Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, abia astept pozele

carmen, asa-mi place cum povestesti tu despre relatia dintre soti . poate ca la noi e chiar asa ptr ca traim intr-o tara latina tare libertina, sotul tau sigur are asta in sange . eu cred ca intr-o relatie nu e loc de ezitari, de rusine, de teama... cand iubesti vezi partile bune, si le apreciezi ca atare. un pupic ptr voi

tu fete, Isa intr-adevar e cuminte la drum, acuma mai mare ce mai face cate-o figura scurta, dar noi radeam inca de cand eram gravida ca o sa fie delfinasa plimbareata, la cat am plimbat-o eu . nu stiu cum va fi cand va vrea sa se ridice, sa mearga... am noroc cu Maria ca sta in spate si-si mai face joaca cu ea, ca daca ar trebui sa stau eu , cum mie mi-e rau pe masina daca nu ma uit in fata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

lala, si Filip isi tinea capul in jos, la inceput...asta pt ca nu le sunt inca suficient de puternici muschii de la gat...pe masura ce stau mai mult in fundulet, o sa-si tina capul tot mai bine sus...bine, cand oboseste isi lasa si Filip capul in jos si atunci il pun sa se relaxeze, pe spate...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc tuturor fetelor ca va ganditi la mine si mi-ati adresat o vorba un sfat de incurajare
Eladeea,Katalina,Giorgia,Carmen,Anca,Senty,Diana,Bumble,Cris,Roxana,Paula,scuze daca nu v-am enumerat pe toate.
Intr-adevar mi-e greu,dar vreau o familie fericita,implinita,cu armonie in casa.I-am spus mai demult ca as vrea sa ne stabilim intr-o alta tara,ca am avea un capat de ata undeva.El nici poveste,si nu pt tara,dor de tara,alea alea ci pt ca imi spune el ca nu ar avea prieteni,nu ar avea unde sa iasa la o bere,ca in alte tari oamenii sunt mai reci,mai putin sociabili,mai familisti(germania,austria)Si ca el nu e genul.Deci va dati seama ce pret pune el pe prieteni versus familie
Carmen ai dreptate in contextul in care amandoi sunt cu capul pe umeri,ca voi!Sa stii ca am mai iesit de cateva ori doar noi,la o cina cu ocazia zilei de casatorie,la un club,la o plimbare,dar prea putin in 5 luni!!!!!Daca ar avea de lucru pana la 10 nu as zice nimic,ba inca as fi mai draguta cu el si l-as incuraja si i-as multumi pt ce face,insa are program flexibil,caci nu e angajat,avem o mica afacere ce nu ne solicita 24 din 24,termina de multe ori la 3-4,alteori la 6-7.dar fiindca el in 90% din timpul lui liber prefera sa-si petreaca timpul cu altii decat cu noi e o PROBLEMA!Si spune ca sunt rea,zgripturoaica ca vreau sa-l tin mereu acasa,sa stea sa "legene copii":,cum zice el.
Am sa incerc si varianta comunicare intr-un stil mai calm sa vedem ce iese.

Lala stiu foarte bine unde merge,nu se pune problema de o "alta",as simti as stii.

multumesc enorm tuturor!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

denisa foarte bine atunci! sper ca nu te-ai suparat pe mine..inseamna ca trebuie sa faceti ceva in 4! asta ca sa integrati si copii. oricum e greu cu unul, nici nu imi imaginez cu 2 cum ar fi sa imi planga si sa trebuiasca sa ma ocup de amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Denisa - 12 ani nu e asa de mult! of pe de alta parte nu as fi vrut sa fiu in locut tau si la 25 de ani sa trec prin asa ceva. Sper sa fi tu cea matura si sa gasesti o cale sa il aduci acasa mai devreme. Ce pot sa-ti spun e ca nu merge cu amenintari la barbati. Incearca cu vorba buna. E singura metoda.

Noi am papat azi de 4 ori si maxim 600ml. Nu stiu ce e cu greva asta. Dar nu insist, nu vrea nu vrea si gata. O cantaresc maine sa vad cum stam.
Se enerveaza daca nu o ajut sa se ridice in fund, iar cand o ajut se agita se se ridice si mai sus (in picioare ar vrea ea ).

Pentru calatorie - tare greu de spus - mie una im ivine sa iau tot, tot cu mine .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Tina, dar ce s-a intimplat de trebuie sa ajungi la hematolog cu Raducu,eu citesc pe sarite asa.

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Are anemie! Valorile normale sunt de la 49-181 si lui i-a iesit 5

De laboratorul de analize nu ma indoiesc, am facut analizele la Medcenter, iar director imi este un cumnat bun......mai mare rusinea ca am stat pana acum:(

Bumblebee, Crispro, Racusor, Giorgia, Rodi, multumesc mult de incurajari!

Probabil o sa ma judecati, dar in seara asta i-am dat lui Raducu o doza de Panadol, i-am masat gingiile cu Calgel si 5 pic de Espumisan.
Daca doarme bine in seara asta, inseamna ca toata foiala de noapte nu e de la anemie.

Racusor, acelasi fier ii dau si eu..........15 pic/zi si pana luni cand mergem la hematolog ii dau si vit. C
Am sa ii dau cate 5 pic de 3 ori/zi, ca altfel cica provoaca agitatie si irita stomacelul

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Nu mai am rabdare sa citesc, ca-s franta

Mi-a venit menstruatia! Oare sunt prima din delfinariu?
Stiti cumva daca mai pot alapta? Oare agitatia lui Raducu sa fie de la lapte, ca si-a schimbat calitatea?

Racusor
, frumos cosmonautul de la Z

Crispro, unde ti-ai comandat scaunul de masa?

Cris2010, ai luat scaunul de masa de pe babyconfort?.....stiu ca te "bat la cap" dar tb sa ma decid si eu odata si-odata!

Kata, Giorgia, la mine inca ploua dar peste noapte sigur va ninge si la mine in orasel

Noapte buna delfinariu!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Si la Iasi ninge ca in povesti iata dovada

Azi am iesit la cumparaturi...dupa o saptamana de stata in casa ce bine a fost maine poate iesim la o tura de poze in zapada

Sotul e la munca...am facut baie la copii si acum dorm ca ingerasii

Da cineva CA siropel la delfinas?cati ml si de care...luna trecuta a luat CA gluconic 5 ml...acum am zis sa trec pe siropel...i-am dat 2 zile si era f agitat seara..mi-a adormit la 23-24 de cand ii el nu a adormit la ora asta...e posibil sa-l doara burtica de la el?

Carla-offf cred ca iti e tare greu...100% il influenteaza prietenii....cea mai buna solutie e comunicarea si vb bunasa fii tare te admir f mult esti o super mama

La multe ani sarbatoritilor zilei

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

denisa, ia fa ceva sa se insoare prietenii aia..:)..asteapta momentul potrivit pt o discutie..si noi comunicam mai greu, dar mai sunt zile/nopti in care gasesc 15 minute de vorba buna si ma bucur ca ajungem la un numitor comun..mai si urlu, mai fac si itericale...

tina...dintre cele care alapteaza..nu cred ca esti prima si nu vad de ce nu ai putea alapta.
valorile acelea la ce sunt? la sideremie? hm..intra-devar mult sub limita.

bamboleta, eu i-am dat calciu sirop d ela fitterman vreo 2 zile pt alergie, dar el primeste f greu siropuri. m-am chinuit f mult sa ii dau 2-3ml.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, tare-mi mai plac sfaturile tale legate de cuplu

Tina, mami, cum adica sa te judecam??? Doar nu suntem un juriu care musai trebuie sa dea o sentinta. Ne mai dam cu parerea, dar de cele mai multe ori suntem bine intentionate.. eu oricum cred ca fiecare mama face mereu ce-i mai bine pt puiul ei! multi, vezi tu ca o sa fie bine!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput