FIV in Ungaria 121
Raspunsuri - Pagina 9
patricia spune:
Alla ma bucur sa aud reusite. Felicitari. Anul trecut in perioada asta in data de 07.12.2009 am aflat si eu marea veste HCG 1500, in ziua a 12 de la transfer cu blaso. Sa dea Domnul sa ai si tu beta mare cind mergi vineri,
miki-miki spune:
Mocanitza multumesc
Patriciaai avut un BHCG f babanos dar fiind vb de blasto si 12 zile de la ET at e explicabil. Asta ar fi zi 17 de la punctie, nu?
Alla asteptam beta de vineri , sa fie babanos. Ai pus 2 embryo?
Denisa
D-na cu semanatura lunga
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu
alla76 spune:
fetelor din suflet va multumesc.
miki, am avut 2 embrionasi mititei de 6 celule, transferati in ziua 3
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 miki, am avut 2 embrionasi mititei de 6 celule, transferati in ziua 3 |
Mititei, frumusei si lipiciosi
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu
Gabi_B spune:
Mocanitza, noi am cumparat de la farmacie din Szeged medicamentele cu cardul. O cutie de Merional era 6o euro, daca nu gresesc, adica 10 fiole. Asa ca 1000 de euro ar tb sa-ti ajunga pt medicatie.
Gabi+23
placenta previa centrala
samira33 spune:
fetelor,imi scapa mie ceva???
de unde ati tras concluzia ca sunt pesimista???
ca nu sunt...pe bune nu sunt.
va pup
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
luck spune:
alla
FELICITARI !!!!!!!!!
supeeeeeerrrrr , ce tare ma bucur pt tine , iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen !!!
Ovitrelle ai facut 1/4 in ziua ET , 1/4 in 29.11 si 1/4 in 01.12?
Trebuia sa mai faci diferenta de 1/4?
tamy
ce faci draga mea , draga?
A inceput numaratoarea inversa asa?
Doamne Ajuta !!!