Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
A venit mosul, am cantat, am dansat, am spus poezii asa ca mosul ne-a dat cadouri, am colindat asa ca am primit prajituri si suc si fructe, toata lumea e fericita...:)))
Mitzu, pai aici pe platforma vor sa-l faca, daca iese ce se vrea o sa fie superperformant...(daca s-ar putea face fara bani ar fi minunat ). Deocamdata e la stadiul de proiect, sunt implicate mai multe institute printre care si al nostru...
alice2004 spune:
Mamaaaaa, avem o candidata la nobel praiz aicisha la noi !!! Suuuuper tare ! Dupa cum ii cunosc io pe romani, ar fi in stare sa construiasca laserul ala si fara bani, heheeh !!
Cristalina, jos palaria !
Si felicitari si pentru moasha, sint sigura ca toti copilasii au fost incintati !
Mitz, bafta cu studiul ! Si sanatate Marutzei, poate ca e doar ceva trecator !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
Andries spune:
Mai oameni buni, m-a capiat Mirciu ieri seara, non stop mi-a spus ca lui la gradi, "luli mi-a spus ca para e leguma"...eu da-i cu explicatul ca e fruct, el nu si nu, e leguma...
Andries
szivarvany spune:
Ce dulce e Mirciu
Cristal, Mitzu, succes maxim la voi
Noi stem bine, Giulik la gradi in mari pregatiri
Io la lucru mor de somn
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Andries..lasa mey sa fie para leguna..care-i baiul?
edit ca deja l-am trimis din gresala
Monicule succesuri depline! Sa pui si tu ceva poze de la party!
Daria cum ma sunteti?? Cand aveti serbarea??
Eu nu am avut timp sa-l invat pe Luca pozeziile..de azi sa incepem si noi..
Io vreau pana la sarbatori sa nu ma mai ating de zaharuri si de fainoase..si nu-mi reuseste!
Alice cum este azi burtica?
szivarvany spune:
Serbarea e pe 16 si inca n-am luat tot pt pachete ca nu reusesc sa ajung
Poeziile ? Ar fi bine sa intreb si io mandra Da` io ma bazez mult pe doamna si soptitul ei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=2" target="_blank">mam.jpg ***
kim222 spune:
Noi aducem fiecare cadoul ..iar pentru personal s-au strans 50 de ron..o nimica toata ...Ioana cum sa iei ceva de 10 ron??..nu ai ce!
Voi ati dus ceva de Mos Nicolae?
alice2004 spune:
Dap, si noi tot cu poeziile pentru gradi (mey, de unde dumnezeu gasesc educatoarele astea poeziile de le dau copiilor la invatat, pe cuvint ca parca e intrecere an de an care mai stupida decit alta ) ...
Noi am dat 60 de lei pentru cadoul de serbare de mosh, 10 lei nu ai efectiv ce sa cumperi sa se bcuure copchilul !!
Oliv, multam fain pentru intrebare, dupa ce dis de dimi gizmoul s-a smiorcait ca daca maninca il doare burta (drept pentru care sd-a oprit la toaleta la kk) si ca brinza cu care am uns tartina e bleacs, cind a ajuns in clasa mari plinsete si alte figuri, ca el nu vrea sa maninceeee !! Pin la urma zic io ca a fo bine, am intrebat acum la prinz daca a mincat ceva, de la bucatarie mi-au spus ca s-a atins ceva ceva de mincare ... si nu mi-a zis nik ca il doare burta !! Pina la urma cred ca i s-a facut o dunga pe creier cum ca daca maninca il doare burta si joaca si niste pitici pacolo, ca altfel nu-mi explic comportamwentul asta ciudat !!
Chiar asa, Andrieshule, lasa brei para sa fie leguma, creste ea si se face eventually si fructa !!
La noi cica vine iarna si gerul si ninsoarea si crivatul ... heeheh si afara sint 15 grade si un maaare soare ! Am stat in parc pina acuma ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
roberta04 spune:
Dragelor, eu impachetez, impachetez si nu se mai termina, diseara dormim ACASA!
Cu intarziere, La Multi Ani, Simona, ne e dor de tine!
kim222 spune:
Robi far' sa pui si niste pozici??..ntz,ntz,ntz..
Alice si eu cred ca are pitici tot din gama piticilor lui Luca..el continua sa se smiorcaie in fiecare zi..nu va spun nika nou..