Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Fetelor eu am pierdut dopul gestational...ati mai patin vre-una dintre voi?

Nu stiu exact daca acu urmeaza sa nasc, pe net scrie ca poate dura de la cateva zile pana la cateva saptamani.
Sa fiu sincera am cam inceput sa intru in panica, mai ales ca eu inca nu am nimic predatit penru spital si ca as vrea sa nasc la Constanta la Isis.

Am fost la control la Cinstanta acum cateva zile si Dr de acolo mi-a spus ca a inceput colul sa se deschida si sa revin la control inainte de Craciun. DPN meu ar fi 31 decembrie.

Poate ma puteti ajuta voi cu mai multe info.

merci,

Codruta cu de 36+

m au luat emotiile

31 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Codruta daca stai cuminte poate dura si cateva saptamani, daca nu... s-ar putea sa vina bebe acusi acusi. Eu zic sa lasi toate si sa stai linistita. Te poate ajuta cineva - la bagaj, etc? La Odiseea lui Patrick a fost cineva care a stat vreo 2 saptamani fara dop. Nasterea natruala cred ca o sa am si eu si la bebe 2, e foarte pe pozitie, cu capsorul in jos, gata de iesire cum mi-a zis radiologista. La fiecare eco e exact in acceasi pozitie.

Fetelor vreau si eu parola de pe contul comun. N-am mai apucat sa o cer.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Eu voiam sa ma duc miercuri la protestul mamicilor nemultumite de reducerea CIC dar cred ca o sa stau cumintica acasa sa nu se nasca bebelina prin fata pe la Guvern.

Codruta cu de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Codruta eu zic sa iti suni medicul si vezi cum te simti de acum incolo. Eu nu stiu prea multe persoane care au nascut, deci nu pot sa-ti dau nici un sfat. Icearca sa stai cuminte in patut.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu am nascut cam la o saptamana dupa ce am pierdut dopul. Nu-ti face griji, ca oricum bebelina va fi pregatita. Ai timp sa-ti pregatesti bagajul pana atunci...

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Fetelor eu am pierdut dopul gestational...ati mai patin vre-una dintre voi?

Nu stiu exact daca acu urmeaza sa nasc, pe net scrie ca poate dura de la cateva zile pana la cateva saptamani.
Sa fiu sincera am cam inceput sa intru in panica, mai ales ca eu inca nu am nimic predatit penru spital si ca as vrea sa nasc la Constanta la Isis.

Am fost la control la Cinstanta acum cateva zile si Dr de acolo mi-a spus ca a inceput colul sa se deschida si sa revin la control inainte de Craciun. DPN meu ar fi 31 decembrie.

Poate ma puteti ajuta voi cu mai multe info.

merci,

Codruta cu de 36+

codruta..... mami poti naste in 48 ore(la fel ca prietena mea) sau in cateva zile. sa ai bagajul facut si cred ca te asteapta un drum la constanta :)
da-mi PM cu nr tau sa vb si daca este iti vin in intampinare.
bafta ! spargi ghiata ! m-a taiat la burta de emotii
EU SUNT PTEGATITA !

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

alina bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune
codruta ti-ai anunta dr ca ai pierdut dopul ? el stie cel mai bine daca trebuie sa mergi la spital ! wow nu-mi vine sa cred, am emotii !

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

La realitatea vorbesc despre indemnizatie

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ce fac burticile ?

codruta... f tare deci in curand ne vei da vestea , ai grija de tine si eu zic ca maine sa ii dai un tel dr sa vezi ce te sfatuieste , avand in vedere ca nasti in constanta si ca vremea este asa cum este ....eu zic sa fi precauta , parerea mea.

angie ...soare la tine ? ce misto ...la noi inorat , ploaie si frig

carmen si eu am intrat in sapt 35 ...nu imi vine sa cred ....cand stau sa ma gandesc la saptamani mi se pare ca mai am putin , cand ma gandesc la data nasterii mi se pare ca mai este ceva , sa ne ajute d.zeu sa stea bb cat mai mult in burtica sa se faca mare.

am vz si eu stirile cu indemnizatia cica maine aflam ceva sigur ...au inceput sa ma plictiseasca astia deja ...ba ca spun joi , ba azi acum maine si maine cine stie bomba ne vor da .
Sper ca totul sa fie in avantajul nostru cu toate ca sansele sunt mici .
M.as duce si eu miercuri dar nu ma lasa al meu sot

eu azi am mancat o pizza , un iaurt si niste fructe si vreau sa va zic ca ma simt de 100 de kg si nu imi este foame , daca stau sa ma gandesc am mancat putin dar nu incape sa mai bag ceva .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

uraaaaa uraaaaa CODRUTA sparge gheata

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput