Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, felicitari

Aici a plouat toata ziua, acum ninge

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=2" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simo, uof, uitasem sa iti urez si eu La multi Ani !! Sanatate multa, sa fii iubita si fericita !
Robi, oau, felicitari !! Sa inteleg ca bem astazi, nu ??
Hihiii, Oliv, piticii astia m-au albit realmente, cred ca am epuizay stocul planetar de cercuri !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
a nins si aici azi-noapte, cu viscol, din fericire nu s-a depus nimic.
noi am avut aseara sedinta organizatorica pentru serbare - Patrick o sa fie in prima parte unul dintre cei trei Magi, apoi vanatorul in scufita rosie si la sfarsit costum national... imi trebuie o ie! maine ma duc la cautat.
Robi gata??? cum a fost prima noapte in casa cea noua!! va urez sa fie cu noroc si sa aveti numai bucurii in ea!!
Andries, buna faza cu para, Patrick ma ucide ca capsuna e leguma ca asa spune in Kemy curiosul! dejaba ii explic... se pare ca nu prea am autoritate in fata lui Kemy.
spor la invatat poezii!!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA si multa sanatate Blueangel!!!

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

dragele mele, dau de baut de dimineata, parca m-am mai nascut o data!
Raportez prima noapte in casa noastra, fara mobila de bucatarie, usi de interior la parter, fara cablu TV si alte mici detalii dar cu inima plina...
Am avut emotii dar s-au dovedit nefondate, Matei a dormit singur in camera! Eu am facut in schimb naveta intre camere
E foarte fericit, i-am pus o perdea cu Mickey si niste figurine pe pereti si super incantat!

Azi smotru, ieri ploua cu galeata cand am adus ultima mobila si am noroi peste tot dar parca am alt spor aici!

Va pup, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

dragele mele, dau de baut de dimineata, parca m-am mai nascut o data!
Raportez prima noapte in casa noastra, fara mobila de bucatarie, usi de interior la parter, fara cablu TV si alte mici detalii dar cu inima plina...
Am avut emotii dar s-au dovedit nefondate, Matei a dormit singur in camera! Eu am facut in schimb naveta intre camere
E foarte fericit, i-am pus o perdea cu Mickey si niste figurine pe pereti si super incantat!

Azi smotru, ieri ploua cu galeata cand am adus ultima mobila si am noroi peste tot dar parca am alt spor aici!

Va pup, revin!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Robi bravo bravo bravo!! sa va fie de bine si mult mult noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roberta, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa o locuiti sanatosi pana la adanci batraneti!

Roxana, spor la cautat ie...

Alice, nu trebuie sa ne tinem respiratia daca e sa luam in considerare probabilitatea de a lua eu praizu'...
(s-ar putea insa sa luam praizu' pe un alt proiect al nostru, tocmai a castigat concursul si ne intrebam daca reusim sa-l ducem la capat...in principiu e vorba de detectoare nanometrice de mirosuri...care se bazeaza pe antenele mustelor. Asa ca de acum nu o sa mai "prindem muste", o sa "colectam muste"...ca sa le tundem!
John, care are o imaginatie debordanta, a venit cu ideea ca mustele nu-s bune pen' ca au plaja de sensibilitate la mirosuri ingusta, caini sunt mai buni ca miros mai bine...si cum in magurele sunt multi caini am avea front de lucru...trebuie numai sa angajam pe cineva sa tunda parul din nasul cainilor!
Scuzati divagatia, glume de cercetatori...:)))

Uploadez acum poze de la serbare, sunt foarte multe dar incerc sa aleg cateva (John a zis ca am facut serbare pentru parinti, sa vedem care are copilul mai frumos, care copil stie poezia cea mai lunga...hahaha)

Iaca poze:
http://family.webshots.com/album/579293295qhviUq

Eu caut o femeie sa faca niste curatenie si sa calce si nu gasesc frate...Fetelor le e dor de tanti Viorica, bona. Aseara am avut show (inspirat de neinspirata tanti Ioana acre le-a spus ca "tanti Viorica s-a imbolnavit la Moldova" de mi-a luat o zi sa le linistesc ca nu ea e bolnava ci taica'su si o sa se intoarca la noi...in fine):
"Mami, daca o sa cresc mare tu o sa mori?!"
"Nu vreau sa moooriii!"
(la care Maria care desena a inceput sa-i explice doct si relaxat: "stai linistita ca nu moare acum!?""o sa se duca la ceruri dupa ce crestem noi mari si termina treaba!" )
Cand o apuca jalea existentiala plange de se rupe camasa pe ea! Mi se pune cate un nod in gat ..ofof...

Hai ca m-am intins, o zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am lipsit motivat - am un sfirsit de an super-aglomerat la birou, ca niciodata...m-am tinut numai de prezentari, evenimente, conferinte...bine ca se termina - pe 23 intru in concediu!!!!

Roberta - felicitari!!!!!! Bravo, inca un vis realizat - abia astept poze si impresii din prima saptamina la noua casa!
Daria - pupam Giulik cea stirba! La Stefan niciun semn de dinte care sa se miste...
Kim - sper ca Luca e mai bine acum...iar fosa, da, s-a umplut de la ploaie. A plouat mult si dpdv cantitativ si ca durata - pamintul este super-imbibat si pur si simplu sistemul de scurgere a apei in adincime nu a mai facut fata...apa nu s-a mai scurs din fosa, iar noi evident am continuat sa folosim instalatiile interioare in acelasi ritm...asta e!

Am aranjat si eu cu o firma sa vina sa ne faca curatenia dinainte de Craciun - vor veni marti si miercuri si ne vor face luna in toata casa - tot pe ei i-am chemat si sa faca curatenia dupa constructor, inainte sa ne mutam si am fost foarte multumita, asa ca macar mi-am luat de-o grija...

Cam atit de la mine, ma reintorc la munca ca am multe de facut si astazi...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si sa nu uit - noi avem serbarea pe 20 decembrie - pina la urma nu mai ducem cadourile acolo intrucit cei de la Palatul Copiilor (unde are loc serbarea) nu le-au mai dat spatiu de depozitare - o sa le dau cadoul acasa. Amindoi isi stiu poeziile foarte bine, le-am terminat si coastumele - suntem gata!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cristal pot sa spun ca Maria e de o candoare rara in exprimare? Sa-ti traiasca!!

Roxana, cand ai serbarea?

Roberta sa traiti sa stapaniti! ps: ia-ti repede femeie la curatenie ca o sa obosesti rapid.

Andries

Mergi la inceput