Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

...eu am avut 3400 la nastere .

Oricum sunt femei care au ditamai burta si copilul nu are mai mlt de 3 kg, depinde si cat de mult lichid ai. Al meu la 31sapt avea 1700g, alte fete ziceau ca bebelul lor au 2000-2200g deja .

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

am inteles...pai nu ar fi asa mititel...cred ca e mai mare ca al meu ...al meu la 30 de s avea 1500 g si la 33 avea 2 kg....deci al tau acum are sigur mai mult .
da stiu ca difera si ca nu e tocmai dupa marimea burtii ...oricum eu sunt mica in bazin, slaba ...si oricum nu ma astept sa fac un urias...in plus am luat si putine kg ....eh cum ziceam sanatos sa fie , nepotul meu s,a nascut la 2600 si a iesit cu 2400 din spital si acum are 3 ani si este bine mersi .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu am avut 3300g la nastere si mama mea avea o burta de zicea lumea ca are gemeni.. Bebe meu avea 2kg la 32 sapt acu sigur e mai grasul, dar nici nu vreau prea dolofan sa fie.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

nepotul meu s,a nascut la 2600 si a iesit cu 2400 din spital si acum are 3 ani si este bine mersi .

Asa este,si nepotii mei s-au nascut cu 2600g,respectiv 2700g si acum unul are 11 ani si celalalt 6 ani,ambii sanatosi.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

laura

carmen ai nepoti mari ..mai sa iti traiasca ...mai imi vine si mie unul in mai ..de fapt el este nepotul meu cu adeverat , celalalt de care ziceam este al sotului
doamne in curand vom vedea pozici cu buburuze mici ...nu pot sa cred , sa vedeti ce agitatie va fi ..

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

sa sti ca si a mica a mea face la fel. cand suntem plecati e f cuminte cu mama dar cand venim acasa e obraznica, o mai "bate" etc.

cred ca e un mod al lor de a ne spune ca nu cu bunicii vor ei sa stea ci cu noi...sigur ca la tine e musai sa ai acum ajutor si sunt sigura ca oicine ar fi s-ar purta la fel. la mine face la fel cu ambele bunici. sa nu te simti nicicum, sa-i explici si mamei tale sa nu se necajasca...o sa-i "treaca"
sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Buna fetele, scriu repede pana nu se trezeste piticul!
Stam cumintei in pat, mama ma ajuta mult. E tare bine acasa! Patrick e cam bulversat, de toate schimbarile astea insa se obisnuieste el, a inceput sa o saboteze pe maica-mea, de cand am venit eu se poarta foarte urat cu ea, o bate, o cearta, o alunga din casa, nu stiu ce are cu ea. Ieri parca a fost mai bine totusi. Plus ca face o gramada de nazbatii pe care nu le facea deloc inainte, ieri mi-a uns canapelele cu iaurt...

Ache bine ai revenit la buburuze, unde ai disparut atatea luni? Foarte frumos numele Noah! Deci si tu soacra cu doua nurori...

Si eu va invidiez pentru zapada, aici tot e frig dar zapada ioc. As vrea si eu macar pe geam sa o vad, probabil iarna asta cu atat ma voi alege.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 29+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

S-a decis, perioada acordarii indemnizatiei ramane de 2 ani, se discuta plafonul maxim,maine dimineata se va decide.Poate ne fac o surpriza de mos nicolae si nu vor scadea plafonul,sau macar nu il vor scadea drastic.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Missmj;imi pare rau pt maseluta

Codruta;wow..am emotii..sa te ajute DD sa mai sta bebe in burta macar 2-3 sapt!!!!!oricum pregateste-ti bagajul..si imi place de tine ca esti optimista..pup fetita curajoasa.

andri31'hai ca facem galerie sa se intoarca bebelinisteste-te
Aditza;36 sapt!..cand vad ca majoritatea aveti deja 35-36 sapt...sa aiba DD grija de noi..sa avem parte de nastere usoara si bebelusi sanatosi!

am o stare de kakao...sunt super balonata de la ceva si imi e dor de casa...si totusi mie frica sa ma duc...asa numar zilele..si ma bucur cand e iarasi seara..c a mai trecut o zi..baietii au ornat casa frumos..le-am last cum au vrut ei..nu conteaza..
Mario a primit multe daruri de la Mos..
Poate pot sa stau maine cu El acasa..
Aici aud numai de prostii si ma influenteaza negativ..nasteri cu probleme..etc..

ma ia si raceala..atata stranuta una in salon la noi..imi vine sa-i dau vreo doua

starnut deja si Eu

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

codruta, Doamne ajuta!..uau ce emotii mi-ai dat..

referitor la greutate..eu m-am nascut la aprox.33 saptamani si am avut 2.500 gr..si acum sunt destul de mare..deci, sanatos sa fie..creste el pe parcurs

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele !
Am fost plecata in weekend si de abia acu am revenit.
DAr nu vin cu vesti f bune.
Vineri mi am facut analize, toate bune cu exceptia sumarului de urina unde mi au aparut 15-20 leucocite si alte minuni pe acolo, nitriti, celule renale...
Dr de familie mi a dat sa iau augmentin de 1 g la 12 ore.
A mai luat cineva? Mi e tare frica.
Tot de vineri am inceput sa retin apa in organism, ca am mainile si picioarele umflate.

Off, toate pe capul meu, mi e frica sa nu nasc mai devreme acum, mi e frica cu infectia, cu antibioticul pe care mi l a dat. De luni intru in saptamana 35.

Pupici.

+34

Mergi la inceput