Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Doamne dc nu este vesnic vara ?! ...

Asta ma tot intreb si eu ... la noi e mare frig si soare orbitor, cica ninge miine !!
Andreea, nu stiu unde pleci, dar iti doresc calatorie frumoasa ! Si pupici si baietilor !
O duminica faina va doresc !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna ziua!

Eu lucrez din greu, incerc sa recuperez azi ce n-am facut 2 saptamani, maine ma iau din oala la birou

Olivia, am un mare ghinion cu pozele, ba m-au laat acumulatori, am cumparat ,e defect incarcatorul, am reusit sa fac poze, nu am avut unde sa le descarc...in final, le-am descarcat la birou pe alt calculator, colegul respectiv le-a sters, eu le aveam pe stick, mi s-a stricat stick-ul...

Dar chiar promit ca imi iau revansa...sunt curioasa de parerile voastre si astept sugestii...

Andreea (P), calatorie placuta! Sunt curioasa

Va pup, incep sa curga musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, te lasi cam mult strigata, nu stiu unde pleci, calatorie placuta (hai ca`s si io curioasa;)))
geoana, da` ce facu bre gorodica de`ai privat`o asa greu?;))
vazut gizmou
citeva poze din we trecut cind era zapada http://family.webshots.com/photo/2594532970082489038RWSnHD si citeva mai calde aici http://entertainment.webshots.com/photo/2665117630082489038qeWCzY prima e speshali roxana (si ea face litere`n oglinda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helou
Gata am impachetat/etichetat frumos cadourile pentru doamnele de la gradimaine trebuie sa-l upgradez si pe al mandrei si pot sa stau linistita...pe scurt, fusem joi la stomato sa scoatem dintele number doi,a stat mandra linistita pe scaun de vorba cu dintoloaga, a aplicat gelul cu pricina, au mai barfit un pic pana sa amorteasca si pe urma nu am mai putut sa o convingem sub nici o forma sa deschida gura ca sa-l scoata....ea de obicei dimineatza cand se trezea se uita la desene si seara inainte de culcare,acum nik...tv-ul din camera ei nu mai are cablu...si nici acces la laptop nu mai are,nu prea statea ea mult,doar pe mess/weebcam cu verisoara-sa...ma astept ca in seara asta sa se lase cu lacrimi ca duminca aveau timp mai mult..
Robi petrecere frumoasa
Andreeap asa scurtutz??...ce mai face Pupi, mi-e dor de el!!!hai mai povesteste-ne ce mai faceti si da vremm poze cu voi!!
Vivia multumesc de sfaturi...am bagat strepsil intensiv,tantum verde acum am atacat si decaseptul mandrei...de aerius am uitat,am sa incep de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ioana lasa mei fata nepedepsita, ca nu de rea nu a stat la dintolog, ci banuiesc ca de frica. Uff, uff mami rea,
Si noi am facut bradul aseara, a iesit frumos, plin de lumini. Si bineinteles cum am doi copii in casa (unul mic si unul mare), am innebunit toata seara de lumini si muzica. Mi-au intins in toata casa nu mai putin de 10 instalatii de pom, fiecare cu alt joc de lumini. Doua chiar cu 16 jocuri de lumini fiecare, si doua muzicale, care mergeau pe senzor. Cum te apropiai de ele cum "Gingal bell"...
Sanatate la toti puisorii mici si mari.

Robi felicitari pentru mutatul in casuta cea nou, sa fie intr-un ceas bun si toate relele de pana acum sa se spele. Cum mai sunteti cu sanatatea. Pe mine m-a rascolit tare numai ce scriai tu acolo, dar sa si tre prin ele.

Vazut poze diverse, tare faini copii am vazut. Eu am intrat in vacanta, Adela mai are o saptamana, si apoi zburam la DisneyWorld.
Pupam toate fetele si piticii aferenti.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
pe fuga pe fuga ca amo zi aglomerata
Robi, sa va fie de bine mutarea!
Andreea, drum bun si noroc unde va mutati.
Cristal, mi-a placut mult mult de tot serbarea!
revin!!
sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am gasit femeie pentru curatenie ...Nu stiu daca o sa reusim o curatenie generala, ca e ocupata in perioada asta si eu "m-am inscris de curand" :) dar macar am scapat de un stres.
Drept pentru care ieri am prestat cozonacii lui Roxi in weekend ...dementiali!
Oana m-a asistat la pregatit si Maria la mancat...hihihi
Arata bucataria intr-un mare fel azi dimineata

Fetele noastre si-au luat-o in cap rau de tot, sunt extrem de rasfatate. Noi nu prea reusim sa ne mai intelegem cu ele.

Revin cu poze cu cozonacii..hihihi

O saptamana excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata! Ieri am fost si am cumparat bradul - il vom face in weekendul care vine care sa aiba loc oamenii de la curatenie... Si eu si copiii suntem cam raciti, cu gitul/nasul in pioneze, ne tratam usor, sper eu sa treaca...
Philip - dar esti tare scumpa la scris pe aici... unde plecati? Va mutati din nou sau in vacanta?
Roberta - hai ca noi totusi mai insistam, pina la urma gasesti tu o modalitate sa vedem si pozele!
Kim - si la noi exista posibilitatea sa se asfalteze strada in primavara - asa ca eu am planificat sa-mi amenajez in primavara in fata gardului/casei - sa turnam un trotuar de beton sub contoarele de gaze si lumina, sa fac o bordura si sa plantez ceva de-alungul gardului, sa turnam ciment si in fata portii pietonale ca am neglijat-o si sa zugravim gardul pe interior. Plus ca la primavara trebuie sa ne apucam si de pergola, sa acoperim o parte din terasa. Cit despre fosa, deocamdata am lasat-o asa, sa vedem la primavara ce facem. Cit despre canalizare la noi in sat exista proiectul asta de cel putin 5 ani dar pina acum nu s-a facut nimic - doar s-a tras apa la strada principala...asa ca nu-mi pun mari sperante in asta...

Vad ca intrebati de cadourile educatoarelor - eu le-am luat cite un pachet frumos ornat de cosmetice naturale (sapun, bile de baie, spumant) de la un lant de magazine specializat - sper sa le placa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, te rog frumos zi-mi si mie, daca se poate, cat te costa o curatenie generala cu firma de care spuneai. multumesc.

Iaca si poze cu cozonacii...:)))
http://family.webshots.com/photo/2043679790101722968xjLkCZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Gabi, te rog frumos zi-mi si mie, daca se poate, cat te costa o curatenie generala cu firma de care spuneai. multumesc.

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Cristalina ma costa cam 3 lei/mp - eu am casa mare asa ca suma e mare...dar daca ai apartament cred ca suma e totusi destul de rezonabila - iar curatenia se executa luna - de la spalat gresie si faianta, obiecte sanitare, ferestre (interior si exterior), usi, mobila, mocheta + cele doua covoare de la intrare pe acre le am (le duc si le curata si le aduc inapoi)...

Am vazut si cozonacii - fooooarte aratosi si banui ca la fel de gustosi!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput