Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Tudor Constantin

Denis Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Tina cum a dormit Raducu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

La multe lunite, multi ani micilor sarbatoriti, sanate si crestere usoara!
Tudor Constantin, de baby78
Denis Gabriel, de princess

La multi ani si din partea noastra!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

TINA noi am primit rezultate gresite la Medcenter Iasi. Incearca sa refaci analiza la sange..
Multe sanatate

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

si eu i-as reface analiza...pupam puiul mic si pe mami a lui...va fi bine, o sa vezi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Tina cum a dormit Raducu?

a adormit la 21.30, s-a trezit la 2 miolaind, i-am dat tzatza si dupa nu mai tin minte ca eram tare obosita.....dar s-a mai trezit si tot tzatza i-am dat
ms de intrebare!

Bumblebeestiu ca fiecare mamica face tot ce e mai bine pt pruncul ei, si totusi aseara i-am dat cam mute medicamente:d

Lala
, la fel si Raducu se uita in jos, eventual la masinutele de pe dresuri/pantaloni, cand sta in fundulet...isi mai ridica capul sa se uite la mine si dupa cateva secunde incepe sa-l clatine. Daca il pun rezemat de perna se apleaca dupa jucarie....deci in curand vor sta delfinasii in fundulet

Denisa multa rabdare si putere!

Raducu s-a trezit la 7.30 si acum iar a adormit la san....oare unde e mai bine,dacat la san?

Racusor, sa-ti fie de bine iesirea!....si tie ti s-a parut alta lume?...fata de alta data?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

[quote]citat din mesajul lui bamboletta
Da cineva CA siropel la delfinas?cati ml si de care...luna trecuta a luat CA gluconic 5 ml...acum am zis sa trec pe siropel...i-am dat 2 zile si era f agitat seara..mi-a adormit la 23-24 de cand ii el nu a adormit la ora asta...e posibil sa-l doara burtica de la el?
[quote]

Eu ii dau Ca sirop de Biofarm, cate o sticluta pe luna (imi ajunge aprox.11 zile) - 10 ml/zi (5 ml dimineata si 5 seara)....si la noi a dat putina agitatie

citisem undeva ca nu se da CA seara, preferabil dimineata...verificati si chestia asta...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Neata dragelor!

Carmen, pufescu, felicitari pt familiile voastre fericite si unite... e f adevarata zicala: 'cate bordee atatea obicee..'

si noi suntem f intelegatori si maleabili unii cu altii... el paote sa iasa cu prietenii, eu la fel (sigur, in ultima vreme n-am prea reusit, dar asta e alta treaba)...cand vine de la serviciu, desi e obosit, propune sa iesim undeva, ca sa mai ies si eu in lume... se ocupa de cel mic, si niciodata nu zice NU atunci cand ii cer sa faca ceva....noi avem o gasca faina de prieteni, de ani de zile, toti avem copilasi mici, si suntem obisnuiti sa iesim impreuna la diverse ocazii, gen zile de nastere... singura parte la care tre sa lucram e ..... inca nu suntem pe val si nu situ cand ne-om reveni...darr le luam toate asa cum vin... si ne bucuram de copii, de momentele petrecute cu ei, cu familiile si cu prietenii...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Franta, ca de obicei... a avut o repriza de 2 ore legate azi noapte, iar in rest tot la o ora s-a trezit... is asa de obosita si iritata... si el e obosit, ca vad ca se trezeste obosit, ii pica ochii in gura... am citit in carte ca cf unor studii, copiii care la 4 luni dorm rau, asa vor dormi si la 12 luni (daca nu se face nimic)... asa ca mai am un pic de citit, si trec la actiune... pe bune ca il las sa planga... ca nu am cum altfel... el adoarme seara usor, dar dupa ce se trezeste tre sa fii tot langa el... cica nu se stie autolinisti... asa e... si la fel cum hrana e importanta pt corp, asa si somnul... pe care el nu il prea are... tre sa fac ceva sa doarma si el bine, si eu... asa nu se mai poate...

Tina, si Oana zicea ca i-a venit CM. CIca in perioadele alea e posibil ca bebelul sa nu accepte lapticul, sau sa faca nazuri. Tina, draga, aici nu te judeca nimeni. Tu stii ce e mai bine pt copilul tau. La fel, tot tu ai decis sa mergi la medic cu Raducu, pt ca ai observat ca ceva nu e ok, si asa ai ajuns sa faci analize. Asa ca ai stiut foarte bine ce sa faci ca mama, ca ai stiut ca tb mers la dr. Nu fii necajel... si nu mi se pare ca i-ai dat multe medicamente, ca Espumisanul e apa de ploaie, ala de dinti nu se pune, ca e gel... deci a mai ramas unul... Scaunul de masa l-am luat de pe bebelusultau.ro, Chicco Polly, si tot de acolo mi-am luat baby safe feeder...Marti le primesc...

Io nu am timp de nimic cu sotul... nici sa vb, nici sa trecem la fapte, is mereu super obosita... asa vrea macar o noapte pe sapt cu 6 ore legate...

Ieri a mancat copilul (in 24 de ore) , cam 550 ml.. suuuuuper... Asa ca Diana, si noi suntem la greva...

Duminica placuta, fetele... diseara vine mosu.. am pregatit cadouri pt toata lumea... mi-am facut si mie un pachet (mi-am pus o carte, un CD cu colinde ce l-am primit odata cu o revista cumparata de o luna, si un pix...) am zis ca sa am si io pachet... am pus ce am gasit prin casa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Vine Mos Niculaeeeee

tina si mie mi-a venit ciclul luna luna trecuta...Matei in schimb a papat ca intotdeauna

carmen asa suntem si noi...eu cel putin ii spun tot ce gandesc si intotdeauna comunicarea a fost cheia la noi...ma ajuta foarte mult, cand are timp si e acasa sta cu Matei...gateste si face curat cot la cot cu mine...de fapt noi am facut si inainte totul impreuna, daca venea femeia la curatenie plecam impreuna prin oras la cumparaturi sau sa luam masa...dar daca faceam noi curat, atunci faceam impreuna...adica si la munca si la distractie amandoi

cu femeia care sta la cratita si copii nu sunt de acord femeia munceste azi egal cu barbatul...asta mergea mai demult cand femeia era casnica si mai avea si servitori prin secolul 16

adica nu stiu daca e corect...dar eu asa zic, daca muncim cot la cot, castigam amandoi, nici unul nu este intretinut...atunci si acasa sa le facem tot amandoi indiferent daca e vorba de mancare, cumparaturi, curatenie...si mai ales daca e vorba de copil!!!

denisa o discutie cred ca ar merge mai bine...insa trebuie el sa gaseasca intelepciunea de a renunta la iesirile cu baietiiin favoarea voastra
Marius mergea la fotbal saptamanal...de cand a aparut Matei nu a mai mers ca ii face el baita...asta e a renuntat! nu pentru totdeauna...probabil ca de la anul va incepe sa mearga din nou
...dar asa cum noi renuntam la orice aproape din ce faceam inainte sa renunte si ei la cateva lucruri nu e asa mare sacrifiuciu, zic eu

vai ce poze frumoase am vazut...cu zapada... la noi sta sa ploua iar
si ieri am zis ca iesim afara la amiaza sa se mai incalzeasca putin dar a inceput sa ploua si asa a tinut-o toata ziua
azi sigur iesim dimineata, nu mai conteaza ca e frig ci doar sa nu ploua

racusor faina iesirea

m-am suparat si eu weekendul asta putin ...am fost la Cluj si am trecut prin Polus...vroiam sa imi iau si eu ceva pentru petrecerea de Craciun din Zara...dar Matei a inceput sa maraie...Marius a inceput sa se agite, ca oare ce are copilul...m-a agitat si pe mine si nu am mai avut chef de nici o cumparatura asa ca am plecat rapid
si de fapt lui Matei ii era cald l-am dezbracat si apoi a stat cuminte cat ne-am facut cumparaturile in Careffour
pe drum a dormit tot timpul
...si probasem o geaca cu 70% puf si 30% pene...frumoasa de mi-a ramas sufletul la ea

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata

TINA si eu zic sa ii refaci analizele Ma intrebai de iesire...noi am fost trei mamici aseara la club bine, clubul asta nu e disco, vine si canta o formatie rock in reprize de cate jumate de ora, in rest e muzica, dar lumea sta la mese, la o barfa, danseaza la masa...

si...cand am intrat am zis ca oamenii astia tare mai sunt ciudati de fapt aia ciudata eram eu, simteam de parca e un zid mare intre mine si restul lumii apoi o alta mamica zice "asa e mereu muzica de tare? " si tot din astea...eram toate cu ochii pe telefoane ca pe butelie, sa nu care cumva sa se intample ceva sa nu auzim

deci m-am simtit de parca eram de pe alta planeta, dar in acelasi timp mi-a facut bine iesirea, chiar daca acum imi pica ochii de somn, iar Andrei e in elementul lui, adica maraiala extrema

ANDREI DE LA O VREME ESTE F F F CURIOS, DAR SI F F F MARAIT, NIMIC NU II CONVINE, SE PLICTISESTE DE ORICE, VREA ATENTIE MAXIMA, PLANGE DIN NIMIC. MA GANDESC CA O FI DE LA STATUL IN CASA, DINTI, NU MAI STIU CE SA MAI CRED

CRIS sa mai treaca oboseala

OANA , da asa ma agita si pe mine uneori sotul, chiar daca copilul nu are nimic,si apoi parca devin si eu agitata.

sotul pot sa il laud, ca ne ajuta, seara sta cu piticania cand vine de la serviciu jumate de ora - o ora, apoi ma ajuta la baita si cand e nevoie ma mai ajuta si cu culcatul (cand ma spal pe cap, fac papa, plec pe undeva ), in weekend sta cu el sa ma duc la cosmetica / coafor (rar ce-i drept), mall...etc. iesim impreuna la plimbare. el mai face curat, spala vasele, deci nu am de ce sa ma plang. inainte nu facea mare lucru, dar de cand cu problemele mele in sarcina imi aducea papa la pat, facea cumparaturi, curatenie, asa ca , chiar daca uneori imi vine sa ii zic vreo doua e un sot exceptional. doar de iesit acum nu mai putem iesi impreuna dar va veni si vremea asta.

gata, fug la copil, ca maraie la sot, si saracul mai are de lucru, aseara s-a culcat la 5 dimineata ca avea de lucru

va pup, mai revin cu povesti

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput