Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Ca a venit vorba de stat in fund. Si noi avem tentative timide. Iar in scaunul de masa am optat pt pozitia cea mai ridicata ca sa poata ajunge sa linga/roada marginea tavitei.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla draga mea, nu trebuie sa gandesti asa, nu pana nu epuizezi orice versiune, efort cam tot, pentru ca orice decizie nesabuita il va scoate din viata copiilor s nu va invata sa fie tata, invata in timp, crede-ma si ai incredere, pana atunci e mai greu dar trebuie sa incerci sa te calmezi, sa gasesti energie si multa rabdare, aveti 2 copii frumosi facuti cu multa dragoste!
Eu nu cred ca cearta la cutite (si sunt leu) aduce beneficii pentru ca se spun lucruri care nu se pot retrage! Eu sunt adepta discutiilor calme, cand am o problema ii spun sotului ca vreau neaparat sa vb ceva cu el, pun cate un pahar de vin, pregatesc o cina , am noroc acum cu scaunul cel nou ca Leti poate sta in el cu mine si in pozitie culcata si vorbim cand gatesc, vine acasa mancam si ii spun ce ma doare, il intreb si pe el ce il doare ( sigur si el are de reprosat chiar daca tu nu vezi), si terminam prin a ne cere scuze pt lucruri pe care le-am facut voluntar sau involuntar, dar cu mult calm pentru ca altfel nu se deschide fata de mine ca se apara. Inca nu am avut nicio cearta. Iar cu Leti am procedat la fel, usor usor l-am integrat, cand are timp fireste, el lucreaza mai mult ca mine, dar este cel pe care l-am ales sa fie tatal copiilor mei, si Leti e rezultatul unei mari iubiri pe care nu vreau sa o stric, ei sunt fragili, sensibili si tin minte detalii aruncate la nervi, nu le pot uita si le amplifica in mintea lor pana rabufnesc. Incearca sa ai timp de tine cand e bona, suna-l sa mergeti amandoi sa mancati de pranz o data, dimineata o cafea si recladeste, prietenii influenteaza dar nu ajung intracolo incat sa ii schimbe sufletul, el este tata si sot in suflet si minte, si incearca cum crede el ca trebuie sa fie. si vrea sa ii multumesti din cand in cand pt efort ca poate ca se gandeste ca nici nu apreciezi si doar te plangi.
cei mai multi barbati gandesc asa si asteapta sa le fie recunoscuta contributia pe care ei considera ca o dau, iar restul va veni treptat, chiar daca in viitor va fi un tata doar si nu un prieten, poate e si bine, nu toti tatii sunt prietenii copiilor si copiii ajung oameni de bine cu principii sanatoase!
Partea cu providerul / capul familiei este in fiecare barbat, unii o arata unii mai putin. depinde de fuziunea dintre cei doi. dat voi va iubiti, nu lasa nervii sa hotarasca si un tata nu se face in 5 luni il vezi abia cand copii au cativa ani.!
Multa rabdare si iubire iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Adriana thai ca sunt tare sfatoasa azi
Sexul e poate cel mai important si el acum cand stie ca pe acolo a iesit copilul poate are retineri , toti prietenii nostri ne-au povestit ca inceputul a fost groaznic pt ei, au avut o mie de ganduri (dificultate de functionare la capacitati optime:-)),) dar vinul si lenjeria aia rochita scurta neagra cu putin machiaj face minuni, la noi asa a inceput dar avem si un simt urias al umorului si lipsa de pudism la capitolul asta, acum functioneaza totul la parametri de acum 5 ani, cateodata si seara si dimineata, cu probabil mai multa placere rezultate notabile
Dar glumim, vorbim, schimbam mesaje pregatitoare, samd. suntem oricum foarte directi cu ce ne dorim!
Si eu mai am inca kg in plus dar il fac pe sot sa vada ce am pierdut nu ce a ramas si el vede intradevar ce am pierdut ca imi si zice ca sunt mai frumoasa decat cand m-a cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

VICTO diversificarea am inceput-o ceva mai repejor si in forta deoarece lapticul meu e apa de ploaie...nu ii tine de foame mai mult de o oara indiferent cat ar papa...asa ca...daca nu mai e 100% pe LM a trebuit sa suplinim din ceva ...

DENISA care e diferenta de varsta dintre voi?

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

12 ani,eu 25 el 37

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ma gandeam eu ca de aici pleaca .....am trecut prin ce treci la vlad!

la noi e diferenta de 17 ani, eu 33...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Katalina ninge si la mine...si s/a depus deja un strat consistent...sper sa nu se blocheze drumurile si sa ajungem la focsani maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, a venit girafa!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

te sun maine si stabilim cand, unde, cum

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:

VICTO diversificarea am inceput-o ceva mai repejor si in forta deoarece lapticul meu e apa de ploaie...nu ii tine de foame mai mult de o oara indiferent cat ar papa...asa ca...daca nu mai e 100% pe LM a trebuit sa suplinim din ceva ...

12 ani,eu 25 el 37

vestea buna este ca are suficienta maturitate sa nu intre in rezonanta cu anturajul, important este sa isi gaseasca locul si rolul in noua conjunctura de familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:

12 ani,eu 25 el 37

vestea buna este ca are suficienta maturitate sa nu intre in rezonanta cu anturajul, important este sa isi gaseasca locul si rolul in noua conjunctura de familiei!

Anca nici vorba!!!!tocmai ca anturajul il strica in cazul nostru.Cum ziceam,are prieteni "binevoitori" care ii spun ca sa nu fie fraier sa stea el la cooru nevestei si sa legene copiii ca doar el e BARBAT!!)!Si il cheama la meci,la laptenis,la o bere(care se fac 5 beri),la o carte(cruce) si uite asa nu mai are timp de noi,ca el lucreaza pana p la 6-7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI

Si sotul meu e berbec,de fapt amandoi suntem,intre noi e diferenta de 27 de zile.

Si nu am de ce sa ma plang,mereu sta cu Paul,nu o ia ca pe un ajutor caci e copilul nostru,facut impreuna,din dragote deci trebuie sa se implice si el.
Nu stiu daca v-am zis insa eu am aflat ca sunt insarcinata la 2,5 luni de cand eram impreuna.A fost intr-adevar o surpriza placuta,deci nu ne-am protejat special pt bebe insa nu ne-am gandit ca se "va prinde " asa repede insa nu ne-am gandit nici o clipa nici unul la avort,deci nu il cunosteam in totalitate si deci nici cum s-ar fi purtat in viitor.Insa ne-am riscat amandoi iar acum suntem o familie fericita.

El inca din sarcina s-a implicat,a fost mereu cu mine la echo,la analize,se consulta cu colegele despre ce il rugam iar acum e si mai implicat.

De implicat se implica in totalitate,de la schimbatul scutecului pana la alegerea unui produs cat mai bun pt Paul,mersul la farmacie,consultat cu mamicile din firma,mersul la medic etc etc.

Este alaturi de mine mereu,la orice ora,nu obiecteaza cu nimic,cand il rog ceva face.Si nu mai zic ca ziua il sun sa-l anunt cand face si cacuta,deci stie absolut totul de fiul lui.

Mie imi pare nespus de rau cand citesc de sotii vostri,as vrea sa va dau un sfat insa nefiind in situatia voastra nu stiu cum v-as incuraja.
Multi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput