Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui senty_mary fetele care ati inceput diversificarea cu ce ati inceput? cu suc sau cu cereale? Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
Daca Bogdan e mai pufos, poti ocoli cerealele pt inceput si mergi cu suculet:mar,morcov separat apoi combinate, dar nu pt mult timp pentru ca suculetul asa gol nu tine de foame.,astea-s asa pt a-si forma gusturile.
Urmeaza supa de legume, la inceput va contine doar morcov si albitura(in primele saptamini), ulterior se transforma in supa crema de legume:cartof, morcov, patrunjel(radacina),telina(radacina),pastirnac,dovlecel,rosie,ardei(toate treptat).
Si poti introduce si cerealele la o masa, seara de ex,sa doarma bine cu burtica plina.
Inca mai studiez si eu diversificarea, de data asta incerc BLW.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
baby78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
oare cum am putut sa uit?! Tudor Constantin de baby78 Denis Gabriel de princess _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
multumim
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bamboletta spune:
Salutare
Azi am fost la zapada...ce frumos era ia cam inghetat nasucul lui David erau -3 grade mai erau bebelusi asa mici..nu eram numai eu mama denaturata
si acum dovada
Tina-deci e clar de la CA agitatia...stiu de la pediatra ca nu se da Ca seara eu ii dau dimineata si la pranz...
cum v-ati distrat la petrecere?
Rodyka-as veni si eu la petrecerea in pijamale
Crispo-si eu imi pun cadou singura ...bine asta pe langa ceilalti
Tudor Constantin
Denis Gabriel
la voi cand vine mos neculai...seara sau dimineata?
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana imi pare rau ca n-ai mai avut dispozitie de cumparaturi. Nici eu nu stiu cu ce sa ma imbrac la petrecerea de Craciun, si n-am niciun chef sa merg prin magazine, ca nu-mi place ca sunt grasa si parca vad ca nu-mi sta bine cu nimic. Asa ca stau pe ganduri daca sa merg sau nu la petrecere Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
uff si asta e o problema...ca ma simt mareeee
m-am cantarit ieri (la mine sambata e zi de cantar ) 64,5 kg
cand e cheful tau? al meu in 16 decembrie
CONCEDIU: hmmmm pai depinde...noua ne place cu gasca sau macar sa mai mergem cu 1-2 cupluri...seara mai stam la terasa etc
dar mergem si singuri...in SUA am fost doar noi 2 si am stat 3 sapt
prin mai asa vrem sa mergem in Turcia...deocamdata planul e sa mergem singuri dar ar fi foarte fain si daca am merge cu inca un cuplu cu copil mic
OCHIDUT da, asa e, invatamantul e la pamant...multi dascali au pretentia de cadouri si plocoane...si practica asta incepe inca de la gradinita
mi-a adus PAULA girafa...saru'mana inca o data...e super!!! ii place tare la Matei...desi era obosit i-a placut ca a putut sa o ridice ca e usoara si incape in mana lui micuta, a si molfait-o putin...dupa care a adormit
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Buna seara, La multi ani sarabatoritilor zilei, Tudor Constantin si Denis Gabriel! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
multumim
baby78 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
si eu la categoria uituci La Multi Anisori si de la noi Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
multumim
crispro spune:
Iuliana, sa-ti traiasca Tudor! La multi ani, sa creasca sanatos si cuminte!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
baby78 spune:
citat din mesajul lui bamboletta Salutare Tudor Constantin Denis Gabriel la voi cand vine mos neculai...seara sau dimineata? Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
multumim
Mosul vine la ora 00.00
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, sa-ti traiasca Tudor! La multi ani, sa creasca sanatos si cuminte! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
multumim...asemeni
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
multumim Mosul vine la ora 00.00 Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
aha Antonia nu mai are rabdare si il tot asteapta pe la usa si ne gandeam daca sa vina in seara asta
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)