FIV in Ungaria 121
Raspunsuri - Pagina 8
denisa220972 spune:
alla76 heeehei felicitari ptr. BB, sarcina la termen.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
Samirooo lasa semnele in pace si gandurile negre.
Fiindca gata! am inchis usa cu teste negative, eu am fost ultima, nu mai ai loc, tu dute la odisee.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
alla76 spune:
multumesc mult fete dragi
si nu uitam nici de baietul nostru
astept cuminte beta de vineri si eco din 16
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
adc spune:
Bravo, Alla! Sarcina perfecta sa ai si un beta urias vineri, asa, de linistire.
Fetelor, de ce ziceti voi ca Samira e pesimista? Chestia cu intepaturile in ovare dupa transfer eu stiu ca inseamna ca produc corp galben, respectiv progesteron, deci nu poate fi decat de bine!
Mocanitza spune:
miki-miki: sa fie! Bafta si tie! daca nu gasesti pregnyl pana pe data de 19.12. iti cumpar eu din Budapesta pe 20.12 si pe 21 le ai.
elena26: foarte utile informatie, iti multumesc! Banuiesc ca nu dureaza mult consultatia, si pe urma o sa fiu libera pana seara. Asa ca pot sa ma plimb un pic...ma bandeam sa nu fir departe de gara :)
ma gandeam cati bani sa am pe card pentru medicamente, in jur de 1000euro oare sunt suficienti?
si in afara de bani cash pentru consulatie, daca vreau sa afc cumparaturi este bine sa am forinti cash sau pot sa platesc cu cardul?
adipapazi :multumesc, sa fie! Multa sanatate bebelusilor :)
tamaryllis spune:
Alla, felicitari!!!!!!!!!!! Sarcina usoara!
Samira, un beta urias iti urez!! Sa-ti faci teste de pi dupa aia si sa le atarni in brad!
35+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adc spune:
Da, da, si daca se poate sa fie marci diferite sa tragem concluzia care-s cele mai de incredere
Citat: |
citat din mesajul lui tamaryllis Samira, un beta urias iti urez!! Sa-ti faci teste de pi dupa aia si sa le atarni in brad! |