Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, la mine a inceput pj´s party , sunt 7 fete si un baiat, un vecin blond care mi-e tare simpatic, cu un an mai mare decat Maria, deja radem tati si cu mine ca avem petitori

ma apuc de facut pizza ca dupa atata dans ii ia foamea, pe tati l-am trimis sa mai ia suc natural ca am uitat .

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Si noi vrem sa plecam cat mai des cu piticul la bunici, in concedii. noua ne placea mult inainte sa calatorim, in fiecare weekend eram pe undeva, de sarbatori la parinti (cu randul )...asa ca o sa incercam sa facem la fel si cu Andrei. am fost deja la Sighisoara cand avea 3 luni

doar ca pana nu creste nu imi convine sa impchetez toata casa pentru un weekend, asa ca mai bine stau cateva zile / o saptamana sa merite efortul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, la mine a inceput pj´s party , sunt 7 fete si un baiat, un vecin blond care mi-e tare simpatic, cu un an mai mare decat Maria, deja radem tati si cu mine ca avem petitori

_

Rodi, eu stiam ca petrecerile astea sunt numai cu fete, cred ca sunt demodata

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:

Rodi, eu stiam ca petrecerile astea sunt numai cu fete, cred ca sunt demodata

asa stiam/credeam si eu, dar daca toate fetele au sarit cu gura sa-l cheme si pe el... ba am vazut ca are in tel si nr lui

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna seara,

La multi ani sarabatoritilor zilei, Tudor Constantin si Denis Gabriel!

ooana imi pare rau ca n-ai mai avut dispozitie de cumparaturi. Nici eu nu stiu cu ce sa ma imbrac la petrecerea de Craciun, si n-am niciun chef sa merg prin magazine, ca nu-mi place ca sunt grasa si parca vad ca nu-mi sta bine cu nimic. Asa ca stau pe ganduri daca sa merg sau nu la petrecere

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Fetele, apropo de imbracat,au am aruncat hainele office demuuult , si mi-am achizitionat una bucata blue-jeans rupti, da' rupti rau,sfisiati nu alta, pe care- i voi asorta cu o camasa alba suuuperba cu nasturi ca sa pot si alapta oricind si oriunde.De Craciun la soacra si la prieteni, de Revelion mai vedem,anul trecut la Viena a fost superb, poate am timp sa va arat niste poze.

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

fetele care ati inceput diversificarea cu ce ati inceput? cu suc sau cu cereale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
dar oana...hai cu ceva idei sa bag o comanda la emag pentru Craciun imi i-au revansa atunci. de Craciun si eu i-au cadou la toata gasca...catel, purcel...anul asta am si nepotel dar si eu primesc mereu de la sot...altfel m-as necaji asa...nu stiu cum tu nu...firi diferite cred. a..si neaparat eu vreau surpriza...nu merge cu cumparat ce vreau...surpriza

da dar am uitat sa precizez ca eu si acum lucrez pentru firma...acum doua nopti m-am culcat la 2:30 noaptea, etc etc....deci nu stau nici eu ca o nesimtita asa.... si el face tot.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

gata! am fost 2 ore la cumparaturi singura...i-am cumparat o plasa de delciuri, arahide, bere

legat de CADOURI poate nu m-am exprimat eu bine...Marius imi ia cadouri tot timpul ca altfel ma bosumflu eu daca uita...si eu tot asa vreau SURPRIZA ...desi cateodata nu sunt multumita si el imi zice sa aleg eu, toane ce sa zic

sa nu mai mentionez ca avem o gramada de evnimente care necesita cadou intr-un an, sa le iau cronologic ziua mea, sf.valentin, 1 si apoi 8 martie, 23 martie ziua in care ne-am cunoscut, 1 iulie data cand ne-am casatorit, sf. nicolae si craciun

de la emag noi vrem o camera video
http://www.emag.ro/camere_video/camera-video-sony-handycam-hdr-cx-115-b-16gb-sd--pHDRCX115BQ3DI.EU
cand am comandat-o nu o aveau pe stoc...mai astept o saptamana si sun din nou

si eu fac cu placere cadouri, le achizitionez din timp si ma gandesc exact la fiecare persoana ce isi doreste...

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Mamici eu va sfatuiesc sa mergeti la rude si prieteni de Craciun, sa nu stati in casa din cauza copilului. Un copil nu trebuie sa devina un obstacol. Nu trebuie sa va fie jena ca va plange copilul, e ceva firesc. E important sa-i scoateti in lume ca numai asa se invata sa fie sociali. Si pentru voi va fi mai usor mai tarziu daca invata sa doarma in alte brate, alt pat, alta casa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

cu asta sunt de acord! dar in vizita...

...nu cum ne-au chemat finii nostrii de Revelion la cabana la Arieseni langa partie
se vede ca nu au copii...pai si eu ce sa fac sa duc pe langa patut, carucior etc...si cadita cu mine sa ii fac baie?!

eu zic ca inca e putin greu in deplasare mai ales cu prieteni care nu au copii

asteptam s afaca si prietenii nostrii copii ca la noi in gasca doar noi si inca un cuplu avem bebe

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Tudor Constantin
Denis Gabriel

Multumim. O felie maree de tort din partea noastra

oare cum am putut sa uit?!

Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

_

si eu la categoria uituci

La Multi Anisori si de la noi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Prima zapada cu Viktor

citesc din urma si revin

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

RACUSORU' trezitul asta din somn plagand sunt dintii

Noi 2

Mergi la inceput