Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!
Raspunsuri - Pagina 8
amironeanu spune:
Salut!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi in ultima vreme (acum am cam prea mult timp liber ), dar tare greu imi intru in ritm (si cu voi si cu orice altceva ).
Ne-am propus in week-end sa cautam brad. Copii isi doresc foarte mult si desi la noi in familie este obiceiul ca si bradul sa-l aduca Mos Craciun in seara de 24, am stabilit cu ei ca il ajutam pe Mos si luam noi bradul si el sa care doar jucariile . Pe de alta parte inca nu am nici un cadou, nici cu bugetul nu stam prea stralucit, nici cu ideile. Nu le-as lua nici toate prostiile pe care le vor, dar si eu rezist destul de greu la oferta foarte variata de jucarii ...
Noi serbare avem pe 14 la Matei (care nu vrea sa spuna poezia si ma astept sa stea in bratele mele) si pe 17 la Stefania, care va face serbarea la o biserica. Cred ca va fi foarte frumos, mai ales ca ei pregatesc si o sceneta cu Nasterea Domnului (si Stefi va fi Maica Domnului, sunt asa de mandra ). Mosul va fi prezent la ambele serbari si cred ca ar fi bine sa aiba cite un cadou si pentru Stefi la servarea lui Matei si viceversa. Si uite asa vor primi muuult prea multe cadouri de Craciun. Tare impartita sunt cu treaba asta. Am ajuns la concluzia ca sunt prea rasfatati, ca au prea multe jucarii cu care nu se joaca, of, of, mai, mai.
Roberta, felicitati pentru reusita! Si eu vreau poze si as fi curioasa cam pe la ce suma ati ajuns cu casa. A, imi pare rau de ce ati patimit cu spitalul si sora mea a avut aceleasi peripetii anul trecut in schimb a reusit sa plece dupa prima noapte si de atunci are nu are bani numai la Arcadia merge.
Cristalina, reusita serbare. Ai doua fete superbe.
Roxana, sunt asa de dulci copii tai, cred ca esti tare mandra! Reteta de cozonac inca nu am apucat sa o fac, dar fac saptamanal pizza dupa reteta ta si am succes de fiecare data.
Alte poze nu prea am mai vazut si nici eu nu am poze pentru ca nu am reusit deloc sa descarc pozele pe calculator.
carmenp spune:
gabi, felicitari, sa fie intr`un ceas bun, sincer, am avut emotii pt tine de parca m`as fi mutat io;)) vezi in perioada urmatoare pina ma mut si io sa vorbesti frumos despre viata la casa:D
vad ca vorbiti de serbari si costume si noi avem 4 bucati saptamina viitoare, tinutele-s rezolvate partial
mac sa vad pozele lu` cristal, bestiale fetele cu maximele lor spor la gasit femeie
edit, cristal felicitari pt 90-60-90;)) auzi, mosul e ca "real";)) am o problema cu mosii dupa iesperientele nefericite de la gradi, spune`mi ce`i in bratele lui? bebele ala e de`adevaratelea?;))
g_ioana spune:
Neatza
Azi e vineri, nu?
Cristalina faina petrecere ai organizatmi-au placut tare mult galushteledar n-am putut sa nu remarc si decolteul sexi al moashei
Noi avem doua serbari saptamana viitoare,mai mult ca sigur trebuie sa ma apuc de facut costum de ursuletz pentru piesa,nu prea gasesc de inchiriat iar unde am gasit mi se pare ca cer cam multi bani...azi mandrulitza a luat doua buline cu excelent pentru ca a stiut foarte bine uraturile,colindele si poeziile(io m-am dus special sa o iau de la gradi ca eram plina de nerfi,la sedinta s-a stabilit drept "complicata" tinuta de serbare un fes de mos pe capfetitele intr-o rochita eleganta care o au pe acasa si baietii in pantaloni negrii si camasa alba...o bunica imi zice azi de dimineatza ca nepoata ei va fi costumata in craciunita ,spune o poezie frumoasa cu mos craciun si il va aduce pe moshul de mana,io o intreb de vreo doua ori,la serbarea noastra,ea zice ca da...asta dupa ce mandra imi spusese de doua zile ca i-a luat doamna poezia cu moshul si i-a dat-o nepoatei respective si acum Maria zice una cu bunicii..dar io i-am zis ca nu-i nik ca o fi avut doamna vreun motiv,oricum mandra stie serbarea toata...asa ca m-am apucat de facut revolutie
Robi sa va fie intr-un ceas bun mutatul la casa!!!
Vivia cand spui de sumele voastre ma doare si mai tare capul..in grupa sunt 24 de copii care vin tot timpul,nu au vrut sa dea bani decat jumatate, am reusit sa scot cate 15 lei de persoana....cadou pentru cupii aducem fiecare de acasa, de dimensiunea unei cutii de pantofi...duminica merg in carrefour si vaz io ce le iau....(nu se pune problema ca nu au,ci nu vor sa dea....azi am avut un shoc, o mamica cu care in afara de faptul ca ne stim de vreo doi ani de pe la sedinte si dus cupii la gradi si in plus ne-am mai intalnit si la vreo 3 petreceri ale colegilor de gradi m-a intrebat, cine sunt eu, mamica carui copil sunt si de ce strang eu bani...si-i o tipa cu pretentii)
Abia astept sa treaca ziua de azi si sa vina week-end-ul
hai pupicei
cristalina spune:
Noi facem bradul inainte de mos Nicolae... la niciunul dintre noi nu a fost cu adusul bradului de catre mos craciun, asa ca fetele stiu ca bradul il cumpara mami si tati si il impodobim impreuna.
Tuturor succese la serbari, noi avem pe 17 decembrie. Poezia Mariei e cumva, sau asa mi se pare mie, e cu "sa ne amintim si de copilasii pe care i-am lasat pe drum" noroc ca Maria nu intelege mesajul...
Doamna educatoare mi-a zis sa o imbrac in ingeras si a pus-o sa ingenuncheze pe scena (ca facem serbarea la caminul cultural )
Sunt curoasa ce o sa iasa.
Gabi, cat iti ia echipa la o curatenie generala?!...ca idee asa.
Multumim ca ne-ati admirat in poze.
Care 90-60-90, ai lu' mosu' poate?! Ca eu bat spre 66 de kile si ma simpt emotionata la stomac la venirea craciunului ....mi-e groaza cat o sa arate cantarul dupa sarbatori.
Craciunelul ala mic a fost demential, am urlat si am dansat si el a dormit, n-a avut treaba. La sfarsit a deschis si el ochii, sa le vedem culoarea...:)))
Insa moshul nu a vrut sa stea cu mustata de mosh, adevarul e ca eu am facut proba si intra in gura la marele greu, nu puteai sa vorbesti cu ea...:)
kim222 spune:
Mey ce de serbari!
la noi s-a schimbat schimbarea si avem pe 16 la Muzeul Marinei. Luca stie cat de cat poeziile..mai vedem pana atunci
Ioana la fel de complicata tinuta avem si noi..asta este..Ce urat sa se eschiveze de la ceva pt copilasi..mai ales cand au! De aceea eu nu ma ofer sa strang bani pentru nimic! ..totul pana aici la romani!
Monicule eu nu zic ca esti slaba..zic doar ca ai aratat f bine..iti sta bine in rosu!! Voi ati impartit fetele una tu..una seamana cu John..care parca a mai albit putin..ee..cu trei femei nu ma mir!
gabi si ati cautat solutii pentru viitor? la noi s-a aprobat canalizarea...in cateva luni..spre 1 an ca doar suntem in Ro,se face canalizare cu bani europeni.Dupa care cica ar si asfalta..asta in teorie..Nu te superi ca intreb..Stefan vorbeste? Pentru ca nu ai mai povestit despre el nu mai stiu progresele..Spor la curatenie!
Robi deci mai aveti cateceva..eu ma cutremur cand aud preturi de bucatarii...eu am de facut vreo 6 metrii Si eu astept poze si mai ales la ce suma ati ajuns..fara mobilier, decoratiuni etc..
noi cu casa nu ne mai grabim...am hotarat sa ne mutam in martie..ca sa avem timp sa umblam dupa obiecte sanitare mai ieftine dar mai deosebite..cat de cat..Noroc ca tot ce inseamna tablouri, si celelate elememte de decoratiuni interioare le am din state..
edit:urmareste cineva serialul romanesc In deriva?? Am pierdut primele 3 episoade..am vazut pe al 4-lea si mi-a placut!
roberta04 spune:
Buna dimineata! Brrr... cam bate vantul pe deal la noi dar ma simt parca sunt la pensiune :)
Aseara am stins luminile si am stat si am privit focul in semineu, am ascultat cum trosnesc lemnele si am privit luminile orasului... in 10 minute mi-am incarcat bateriile.
De luni il duc pe Matei la gradi, ar fi trebuit sa il mai tin acasa dar nu am ce sa fac cu el, am vrut sa il duc la socri dar am avut parte de comentarii, deh,se sta doar cu copii perfect sanatosi, in rest nu ne asumam responsabilitati...
Andrea(M), nu am facut calculul total, la final nu am mai notat si s-au dus sume mari, dar cred ca am ajuns, cu tot cu teren, la 100 mii EURO, poate ceva plus minus. Asta e un calcul la gross, tinand cont de ce bani am avut plus creditele.
Iar casa e micuta, mobila am avut-o in mare parte si inca nu am terminat totul.
Va pup, fug sa dau de mancare la copil! Week-end frumos!
kim222 spune:
Robi si fara teren??Ati facut gardul?Cat a costat? Nu pui poze..poate nu vrei si sa stiu sa nu mai insist..Bine ca v-ati facut bine!!
Lui Sorin nu-i mai place casa..ca nu are nimic deosebit..ca tavanele au iesit prea jos..etc..cred c-o ia razna..
szivarvany spune:
Mneazta. Sunt la munci si e tare greu.
Gioulik s-a sucit in ultima clipa`n masina ca vrea totusi la prietenul ei decat la servici, macar termin trebile.
Fetele, io vi-am dat cate un pm ... sa nu ma raportati ca spam
Roberta, vrem POZE
Kim
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=2" target="_blank">mam.jpg ***
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Daria, dap, am primit, am citit !
Olivia, transmite-i lui Sorin toate cele bune de la mine ! Poate ca isi va schimba parerea cind va fi gata casuta si o sa va mutati acolo !! Ce mai face Luca ??
Si la noi e friiiig, dar macar e soare, Ieri am fost in parc, era frumos, in cinshpe minute s-a innorat de ziceai ca vine finalul de lume, a inceput vijelia, in alte cinshpe minute era soare din nou !!! Probabil ca asta a fosdt codul galben la noi acilea in capitala ...
O zi faina va doresc si un uichend linistit !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
kim222 spune:
Daria spor la treburi! Nu am primit pm..
Alice dupa el vinde casa in aprilie 2012 cand terminam specializarea Noi nu iesim din lenea mamei ..asa ca pana acum ne-am toto jucat eu si el ca tati este la jobul nr 2..casa