Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
katalina spune:
Liderii Coalitiei au decis ca durata concediului maternal sa ramana la doi ani
Liderii Coalitiei au hotarat, duminica seara, ca durata concediului maternal sa nu scada sub 24 de luni, insa discutiile vor continua si luni dimineata, pentru a se stabili valoarea plafonului maximal al indemnizatiei, transmite Agerpres. Conform surselor Hotnews.ro, UDMR a pledat pentru mentinerea celor doi ani de concediu si a propus ca valoarea indemnizatiei sa fie de 1.500 lei. De partea cealalta, liderii PDL au sustinut mentinerea plafonului maxim in primul an de concediu, iar in al doilea an, reducerea indemnizatiei la 1.000 de lei si stimulente date de Guvern sub forma unor tichete prin care sa fie platite bonele. Totodata, democrat liberalii propun construirea de crese si gradinite printr-un program national. O decizie finala se va lua luni, intr-o noua sedinta a Coalitiei.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
paula_m spune:
Katalina, in sfarsit o veste cat de cat buna
Victo, ce-mi plac mie ouale alea de dinozaur.... Deja am 2 dinozauri in casa si mai am 3 oua
In sfarsit mi-a adormit pruncul in leagan si l-am mutat in patut!!!
Noapte buna si sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
katalina spune:
O veste buna de Mos Nicolae(ce s-or fi agitat atita astia din guvern,of ce conducere avem)
Va doresc si eu sa aduca Mosul multa iubire,fericire,rabdare cu puii nostri,intelegere intre parinti,si noi mamicile sa ne mai gindim si la noi din cind in cind
Somn lin si dulce tuturor.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
ANDREEA ce frumos ai spus tu acolo
ce sunt ouale de dinozaur??
fug sa vad si eu ce a adus mosul
noapte buna delfinariu
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana uff si asta e o problema...ca ma simt mareeee m-am cantarit ieri (la mine sambata e zi de cantar ) 64,5 kg cand e cheful tau? al meu in 16 decembrie CONCEDIU: hmmmm pai depinde...noua ne place cu gasca sau macar sa mai mergem cu 1-2 cupluri...seara mai stam la terasa etc dar mergem si singuri...in SUA am fost doar noi 2 si am stat 3 sapt prin mai asa vrem sa mergem in Turcia...deocamdata planul e sa mergem singuri dar ar fi foarte fain si daca am merge cu inca un cuplu cu copil mic OCHIDUT da, asa e, invatamantul e la pamant...multi dascali au pretentia de cadouri si plocoane...si practica asta incepe inca de la gradinita mi-a adus PAULA girafa...saru'mana inca o data...e super!!! ii place tare la Matei...desi era obosit i-a placut ca a putut sa o ridice ca e usoara si incape in mana lui micuta, a si molfait-o putin...dupa care a adormit Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Cheful meu e vineri, 10 decembrie. Eu ma cantaresc in fiecare dimineata, daca nu mananc seara am 64 kg, in rest cu cateva sute de grame mai mult. Dar cu toate astea bag la dulciuri ca o sparta. Azi, ca am si primit multe de Mos Nicolae, nu ma mai puteam opri, ca mi-a si atras atentia sotul la un moment dat sa mai fac pauza
Apropo de revelion, si pe noi ne-au chemat finii la Baisoara la hotelul de langa partie...si eu am zis ca ar fi culmea sa mergem si sa stam in camera toata noaptea ca doar nu-l putem lasa pe Victor singur sa doarma si noi sa petrecem
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Bei, fetele, care-i treaba cu ouale de dinozaur? Ca am un fin pasionat de dinozauri si sa vedem, poate merita si-i aduce mosul
Victo, tare Stefan, nu vrea un dinozaur in casa
Ma retrag. Noapte buna delfinariu! Sa va aduca Mos Nicolae sanatate, spor in toate, dragoste, armonie si multe bucurii!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Victo spune:
he he..se vede ca aveti bbelusi in casa.
pai se cumpara un ou de la magazinul d ejucarii..se pune intr-un vas cu apa si creste un dinozaur
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Ouale de dinozaur . Eu le-am descoperit din greseala la un magazin de jucarii, cand am intrebat-o pe vanzatoare de ce tine dinozaurul intr-un borcan de apa? Este un ou pe care il bagi in apa si in cateva zile se sparge oul treptat si iese un dinozaur care creste cam 10, 15 cm atata timp cand e in apa. Cand il scot din apa se face mic, mic, mic. Apoi creste iar daca e dat la apa. In fiecare zi ma uitam la el sa vad ce fel de dinozaur o sa am si ma uitam cat creste...am dat in mintea copiilor, dar eram atat de curioasa...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5