Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, citindu-te, mi se face rau.
Sunt fara cuvinte .
Bine ca sunteti acasa. O imbratisare mare de la noi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Robim-ai facut sa plang...din curiozitate la ce doctor si clinica ai fost?...io am fost cand Maria avea doi ani,am stat la clinica directorului de spital in rezerva,aveau aer conditionat, televizor,gresie etc....dar era plin de gandacinu functiona nici o toaleta,nu curgea apa(si era clinica de gastro)cosmar adevarat....in week-end nu a venit nici un doctor pe sectie,ca fusesera la o nunta la un doctor,cand am cerut un termometru la asistente se uitau crucis la mine,tinand cont ca ea facuse convulsie febrila...daca nu mergeam sa le chem sa faca tratamentul nu veneau...nu stiu daca vreodata o sa mi se stearga lucrurile astea din memorie...norocul meu este ca mandra nu-si mai aduce aminte...Vivia si la noi vorbeau frumos cu tiganii,o noapte intreaga a cantat muzica tiganeasca la rezerva vecina si nu le-a zis nimeni nimic....si cireasa de pe tort a fost cand a venit o asistenta sa-i faca al tratament mandrei,i-am explicat cu frumosul orele la care facea ea antibioticul,ea nu si nu ca ea trebuie sa-i faca..pana nu i-a smuls Emi seringa cand o baga in branula nu s-a potolit...a venit pe urma sa zica ca aveam dreptate dar n-avea ce sa pateasca cupilu ca-i facea hemisuccinat din greseala,am reclamat-o si la doctorita care era atunci la clinica si la director,mi-au ras toti in fatza,ca se mai intampla si ca daca patea copilu ceva raspundea asistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana nu se pune problema de ce povestesti tu //muzica..aici doar mama ramane cu tiganusul..Cat priveste asistentele ..numai de bine Reclamatia daca nu este facuta in scris..oficial deci nu are nici o valoare..daca nu incercam niciodata...ne meritam soarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna !
Buey, m-a luat cu rau efectiv citind ce se intimpla ..
Roberta, o imbratisare maaare de tot si de la mine, pupici lui Matei si sanatate multa sa aveti ! Nu pot spune ca nu imi vine sa cred tot ce s-a intimplat, diin nefericire Olivia are dreptate, si io tot frica asta mare o am, sa nu te imbolnavesti in Romanica Nu zic ca nu sint si medici sufletisti si unitati decente, dar ce s-a intimplat la Iasi mi se pare ca virg. caracterizeaza cel mai bine situatia din sistemul sanitar !?
Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor doresc !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, eu de obicei sunt politetea intruchipata, dar de data asta am facut un scandal monstru pentru ca era implicat Matei. Cred ca aveam o privire de nebuna, se dadeau la o parte cand treceam...
M-am gandit sa depun plangere la director dar stiu ca nu fac nimic, nu am nume, cadrele medii nu poarta ecuson,pot doar sa indic orientativ orele si sa descriu persoanele...
Pe asistenta cu curatenia am scos-o pe hol si am urlat la ea de s-au adunat mamele din alte saloane si am intrebat-o cati bani iau ele de la bisnitarii care intrau din ora in ora sa vanda pijamale si altele prin spital...
Medicul ne-a tratat fara cusur, este vecinul nostru si pe barba lui mi-a bagat un pat intr-o rezerva, asa ca nu vreau sa ii fac probleme. El era foarte jenat de situatie si de asta a preferat sa continuam tratamentul acasa, dar i-am povestit tot si a realizat despre cine vorbeam.
Ioana, stiu cum e clinica de care vorbesti, unde am stat eu, la etajul 6, e iadul pe pamant Imparteam toaleta cu un salon de tiganci, nu va spun ca nu beam apa ca sa nu merg la baie, in conditiile in care abia am avut o piatra la rinichi...

Scuze daca sunt prea inversunata dar chiar sunt traumatizata rau, si eu si Matei

Si eu ma gandesc serios la emigrare, la mine nu vrea barbatul...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am postat inainte si nu am apucat sa citesc...
Mi s-a ridicat parul pe ceafa!

Roberta ce cosmar....multe imbratisari lui Matei si va urez sa uite cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Robi of doamne. sanatate multa, sa nu mai aveti ocazii din astea. pupam cu foc poetul!! si mai ales pe tine.
Simona, la multi ani fericiti!!! sa iti mearga totul din plin iar baietii tai sa iti aduca numai bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, simona, sanatate, fericire si tot ce-ti doresti
gabi, , imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta, nu mai comentez ati facut-o voi...eu am mers in vizita la cineva in spital si-am plecat de acolo in viteza cea mare, Jale
vazut pozele toate, pupam protagonistii
gabi (leloo) m-am preumblat iar prin gradina ta, frumoase poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Simona! Sa fii fericita si sanatoasa!!

Cat despre faza cu spitalul, ei bine eu consider ca este de neacceptat, dar totusi se intampla in multe spitale mai ales in provincie. E jale foarte mare. Si totusi cei care trebuie sa faca ordine sunt chiar medicii. Nu exista sa-ti faca legea pe sectie o asistenta, asistenta aia trebuie pusa la punct. Dar din pacate sunt putini medici care "se incumeta" sa puna piciorul in prag. De obicei cum apare un medic nou pe o sectie, toata lumea se apuca sa il "invete cum se face treaba pe aici" mai exact sa il "dreseze". Daca tine, e bine, toata lumea va continua fericita comuniunea cu mizeria si umana si materiala. Daca insa medicii au coloana vertebrala si sange-n ei, fac ei ordine. Din pacate, medici dispusi sa-si puna tot spitalul in cap si sa se lupte cu sistemul sunt foarte, foarte putini.
Nu e normal ca o mamica sa se apuce sa faca ea ordine in spital, dar daca trebuie...

Plus ca sistemul asta de culpabilizare, vezi doamne s-a imbolnavit copilul din cauza ta, mama denaturata care nu ai avut grija de el... etc etc, are niste efecte... stiti si voi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simona
Mi dor de tine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput