Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad VICTO diversificarea am inceput-o ceva mai repejor si in forta deoarece lapticul meu e apa de ploaie...nu ii tine de foame mai mult de o oara indiferent cat ar papa...asa ca...daca nu mai e 100% pe LM a trebuit sa suplinim din ceva ... |
anca, si la mine se separa lapticul, deasupra grasimea. de fapt, cred ca tot lm se separa asa...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
anca, si la mine se separa lapticul, deasupra grasimea. de fapt, cred ca tot lm se separa asa... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
asa stiu si eu...daca pui in bibe lapticul de la tzitzi si-l lasi o vreme, se separa ...si e si normal...e cel subitre, care tine de sete, apoi cel mai gros, care e pt fomisti...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
ma dor spatele de numa... 3 ore l-am tinut numai in brate si numai plimbat... fac cu nervii.. acum e 8 si un sfert, si acum a venit sotul acasa... dar e tarziu, ca il culc pe copil la 8 juma. cica incerc sa il culc mai repede cu o juma de ora, timp de 4zile, apoi iar cu o juma de ora, tot asa, pana ajung sa il culc la 7. ca asa zice asta din carte ca dorm mai bine si mai mult, si musai 3 ture de somn pe zi, de minim 45 min, ca altfel nu il ajuta prea mult. Drept ca al meu e tot marait si dupa o repriza de juma de ora... ma gandesc iar la Oana, ca are Matei un program, de ma da pe spate... si Matei se culca devreme, pe la 7 parca...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
anca_vlad spune:
la mine se separa in 3(transparent in prima parte, apoi alb dar nu compact stratul 2 si grasimea e in stratul 3)...si nu a fost asa....ramanea omogen....
crispro spune:
Adriana, e nasol cand pierzi lapticul repejor... cam asa am patit si eu (adica tot repejor am ramas fara)... azi si ieri nu am alaptat deloc... nu vrea... numai noaptea... dar e tare putin... si io am plans, si m-am invinovatit...
Ilinca, asa e cu bebei... dragul de Victor... nici io nu merg nicaieri de sarbatori... ca nu am chef de show-uri....
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
lalala13 spune:
CArmen tare..de ar lua si al meu suzeta, dar nu mai vrea neam. degetul e stapanul..am incercat sa-i pun suzeta si sa i-o lipesc cu leocoplat..da' n-am reusit ca imi da peste mana. are o personalite!!!
tina ce a patit raducu..nici eu nu am fost pe faza..
denisa, deci inainte aveati activitati impreuna. incearca sa iesiti cu copii.. oriunde unde sa puteti..ca altfel mi-e sa nu pun paie pe foc, dar sincer lipseste prea mult de acasa..sa nu fie altceva..
eladea si al meu sta in fund cateva secune dar e cu privirea in jos. o fi normal? si in scaunul de masa nu stiu ce tot cauta pe dedesubt.
adriana capul sus!!! in legatura cu sexul si eu cam la fel, la noi a fost ceva mai greu cu operatia lui. insa, am reusit la un momnet dat sa ducem copilul pentru o noapte si ne-am iubit ca pe vremuri. noi am avut si interdictie toata sarcina..de 1 an cred ca nu am mai avut parte de ceva atata timp si atat de bine daca nu aveti unde sa o duceti pe aia mica chemati pe cineva de incredere si duceti-va voi undeva..e foarte important! eu abia dupa mi-am dat seama de ce eram nervoasa, trista,de ce tipam in permanenta, de ce ma durea capul zilnic si cate si mai cate. si el a observat ca nu mai sunt zgripturoaica. si a zis ca daca e atat de important o sa mai reptema figura..mult mai des
ooana spune:
[hi]
am reusit sa citesc capitolul precedent
Larissa nu trebuie copie dupa cartea de munca ci doar adeverinta completata cu venitul din ultimele 12 luni
cu bancile nu stiu ce sa zic...eu aveam cont la ING si cand le-am zis unde vreau sa imi vireze banii ziceai ca le-am dat foc la valiza
asa ca am deschis la BRD
saniuta cred ca nu luam anul asta...mi se pare ca e micut inca
a sosit avizul pentru pachetelul din America...va zic luni ce si cum
musai sa merg la un homeopat sa ne dea ceva pentru dintisori...ca imi e mila de el cand il vad ca plange in somn
voi ce le dati?
Racusoru noi nu am mai luat salteluta suplimentara pentru pat...am zis ca e suficienta cea pe care am cumparat-o o data cu patutul...a dormit foarte bine de seara de la 11 pana la 8-9 dimineata fara treziri asa ca nu ne-am mai facut probleme...zicand ca ii e comod si ii place patutul
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
katalina spune:
NINGE CA-N POVESTI la Focsani.Georgia la tine cum e?
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Rodikuta, miine voi face niste poze cu zapada special pt tine, am parcul in spatele casei,e de poveste.Parca-s copil...ai mkei au iesit afara-n pijamale, mmmm si miine seara pregatim ghetutele
Roxana_Theo spune:
Ilinca saracuta de tine! Sigur bunica si ceilalti invitati au inteles situatia. Nu ai cum sa anticipezi/controlezi comportamentul unui copil asa de mic.
Si apoi sunt copii si copii. Eu mereu ma gandeam la Isa Rodykaicand priveam pozele. Ce plimbareata si cuminte este! Noi nu putem pleca niciunde (la distanta mare) pentru ca piticul plange in masina si este si uracios si irascibil cand oboseste.
Noi fiecare Craciun de pana acum il petreceam cu parintii si fratii la Craiova. Anul asta insa sarim peste plecat tocmai din aceasta cauza.
Speram la un all-inclusive in Turcia la vara cand piticot va fi mai mare putin. Desi daca ar fi dupa mine, as vrea sa vad Parisul si sa revad Coasta de Azur. Dar sigur nu la anul.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka buna dimineata, delfinariu! Sara Maria de Maurice Bianca Maria de Michelle1981 Sara Elena de Danuta-bel _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La Multi Aniii si de la noi...chiar daca la sfarsitul zilei
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip