FIV in Ungaria 121
Raspunsuri - Pagina 7
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 alla,bravo...asa da!!!!felicitari din tot sufletu. ![]() ![]() ![]() sarcina usoara,bebe la termen si fugi la odisee!!! 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
va astept pe voi
oricum, hiperstimularea e nasoala, da atata vreme cat creste beta si e totul bine nici nu imi pasa
este un brad imens in fata geamului salonului de la maternitate si i-am dat sarcina sotului sa mi-l impodobeasca, sa am si eu brad de craciun
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
adino,ce faci soro???mai esti pe linia de plutire???
nu ma vaiet fomeie...nici nu ma caut...doar ca azi m-a durut...si acu' ce sa fac???sa nu obesrv...pai nu aveam cum...ca m-a intepat...parol.
da mi-a mai venit mie o idee...ca embrionii nu au cum sa curga de la laocul lor...din cauza de bariera de Crinone..ca nu au pe unde...ca am dop de Crinone![]()

scuze...atata poate acu neuronu meu hiperstimulat.
miki,ai citit ce am debitat si pe la Trombofilie![]()
ehhh...dupa cum se vede...sunt plina de idei,scenarii![]()
tannoo,
...multumim din inima Partidului pentru darile de seama.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
multumesc mult fetelor! si baiete 
miki ET in 26 cu embrioni de 3 zile
am mai facut 3/4 ovitrelle, ultimul 1/4 in 01.12. Nu am mai facut ultima parte din cauza hiperstilularii
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
sami, eu una am intrerupt crinone dupa 6 aplicari si inca ma mai chinui sa scot dopul![]()
am facut reactie urata de la el
cu usturimi si arsuri![]()
_
elenus26 spune:

FELICITARI ALLA!
Ai spart gheata de decembrie! Sarcina usoara si la termen!
Si... multumim tannooooo!!![]()
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
adipapazi spune:
bai, am dormit toti 3 dupa-masa si am baterii incarcate. va urmaresc cu ochiul lui Big Brother![]()
Adi, mami de chimen si anason
fancy_mona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 il repet vineri progesteronul e la cer 180 |
FELICITARI !!!
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen .

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite