Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

noi am papat supita azi prima data si a fost tare buna....maine marim portia....

denisa toate se rezolva, dar cu rabdare, si mult dialog, comunicarea e rezolvarea (chiar si cearta la cutite poate rezolva multe)

michelle1981 la noi e mai aprig decat la voi, amandoi suntem in zodia leului,, Vlad e scorpion sadea iar Maria, stiti si voi....tot un pui de Leut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Si eu intru in grupul berbecilor. Insa cunoscandu-mi defectele incerc sa le rezolv. Eu marturisesc ca sunt muuuuult mai calma decat sotul meu care e leu. Ma enervez fff rar, dar si cand ma enervez - pazea

Azi am avut prima lectie de bucatarie cu Bianca

crispro - da, mergem la Botosani, la mama si cumnata mea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

draga de ea cum doarme
i am aratat alui meu, cica vrea si el asa

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooo..draga de ea cum a adormit...:):):)
anca,dar voi de ce ati inceput asa in forta diversificarea>?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Victo la inceput el m-a batut la cap(eu aveam 22 ani),apoi am vrut si eu,iar vad acum ca numai eu am vrut de fapt cu adevarat copiii.El i-a vrut ca sa bifeze inca o chestie facuta in viata,asa am impresia deja.
Sincer nu asta mi-am inchipuit cand ne-am casatorit si nu stiu daca ma pot complace in situatie doar de dragul copiilor.
Ma crezi ca nu avem efectiv CAND SA VORBIM????Intr-adevar cu comunicarea se rezolva multe daca se si intampla efectiv,dar nu are timp de mine mai nou

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari mamici

denisa uneori barbatii pot fi ... ideea asta ca el trebuie doar sa aduca bani si tu sa cresti copilasii... invechita, dar din pacate nu prea ai cum sa i-o schimbi. Mai e si anturajul care il poate influenta. Nu e chiar situatia ideala.

mirela, esti aproape! Curand o sa vina bb si o sa iti doresti saii mai ai in burtica; macar asa ar fi liniste.

Pe mine ma incearca o depresie; de cand am pierdut lapticul ma simt inutila. Parca nimic nu imi mai prieste. De sot nu ma pot plange, cel putin in relatia cu Rebeca. Are mare grija de ea; de multe ori ma scoate din sarite ca ma sacaie cu cate o chestie legata de fata. Cat despre relatia dintre noi, suntem foarteee foarteee departe unul de altul. Am obosit sa trag de el sa faca cu mine; practic sexul a tinut relatia noastra inchegata de-a lungul timpului, iar acum nici nu imi mai aduc aminte cum se face. Am inteles ca atunci cand eram gravida ii era aiurea, dar acum?! N-oi fi eu vreun fotomodel, dar nici de aruncat nu sunt. Si culmea e ca i-am spus ca o sa imi caut satisfactia in alta parte, si tot el e cel ofensat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

buna seara delfinariu,

La multe lunite delfinaselor sarbatorite astazi: Sara Maria, Bianca Maria si Sara Elena!

Eu sunt putin trista in seara asta. Am asteptat toata saptamana ziua de azi pentru ca bunica implineste 80 de ani si si-a aniversat ziua cu toata familia. Asa ca am mers si noi la Turda azi la petrecere, unde Victor fiind singurul stranepot a fost in centrul atentiei. A fost tare cuminte vreo jumatate de ora, a ras, a gangurit, si apoi s-a pus pe un plans de nu l-am mai putut opri. Pana la urma a reusit tati sa-l calmeze, ca la mine nu se linistea nicicum , nu voia nici titi, nici suzeta, nimic. A adormit vreo douazeci de minute, dupa care a inceput iarasi sa planga. In consecinta, ne-am imbracat rapid si am plecat spre Cluj, fara sa apucam sa facem o poza cu bunica, sa-i cantam La Multi Ani, sa mancam o felie de tort...stiu ca nu e vina lui, Doamne fereste, ca e micut si l-a coplesit atata lume, dar tot simt cumva ca am stricat aniversarea bunicii Oricum, am hotarat cu ocazia asta ca de Craciun nu vom merge nicaieri, ca vedem ca Victor e din ce in ce mai sensibil la schimbarile de mediu.

Michelle, pupam mica gospodina frumoasa, ce te-adoarme uneori gatitul asta

lalala, dosarul de maternitate il depune fiecare doar dupa ce isi termina zilele de concediu postanatal si i se suspenda contractul de munca. Eu de ex. am avut 100 de zile de postnatal, si de-asta mi-am depus dosarul recent doar.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Denisa,,trebuie urgent sa gasiti TIMP sa stati de vorba.Sunt sigura ca va iubiti,e o perioada grea,care va trece doar cu iubire si intelegere reciproca,e bine ca te descarci si aici,dar trebuie sa vorbiti.

Uitati ce clasament al unui psiholog am gasit pt tati:

1.tati cu un comportament matur,firesc,-ei isi completeaza rolul de adult cu cel de parinte si isi ajuta partenera de viata.

2.tati imaturi-egoisti,prin venirea pe lume a unui copil,ei isi vad libertatea amenintata si se simt "concurati"afectiv de propriul copil.

3.tati cu un comportament compensator,care recurg la a fi generosi financiar,"tapetindu-si" sotia cu un numar impresionant de carduri,dorind ca,astfel,ea sa rezolve toate problemele referitoare la copil.

4.supraprotectori-ei consulta 2-3 medici pt aceeasi problema a micutului,cer cit mai multe opinii de la profesionisti,se documenteaza continuu,dorind sa se asigure ca opteaza pentru varianta cea mai corecta(sunt adesea lenti in decizii,hiperatenti in analize)

5.tati tematori-neimplicarea lor vine din teama de a nu gresi

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi ....venim sa semnam condica astazi..

tina, ce-ati patit? ca n-am fost pe faza?

denisa, draga mea, imi pare tare rau ca treci prin astfel de momente... e frustrant si trist ca sotul tau nu e alaturi de voi 100% si ca se comporta ca un adolescent scapat de sub mana parintilor...din pacate nu stiu daca poti sa-l schimbi acum...fie te resemenzi fie speri ca mai tarziu, cand vor mai creste puiutii, se va ocupa mai mult de ei, in sensul sa-i plimbe sau sa se joace cu ei...nu e corect ca se comporta asa, avand in vedere prin ce ati trecut ca sa ajungeti aici...offfffff... l-as urechia putin (mai mult) daca l-as intalni...

racusor, uauuuuu, in curand juma de an...ce trece vremea...

si noi stam in fundulet fara sprijin, cateva secunde bune, putin mai inclinat spre fata, ca sa ne tinem echilibrul...e asa haios...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

VICTO diversificarea am inceput-o ceva mai repejor si in forta deoarece lapticul meu e apa de ploaie...nu ii tine de foame mai mult de o oara indiferent cat ar papa...asa ca...daca nu mai e 100% pe LM a trebuit sa suplinim din ceva ...

DENISA care e diferenta de varsta dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Oricum, am hotarat cu ocazia asta ca de Craciun nu vom merge nicaieri, ca vedem ca Victor e din ce in ce mai sensibil la schimbarile de mediu.

noi iesim cat de des putem, asa se obisnuieste cu drumurile mai lungi... ca in scoica ii place, stie ca ala e locul ei.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput