Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Olivia astazi sunt toate episoadele din aceasta saptamana, de la 12 parca.
Noi suntem la tenis si vad ca Stefi se descurca ok. Cred ca la primavara il dau si pe Matei, vrea si el cam tot ce face si Stefi.
Roberta mersi de raspuns. Noi avem terenul, dar alt credit nu putem lua, mai avem un teren pe care vrem sa.l vindem, asa ca mai avem vreo cativa ani de asteptat. Mie imi plac toate casele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am vazut 5 episoade!Multumesc Andrea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Weekend frumos tuturor
Si sanatate la toata lumea

Musai sa va copiez ceva fain tar inventiva autoarea:

...........................…………(¯`´¯)
..........................…………./ | \ .
..........................…………...~.
..........................………, '** ' ,
..........................……. '* ~~~*'
..........................….. ' *, '~ ' ,* '
..........................….' * ~**~ * '
....................... ...…' * , • Merry • , * '
........................…' * ' ~~**~~ ' * '
..........................' ' ' • . Christmas . • ' ' '
........................' ' * ~~~#~~~ * ' '
.......................... ………….....#
……………............................===

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Dau un capuccino cu lapte ca m-am saturat de ceai...am o usturime in gat de care nu scap...ma doare noaptea sau cand stau degeaba
Mandra este de joi seara pedepsita la greu pentru prima oara,adica fara tv si fara laptopvad ca rezista destul de bine...mai am un pic si cedez io pentru ca ma exploateaza pe mine la maxim ca sa nu se plictiseasca....eu am facut ceva mancare de dimineatza am iesit un pic prin cartier sa cautam blana ursului din padure...iar pentru cand se va trezi avem in program decorarea balconului cu luminitze de tot felul...si noi suntem singurele acasa,tati este la un meci de rugby in capitala a promis ca ne aduce niste tricouri roz de la stade france(nu stiu daca stiti da's singurii rugbysti care au echipamente roz sau cu floricele)
In rest si la noi este soare cu muuulti dinti si fara zapada..
O intrebare intrebatoare am vazut in carrefour niste coshuri de sarbatori cu multe chestii in ele cozonaci,sampanie,ciocolata...oare pot sa-i iau asa ceva educatoarei???....sau sa merg pe niste chestii decorative de sezon din bamboo???
hai pupicei cu multa sanatate

Mergi la inceput

Pedepsita pt prima data?? Wow..este o performanta! da ce-a facut? Echipament roz..super! Cat priveste educatoarea..depind ece gen este..mie cosurile de Craciun de la Bam boo nu mi-au placut..dar poate nu am stat suficeint sa privesc Pentru gat Tantrum verde spray..daca persista durerea trebuie un tratament mai complex cu antibiotic (din ala care sa da doar trei zile), aerius tablete si tantrum verde (pastile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Haide, cuscrela, da ce facu mindrulita de e pedepsita ???
Io tocmasi terminai de vazut un film ... The Rabbit hole, si daca vreti sa va mai recomand unu din aceiasi categorie - Remember Me !!

Edit - promisesem neshte poze, le gasiti incepind de aici, sint de la Tirgoviste, de la Sf.Andrei si petrecerea pentru nepotii mei.

Mergi la inceput

DE CE natura sunt filmele..ca sa zic asa..io am fugit la Profesorul traznit..avem pejama party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai sint de natura lacrimogena ...
Am fugit si eu ... la somn party !!
O noapte linistita va doresc !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

La multi ani Nick! , sa-ti traiasca feciorul!

multumim mult de urari, recunosc ca de muuult timp n-am intrat pe aici nici sa citesc dar azi am avut mai multa vreme si-am citit capitolul asta. am vazut pozele voastre frumoase.
rob, imi pare tare rau de experienta cu spitalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea de Pupi&Nick, io te citesc dincolo, asa ca va tin pumnii pentru calatorie. Dadui goagal si vazui, cred ca va fi mi-nu-nat Mai vrem poze cu baietii, sigur au crescut foarte mult

Ioana ... da` ce-a facut Maria ? Atat de grav

Amironeanu, ma bucur ca ai scris, dar sa vii cu poze

Gizmo e frumos cum il stiam si ce s-a mai lungit si el

La noi a nins. Azi sigur iesim io n-am niciun chef ... Doamne dc nu este vesnic vara ?! ...

Duminica frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput