Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
CarmenAlbu spune:
Denisa vei reusi ca esti o femeie puternica si il iubesti!
Ar fi bine sa il convingi cu mutatul si asta pentru ca l-ar face sa pretuiasca si mai mult ce are, in afara familia este pe primul loc pt barbati, pt asta muncesc.
katalina spune:
Carmen,am citit de 2 ori postarea ta,mi-a placut ce ai scris si cum ai scris,ma faci sa ma inspir putin de la tine
noapte buna delfinariu
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Ar fi bine sa il convingi cu mutatul si asta pentru ca l-ar face sa pretuiasca si mai mult ce are, in afara familia este pe primul loc pt barbati, pt asta muncesc. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Stiu asta si de aceea ii tot propun.Insa momentul nu cred ca ar fi chiar acum ci pe la 1 an jumate doi ai copiilor sa ne acomodam mai usor.
Am trecut peste foarte multe cu el,implinim 6 ani impreuna curand(deci sunt de la 19 ani cu el).Eram o naiva cand m-a cunoscut,m-am maturizat langa el si stie asta,isi da seama de asta,nu a ramas cu mine ca am masuri standard sa zic asa,ci pt ca a vazut in mine ,zice el ,femeia langa care sa imbatraneasca,buna,rabdatoare,muncitoare,descurcareata,desteapta.Ne-am dovedit-o de nenumarate ori unul altuia ca ne iubim,ne-am iertat multe,cand aveam timp unul de altul ne distram de minune,ne certam de zici ca se sfarsea lumea si ne impacam ca 2 adolescenti.Chiar imi spunea nasa mea cand ne-am casatorit ca numai noi ne-am suporta unul pe altul.El incapatanat,eu aiurita si impulsiva.Am si eu defectele mele recunosc,dar ce face(ce nu face el de fapt) intrece masura.
Din pacate acum are timp mai mult pt prietenii lui pe care nu-i suport tocmai din cauza ca mi-l ia de acasa din timpul meu cu el!si tot de atunci bea mai mult,ca are cu cine,iar mie nu-mi place deloc sa vina acasa mirosind a alcool!!!!!!!Iar apoi imi reproseaza ca nu facem s..x
Un cerc vicios din care vom iesi,dar ne trebuie multa minte!
Multumesc si va felicit pt armonia din casa voastra!!!asa da!
ps:pai el nu prea concepe vacantele fara alti prieteni!o singura data am fost doar noi 2,in luna de miere,si a fost frumos!in rest turba daca nu are prieteni in jur!e dependent de oameni,de socializare,de sprit,de o barfa mica.Iar eu vreau sa mergem doar noi4!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
na, ca io tot nu dorm
Denisa, mai dar prietenii astia care-l "retin" pe sotul tau chiar asa zilnic ,n-au si ei familie,nevasta, copii,is chiar atit de tineri de bat turca la bere si tenis toata ziua.scuza-ma,dar
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
eu maine cred ca o sa plang de somn dar am iesit cu fetele si acum astept sa se incalzeasca apa sa fac dus ca asa miros a tutun imi e un sooommnn
revin maine
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Neata!
La multe lunite, multi ani micilor sarbatoriti, sanate si crestere usoara!
Tudor Constantin, de baby78
Denis Gabriel, de princess
Piciul aseara s-a culcat la 23:30, s-a trezit urland tare cam la 15-20 min, pana la 1. Mi-era si frica sa ma culc, dar a dormit pana la 5 jumate, s-a trezit tot urland si acuma face niste nazuri la mancare
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
tina_80 spune:
[quote]citat din mesajul lui bamboletta
Da cineva CA siropel la delfinas?cati ml si de care...luna trecuta a luat CA gluconic 5 ml...acum am zis sa trec pe siropel...i-am dat 2 zile si era f agitat seara..mi-a adormit la 23-24 de cand ii el nu a adormit la ora asta...e posibil sa-l doara burtica de la el?
[quote]
Eu ii dau Ca sirop de Biofarm, cate o sticluta pe luna (imi ajunge aprox.11 zile) - 10 ml/zi (5 ml dimineata si 5 seara)....si la noi a dat putina agitatie
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
pufescu spune:
se pare ca avem o turma de berbeci prin delfinariu :). Carla si eu sunt gemeni si sotul berbec,dar relatia noastra seamana mult cu ce descrie carmen...vorbim mult,ne spunem toate prostiile de la cat caca a facut raducu la psihanaliza reciproca,filozofie,prostii,comentat gagici pe strada.Din discutiile astea despre cum simtim diverse chestii a rezultat ca a dorit copilul,dar a fost o dorinta abstracta pt ca desi simtea cum loveste in burta de ex nu 'vizualiza' copilul.Acum pe masura ce raducu isi dezvolta personalitatea devine din ce in ce mai interesant pt tati.Ma ajuta cu treburile casnice si cu bubu(eu incerc sa il protejez pt ca oboseala l-ar influenta foarte tare in rau la munca,el avand o meserie creativa).Inca lucram la ritmul noii vieti,unele din vechile tabieturi trebuie modificate...
Prietenii nostrii sunt foarte 'eterogeni',adica avem mai multe gasti datorita preocuparilor diverse...avem artistii,cu care se vede el sau mergem impreuna(eu mai putin acum ca fumeaza),arhitectii cu care ma vad eu sau impreuna,gasca mea de gagici,familistii(dintre care unii sunt artisti si arhitecti,deci gastile se si intrepatrund pe alocuri),etc.Prietenii lui si gagicile mele ne cunosc si respecta pe amandoi,chiar prietenii lui ii zic ce nevasta misto are(vorbesc cu ei,am opinii pertinente despre ce fac ei,si eu le fac papa bun si ii las in ale lor daca vin pe la noi :) ).Noi credem sincer ca fericirea in cuplu e data de doua fericiri individuale,si ca fiecare are nevoie de spatiul lui. Vacantele doar noi,mai iesim cate un weekend cu prieteni/familii dar vacantele lungi noi si in curand noi si puiul :). Cu sexu' inca nu ne-am revenit,si asta pt ca de la alaptat(presupun)eu nu ma lubrefiez si ma ustura ca la balamuc :D.
Trecand la subiectul bebelusi,minunatul meu copil e la a doua noapte consecutiva de dormit de la 22.30 la 7 fara treziri.fara suzeta,etc :).Am doua nopti cu 8 ore de somn legate,nici la buda nu m-am dus,e alta viata!Sper sa il tina.
Apropo de ce zicea crispro cu dormitul,la noi asa e:daca nu isi face ciclurile de somn din timpul zilei e marait si nici noaptea nu doarme bine.intre masa 1 si masa 2(6-7 si 10) baga 45min-1 ora somn, intre 10 si 14 la fel dar trebuie scos afara,intre 14 si 18 30 min-1 ora dar iar afara, dupa18 i-am schimbat baita pe la 19-20(astea 2 zile in care a dormit foarte bine),dupa baita se mai joaca un pic si pe la 20.30 adoarme.Noi ne uitam la un film si la 22, 22 si un pic il trezesc,ii dau papa si dupa adoarme imediat.La el in patut doar noaptea,in rest in landou,pe fotoliu,in leagan.
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo tina...dintre cele care alapteaza..nu cred ca esti prima si nu vad de ce nu ai putea alapta. valorile acelea la ce sunt? la sideremie? hm..intra-devar mult sub limita. |
la fier
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
giorgia23 spune:
Neata
Si noi am avut o noapte agitata...se trezea plangand si cu greu adormea la loc...tind sa cred ca e de la dinti ca se calma cand ii masam gingia
La noi e totul alb in jur
Carmen ce frumos povestesti...pt mine asa e fam perfecta...da noi mai avem pana ajungem acolo
Denisa si eu tot 25 ani am si tot de 6 ani jum suntem impreuna...numai ca al meu are 32
Racusor bv mami pt iesire