Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
senty_mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Daca Bogdan e mai pufos, poti ocoli cerealele pt inceput si mergi cu suculet:mar,morcov separat apoi combinate, dar nu pt mult timp pentru ca suculetul asa gol nu tine de foame.,astea-s asa pt a-si forma gusturile. Urmeaza supa de legume, la inceput va contine doar morcov si albitura(in primele saptamini), ulterior se transforma in supa crema de legume:cartof, morcov, patrunjel(radacina),telina(radacina),pastirnac,dovlecel,rosie,ardei(toate treptat). Si poti introduce si cerealele la o masa, seara de ex,sa doarma bine cu burtica plina. Inca mai studiez si eu diversificarea, de data asta incerc BLW. Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
pai tocmai ca nu e. si nici nu prea mai ia in greutate cum ar tb. in 2 saptamani a luat doar 200 gr.pe 1 dec avea 6 kg iar pe 15 nov 5,800.
de aia vreau sa incep diversificarea ca tre sa-si ia si el vitaminele si mineralele din ceva
senty_mary spune:
il mai las pana pe 15 si daca tot asa sta treba incepem diversificarea. faza e ca doctorita mi-a zis ca pana la 6 luni sa nu-i dau cereale ca cica revin colicii, dar am inteles ca cele de la nestle(burtica sanatoasa)au bifidus care regleaza tranzitul intestinal
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Racusor, . am incercat si cu caruciorul, si afara, si in casa... nu vrea mai mult de o juma de ora de somn.. si nici nu sta tare mult nici in carucior... nu doarme nici noaptea, nici ziua... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
cristina iubita, incearca cu Calma Baby...eu am incercat cu Eric si a ajutat..o vreme...nu e sedativ, ti-am mai spus...e complet naturist si inofensiv...poti intreba si pediatrul daca vrei sa-i ceri parerea...s-ar putea sa va ajute....decat asa, sa va mancati nervii amandoi...uffff....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Senty, poti sa-i dai linistita cereale, nu revin colicii . Lui Raul nu i-au placut cele de la Nestle, in schimb cele de la Humana ii plac si se si prepara mai usor. La Nestle tb sa faci mai intai laptele si apoi se amesteca cu cereale, iar la Humana le amesteci doar cu apa.
Nu stiam de ce imi adoarme Raul doar dupa ora 23 in ultima sapt. Pt ca ii dau vitamina C, care il agita ca naiba. Bine ca ma feresc sa-i dau orice fel de vitamine dupa amiaza ( nici vigantolul nu il mai dau deloc, daca uit dimineata- pe acest motiv, sa nu-l agite ) si in ultima sapt eu ii dau seara vit C.
Oana, ma bucur ca i-a placut girafa lui Matei.
Si eu voiam sa ma duc in Turcia la vara, dar mi-a zis sotul meu ca ar fi mai bine sa aleg in primul an, o tara din UE, pt ca daca Doamne fereste, se intampla ceva cu copilul, nu stim cum e sistemul lor sanitar...asa ca noi am hotarat, sa nu mergem in Turcia la anul si am ales Spania.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
adrianaBuc spune:
Buna seara
Suntem niste parinti tare denaturati: ieri pe vajul ala am plecat cu Rebe-bebe la plimbare prin magazine. Eram de rasul lumii, eu tineam copilul, al meu umbrela pe care fireste ca o lua vantul, alergam prin parcari Azi am fost la cumparaturi, cica pentru mine, si ne-am intors cu haine pentru tati, biberoane si prostioare pentru bubu, iar pentru mami ... nimic. Am si papat la restaurant, Rebeca fu tare cumintica, dar dupa 5 ore de umblat obosise. Cert e ca am intrat si in banii pentru mobila din camera ei si saptamana asta ar trebui sa o platim. Eh! Noi sa fi sanatosi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bumblebee spune:
Larisa, eu stiu sigur ca oamenii rai nu vad cand gresesc si le iau pe toate de-a gata. Eu stiu sigur ca tu esti o fata cu suflet bun
Nici piticul meu nu mai ia bine in greutate, dar pt ca sta bine la capitolul kg eu stau relaxata, dar tati asta deja se urca pe pereti, tare comic mi se pare uneori.
Si noi am fost azi in plimbari, dar la noi devine sport extrem pe zapada/gheata/zapada topita. Trotuarele nu sunt niciodata curatate...
Cadou de Mos Nicolae, pai i-am luat piciului jucarii si pt tati ca e si ziua lui de nume i-am luat un Aparat de ras de la Philips.
La noi in cuplu motiv de cearta a fost si ramane mama lui, in rest pe toate le scoatem la capat. Cand avem probleme, discutam, dar pt ca el e genul care le aduna si mocneste, eu stau de el pana spune tot ce-l apasa. Suntem departe de a fi un cuplu "ideal", dar suntem sinceri unul cu celalalt, apropiati, devotati, muncim pt aceleasi lucruri si ne iubim ca doi adolescenti. Mai mergea la un fotbal, mai mergea si la o berula, daca inAinte se intampla rar, acum aproape deloc, dar nu pt ca i-as fi spus eu ceva, dar nici timpul nu-i permite, plus alte motive.. mi-ar face si imi face toate mofturile, dar toate in limitele bugetului nostru.
Am intampinat si noi ceva probleme dupa nasterea lui Victor, el a fost f ocupat cu munca, eu cam singurica si eram obosita, dar nu obosita cat recalcitranta si pusa pe harta, vesnic nemultumita, plus ca incepusem sa inchid bariera comunicarii. Multumesc Bunului Dumnezeu ca a trecut, ca mi-am gasit rabdarea sa ma gandesc si la el si la sentimentele lui. Am gasit multa intelegere si sfaturi si la prietenele mele virtuale! pt fiecare!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
giorgia23 spune:
Deci nu am mai fost azi la carrefour din cauza zapezii..nu ca ar fi prea mare da nu ne/am aventurat la drumurile noastre...asa ca mergem maine...tati deja i/a luat o jucarie Antoniei si lui mami multe dulciuri poate mai pun si eu cateva kg pe mine ca ma bate vantul
Bamboleta ce sedinta de pozat frumoasa ati avut...si ce multa zapada...la noi e mai putina dar tot e alb in jur
Va urez noapte buna,delfinasi cuminti si sa vina mosul cu de toate
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
gata! am fost 2 ore la cumparaturi singura...i-am cumparat o plasa de delciuri, arahide, bere legat de CADOURI poate nu m-am exprimat eu bine...Marius imi ia cadouri tot timpul ca altfel ma bosumflu eu daca uita...si eu tot asa vreau SURPRIZA ...desi cateodata nu sunt multumita si el imi zice sa aleg eu, toane ce sa zic sa nu mai mentionez ca avem o gramada de evnimente care necesita cadou intr-un an, sa le iau cronologic ziua mea, sf.valentin, 1 si apoi 8 martie, 23 martie ziua in care ne-am cunoscut, 1 iulie data cand ne-am casatorit, sf. nicolae si craciun de la emag noi vrem o camera video http://www.emag.ro/camere_video/camera-video-sony-handycam-hdr-cx-115-b-16gb-sd--pHDRCX115BQ3DI.EU cand am comandat-o nu o aveau pe stoc...mai astept o saptamana si sun din nou si eu fac cu placere cadouri, le achizitionez din timp si ma gandesc exact la fiecare persoana ce isi doreste... Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
nu draguta mea...era pe replay catre cris dar cum eu mereu in replay catre cineva bag si cate un raspuns catre altcineva iesi ce iesi.
A plecat de la faptul ca a zis Cris ca pe sot il streseaza sa ia cadouri asa ca ia ea...
Noi avem ani in care ne luam n cadouri, ani in care luam mai putine...mai ales de cand a venit Alexia am cumparat din ce in ce mai putin pentru noi. Se mai intampla si sa imi cumpar cate ceva nou in preajma unei sarbatori si atunci ii zic sa nu mai ia nimic la sarbaatoare ca deja am cheltuit mult. Stiti voi..cadou cadou dar bugetul e la amandoi. Si imi place orice daca e surpriza cat de mica. Nici al meu nu le nimereste mereu...e si el stresat din cauza asta. Intr-un an mi-a luat un ipod care zace pe undeva nefolosit...cand nu prea stie ce sa ia...ia parfum....Oricum eu nu sunt de parere ca dragostea unui sot se manifesta prin cadouri si flori...asta e asa ci in relatia de zi cu zi. Cat trage, cat se implica etc. ca daca zilnic m-ar enerva si n-ar fi armonie apoi ii dau cu florile in cap zau.
Oana, voi v-ati cunoscut de ziua mea de nastere adica 23 martie.
La noi e mai funny ca avem prima zi in care am vorbit prima data pe mess adica 21 ianuarie, prima zi cand ne-am vazut adica 4 aprilie si apoi ziua de casatorie 9 noiembrie. toate is in anul 2002 deci aici nu avem ce incurca
am iesit si eu putin si i-am luat de mos un DVD cu un film si dulciuri....asa ca diseara vine mosu'la toti. Nectarie e marait rau cred ca ii va aduce mosul un dintisor!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
eladea2005 spune:
noi am fost la plimbarica in seara asta, in Piata, la brad si alte alea...evident, am testat sacul de carucior care e superrrrrrrr.... i-a tinut de cald printului, era asa caldut cand l-am scos de acolo...a si dormit o bucata de vreme...pe cand noi am inghetat de frig...
am intrat doar sa va spun ca am pus o vorba buna Mosului...a zis ca se va gandi la toate mamicile si delfinasii... asa ca o sa gasiti in ghetute multa dragoste, prietenie, intelegere si rabdareeeeeeeeeee ca sa trecem cu bine anul si sa ne ajunga si pe 2011....
sa aveti un usor si vise dulci....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
hello
veni si la noi mosulica..
stefan a fost bineinteles extaziat-pe el l-am dus la socri, noi am aranjat frumos ghetutele...am fost si la nasi de am lasat jucaria pt micut..si cd ne-am intors acasa..wow.. a fost mosu in lipsa noastra!
au primit baietii si cate o bota- pt egalitate de tratament- cel mic ca e plangacios si cel mare ca nu doarme in patul lui- sa vedem dc tine faza
ma bucur ca ducliurile primite d ela nasi nu l-au atras deloc. jucariile noastre i-au placut- oa masinuta de F1, of course, un puzzle magnetic si..un ou de..dinozaur..aici a fost cam sceptic, a zis ca el nu vrea dinozaur in casa. dar i-am explicat ca este doar o jucarie. acum tb sa urmarim cum creste puiul de dinozaur din ou
si la prichi i-am luat o paturica cumva de la fisher price, vedem maine cat ii place.
oe mine ma chinuie o alergie la maini de numa..ufff.crd ca de la sapun fac, ca vase n-am mai spalat de o saptamana, ca a fost mama, am mai bagat la masina ce se preteaza..
oare am voie sa iau pastile-claritine, ceva? tre sa sun drita de fam.o tampesc biata..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)