Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
missmj spune:
Cica astia discuta acum despre indemnizatie ! Mi-e teama rau de tot de sumele alea de care vorbesc...1000-1500lei max,Doamne fereste,eu ar trebui sa iau 3000lei !!!
Macar sa ne dea optiuni, as alege sa stau un an cu 85%,decat 2 ani cu 1000 
carmen
34+ cu
Andrei
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj Cica astia discuta acum despre indemnizatie ! Mi-e teama rau de tot de sumele alea de care vorbesc...1000-1500lei max,Doamne fereste,eu ar trebui sa iau 3000lei !!! Macar sa ne dea optiuni, as alege sa stau un an cu 85%,decat 2 ani cu 1000 ![]() carmen 34+ cu Andrei |
Da, intradevar sumele vehiculate mi se par foarte mici eu daca ar mane cu 85% as lua pe la 2000 sau 2000 si ceva. Totusi decat sa reduca perioada de 2 ani prefer reducerea sumei la maxim de 1500. Femeile care nu sunt multumite cu aceasta suma, si ar dori reducerea perioadei, oricum ar putea sa se intoarca la munca cand doresc.
As dori de exemplu sa existe o varianta de 1 an 85% cu limita la 3500 cum este acum si in al 2-lea am sa iei maxim 1500. Asa ar oferi statul posibilitatea femeilor care au salarii mari sa decida daca vor sau nu sa se intoarca la munca. Ceeea ce nu mi s=ar parea ok ar fi plafon unic (ex 800 lei sau 600 lei) pentru toate mamicile indiferent de salariu (nu ar fi corect ca eu care cotizez lunar dintre-un brut de 4000 lei sa iau la fel care una care nu cotizeaza sau care are un brut de 1000 lei sau chiar mai putin).
Codruta
cu
de 35+
misssexy spune:
ufffff,gata....am ajuns cu cititul la zi ![]()
Sunt tare suparata ca nu mai este zapada....3 zile a nins continu,asa frumos se puse-se ....era ca in basme...credeam ca avem si noi zapada de Mos Nicolae
,dar aseara ninsoarea sa transformat in ploaie si pana dimineata nu a mai ramas nimic

Maine mergem si noi la eco,suntem tare curiosi ce mai face bibilica noastra,abea asteptam sa o vedem.
Speram sa fie o surpriza
placuta.
Am fugit la bucatarie,ca am oala de sarmale
pe foc.
ALINA
31+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
loutzy spune:
Doloress felicitari pt cele 30 sapt si puiutl sa stea la mami in burtica cat mai mult.
Fetelor eu una as prefera sa ramana legea privind cic la fel cum e acu. Eu oricum m-as incadra cu indemnizatia pe la 1500. In nici un caz nu mi-ar conveni sa imi reduca la o suma fixa sau sa scurteza perioada.
Asa m-am saturat de tara asta si de astia care o conduc.

Laura
34+ cu
ziki spune:
wow fetelor, m-am trezit prima, ma culc prima . logic ![]()
ache, eu stiu ce sa-ti zic cu capricornutii? mie mi se pare o zodie buna, hehe, ca m-am obisnuit cu ea, sunt fideluti, sunt seriosi, copiii sunt foarte foarte cuminti (suspect de cuminti, chiar), adultii par reci dar de fapt e chestia ca nu acorda incredere decat greu, dar daca ii ai ca prieteni, ii ai pe viata.
e o zodie tipic de pamant, seriosi, constiinciosi (simo si cu mine eram alea cu serviciul -sa nu lipsim, sa nu se darame cladirea fara noi, de exemplu
)...
cam asa.
a fost intr-o vreme o carte cadou la o revista (femeia, avantaje, nu mai stiu care- am luat-o special pt cartea aia) despre zodiile copiilor si mi s-a parut fix pe fix la mai toate zodiile.
oricum, unii cred ca sunt prostii, altii cred orbeste, dezbaterile continua - dar distractiv este, oricum.
doloress, mult inainte! 
va doresc o seara minunata de mos Nicolae, si cadouri muuulte 
sanziana
deflaviasi
cu felix -> 28s
felix
Codruta84 spune:
Fetelor eu am pierdut dopul gestational...ati mai patin vre-una dintre voi?
Nu stiu exact daca acu urmeaza sa nasc, pe net scrie ca poate dura de la cateva zile pana la cateva saptamani.
Sa fiu sincera am cam inceput sa intru in panica, mai ales ca eu inca nu am nimic predatit penru spital si ca as vrea sa nasc la Constanta la Isis.
Am fost la control la Cinstanta acum cateva zile si Dr de acolo mi-a spus ca a inceput colul sa se deschida si sa revin la control inainte de Craciun. DPN meu ar fi 31 decembrie.
Poate ma puteti ajuta voi cu mai multe info.
merci,
Codruta
cu
de 36+
ziki spune:
cat despre CIC... mi-e groaza de decizia lor. oricum ar fi, nu cred sa avantajeze pe cineva. majoritatea ne-am facut niste planuri cand am facut copiii astia. si nu doar cand i-am facut, dar pe toata perioada sarcinii, aveam o idee de cat putem duce - cheltuieli, facturi, cadouri, mancare, hainute, etc.
mi se pare inuman ce se intampla, dar oricum... aflam maine 
halal cadou de sf nicolae pt copii! bravo guvernantilor! 
sanziana
deflaviasi
cu felix -> 28s
felix
ziki spune:
codruta, si noua la curs ne-a spus ca dupa ce pierzi dopul, poate dura si saptamani pana sa inceapa nasterea propriu zis, dar ca ar trebui facut un control pentru ca medicul sa stie cum sa te indrume.
m-a trecut un fior cand am citit,
, sincer!
sanziana
deflaviasi
cu felix -> 28s
felix
Irinukaaa spune:
Codruta sigur ar trebui sa-ti faci bagajul si inclusiv sa-ti anunti dr, mai ales ca ai ceva drum de facut pana la Constanta.
Intr-adevar am auzit si de cazuri in care poate dura pana la cateva saptamani pana la nastere, dar si de destule in care au nascut in urmatoarele 24/ 48 de ore.
Se pare ca vrei "sa spargi gheata". Da-ne de stire cum te mai simti!
Scoatem agitatele pentru tine??? 
Irina ~ 35+
cu
Patrick Cristian
AMR 29 zile 
Shhhht! Cresc...
Codruta84 spune:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Nasterea/nasterea-naturala_1151
Uite fetelor am gasit un articol, in Romania culmea, scris de un medic din Romania, care sustine nasterea naturala si care informeaza femeile gravide legat de acest proces (naterea nat)care pentru multe mamici, din pacate pare a fi bau-bau sau chiar mai rau.
Codruta
cu
de 36+