna a 7-a

strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ha ha ha strumf pe ce email sa ii dau link???? ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a ![]() |
aha deci nu ai soacra internauta deloc ?
off cate idei am , si toate proaste 
_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
cami_antonia spune:
yasmi
mie imi plac f mult lucrusoarele de la chico
aici sunt f scumpe
deci orice ar fi tare bine venit
dar ma gandeam si la
TERMOMETRU
JUCARII DE BEBE CU MELODII LINISTITOARE
HAINUTE MAI MARI ... rezista f bine si sunt dementiale
INCALTARI
DRESURI
SOSETE
si ma mai gandesc
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
22+ PETRA ADRIANA
scrish spune:
shtrumph, ma simt ignorata, vreau si eu sa vad caruciorul vostru![]()
yasmi, si eu zic sa ii ceri carutul, haine stiu ca ai multe iar daca va ia carutul chiar v-ati scos. te uiti tu exact care e modelul si ii dai un SMS cu nume si cod si sa se duca cu ele in magazin![]()
s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish shtrumph, ma simt ignorata, vreau si eu sa vad caruciorul vostru yasmi, si eu zic sa ii ceri carutul, haine stiu ca ai multe iar daca va ia carutul chiar v-ati scos. te uiti tu exact care e modelul si ii dai un SMS cu nume si cod si sa se duca cu ele in magazin s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat |
LOL , am pus link aici cu vreo 2 pagini in urma
Edit sa iti spun ca scrie cu lila carutz bebe , apesi acolo si se deschide comoara

_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
roxy_s spune:
catank acum am vazut ca gata ai scapat de alunita. ma bucur ca a iesit bine dar cum au zis si fetele mai stai si linistita, prea mult te agiti si cu munca. ar trebui sa te odihnesti mai mult.

S-a intamplat minunea mult asteptata
28+