Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
Codruta84 spune:
Nu am vorbit cu Dr insa am sunat-o pe moasa mea care mi-a spus sa stau calma si sa o tin la curent daca mi se schimba starea. Deocamdata nu am contractii dar am avut ieri si alaltaieri.
Codruta
cu
de 36+
missmj spune:
aditza mai e atat de putin!
Tot asa de mica e burtica ta ? sau a mai crescut ?
Si eu ma gandeam sa ma duc la protest,dar cand a auzit sotul a zis ca am luat-o razna, eu cu cerclajul meu,in picioare,in frig.Are dreptate...
carmen
34+ cu
Andrei
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Codruta84 Nu am vorbit cu Dr insa am sunat-o pe moasa mea care mi-a spus sa stau calma si sa o tin la curent daca mi se schimba starea. Deocamdata nu am contractii dar am avut ieri si alaltaieri. |
Da, ma gandesc ca atunci cand incep contractiile o sa te cheme,dar tocmai pana la Constanta?! Daca ai travaliu scurt si te ia nasterea in masina?

carmen
34+ cu
Andrei
Codruta84 spune:
[/quote]
Da, ma gandesc ca atunci cand incep contractiile o sa te cheme,dar tocmai pana la Constanta?! Daca ai travaliu scurt si te ia nasterea in masina?
carmen
34+ cu
Andrei
[/quote]
Faceam misto azi si spuneam ca macar poate ajung pana la Drajna
. Am incredere ca o sa fie ok si ca o sa nasc la Constanta la termenul care trebuie.
Codruta
cu
de 36+
missmj spune:
| citat din mesajul lui Codruta84 Am incredere ca o sa fie ok si ca o sa nasc la Constanta la termenul care trebuie. |
Doamne ajuta,asa sa fie !

carmen
34+ cu
Andrei
aditzaC spune:
| citat din mesajul lui missmj aditza mai e atat de putin! Tot asa de mica e burtica ta ? sau a mai crescut ?![]() Si eu ma gandeam sa ma duc la protest,dar cand a auzit sotul a zis ca am luat-o razna, eu cu cerclajul meu,in picioare,in frig.Are dreptate... carmen 34+ cu Andrei |
da carmen ..tot asa micutza sunt
..iar bb este lung si slab joi avea 2 kg, asta e imp sa fie sanatos ca de facut mare il fac eu , nici un urias nu mi.ar placea sincer . Acum sa vedem ...eu sper sa aibe la nastere app de 3 kg. asa mi.a zis si al meu ca nu sunt zdravana la cap si ca nu am ce cauta acolo si sincer imi este si teama si sa iti zic de ce ..zilele astea am tot fost pe la dr de fam, la eco ... prin magazin si intr.o zi cand ma intorceam acasa in ratb stateam jos pe scaun in locurile din fata ...la un mom dat soferul a pus o frana brusca si tanti care statea in picioare in fata mea s.a dezechilibrat si ce crezi a cazut cu cotul pe burta mea ......multumesc domnului ca nu ma lovit tare ....eram si gros imbracata , si geaca groasa dar am tras o sperietura si bineinteles ca am tipat putin la ea .....nu i.am zis asta sotului ca altfel numai ma lasa sa ma duk nicaieri cu ratb si din pacate mai am nevoie sa merg la analize .
codruta ... mai bine pregateste.te , trimite sotul sa iti ia una alta ce iti tb si mergi acolo ..fie ca mai dureaza o saptamana , cateva zile sau doua eu zic ca este bine sa te consulte si sa fi acolo
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
34+
mihai
missmj spune:
| citat din mesajul lui aditzaC intr.o zi cand ma intorceam acasa in ratb stateam jos pe scaun in locurile din fata ...la un mom dat soferul a pus o frana brusca si tanti care statea in picioare in fata mea s.a dezechilibrat si ce crezi a cazut cu cotul pe burta mea ..multumesc domnului ca nu ma lovit tare ....eram si gros imbracata , si geaca groasa dar am tras o sperietura si bineinteles ca am tipat putin la ea . |
Aoleu, bine ca nu ai patit nimic

Si piticul meu e mititel, si imi place asa, nu as vrea un bebeloi de vreo 3800-4000g, eu am avut 3.600 ! Sanatos sa fie oricum
carmen
34+ cu
Andrei
zumzu spune:
Stiu si eu ca pierderea dopului nu e semn de nastere imediat. Oricum veste importanta![]()
Si eu am impresia ca mi-a coborat burtica
36+
Darius Alexandru
aditzaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
Aoleu, bine ca nu ai patit nimic ![]() Si piticul meu e mititel, si imi place asa, nu as vrea un bebeloi de vreo 3800-4000g, eu am avut 3.600 ! Sanatos sa fie oricum carmen 34+ cu Andreiam inteles.....nici eu nu vreau asa mare ..maxim3200 am zis sa aiba si e perfect ...cum a zis dl dr ca mai ia 1kg si 200 ar fi exact la fix dar acum sa vedem ...eu pofta de mancare nu am cine stie ce , am perioade si pofte dar numai pe moment , daca vi apoi sa imi dai ce am poftit numai vreau , nu stiu dc |
...eu am avut 3400 la nastere .D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
34+
mihai