Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Cu placere trimitem portie dubla de salata si biscuitei Tunde, iar la tine Mirela portie tripla de biscuitei!!!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 29 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ne-am intors si noi de afara. Raportez primele cumparaturi pt bebe: am luat de la Debenhams 6 costumase intregi (sau pijamale, nu stiu cum sa le zic) cu maneca lunga si pantalonasi si capse de sus pana jos cu 115 ron. Super calitate! La Mother Care un set de 3 era 135 ron. Le-am luat pt 3-6 luni, ca nu as vrea sa ii ramana mici prea repede. O sa ii iau pt 0-3 luni de la Auchan. Am luat si un detergent eco de la Mega Image pt hainute.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Doloress, ma scuzi ca am uitat sa iti raspund la intrebarea ta: cat poti rezista cu colul deschis? Eu stiu ca daca stai in pat poti rezista pana la sfarsit, daca nu se rup membranele. Am o verisoara in Franta care a stat 3 luni in pat cu colul deschis si a nascut la termen. E adevarat ca nu s-a dat jos din pat. Venea moasa la ea de 2 ori pe sapt si o consulta. Curaj deci, ca si tu poti ajunge la termen.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

buna fetiliiii . ce faceti?
ma intorc in urma sa citesc ce ati scries ieri,si revin

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

am lipsit cateva zile si cum am ajuns acasa am deschis calculatorul repede sa vad daca nu v-ati grabit careva...acum sunt linistita, sunteti foarte cuminti..oricum unele din voi aveti asa de putin..sa stea bebelusii la caldurica pana la termen

si sa va aduca Mosul tot ce va doriti..stiu ca ati fost cuminti!

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici ? Au dormit nasii la noi in weekend,a fost frumos, am jucat carti,remy,am vazut filme,etc.Dupa ce au plecat azi-noapte,am facut o baie sim-am bagat in pat...m-a luat o durere de maseaaaaaaa aoleu Doamne,nu mai gandeam logic.Am sfarmat pastile si am pus l amasea,am clatit cu tuica,etc...pana la urma l-am treit pe la 4 pe sot si s-a dus sa imi ia spray d'ala cu lidocaina.Mi-a trecut 30min, si din nou...pana la urma mi-am pus feliute de usturoi pe gingie si am adormit asa pe la 8 dim.Groaznic, acum ma simt mult mai bine.Sigur m-a tras curentul
Ma duc sa citesc din urma si revin!

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

gabiu felicitari pentru vestile bune , mai e atat de putin.
doloress felicitari pt schimbarea prefixului, sa stea bebe Kevin cat mai mult la caldurica

Am schimbat si eu semnatura,am intrat in sapt 35, nu-mi vine sa cred.Ma gandeam ... sor'mea a nascut ambii baieti la 36 sapt !!!

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna seara iaca vin si eu... fara sanioara..
ieri seara iar am ajuns la dr. mandra mea de vineri seara pana aseara (si astazi toata ziua) nu am simtit-o sa miste asa ca aseara la 9:30 m-am infiintat la urgewnta la euromaterna. era exact dr. meu de garda.
bebelina se pare ca e in regula , inima , miscarile , placenta , fluz cordon.. dar eu nu o simt . inatante dadea tare rau..a cum mai deloc.
am constatat ca vin e cu funduletul pelvian. dr. mi-a spus ca in conditiile astea nu voi putea naste normal dar ca mai are 10-14 zile in care sa se intoarca. Mama imi spunea ca fratele meu s-a intors in 12 ore (motiv pt care a cazut in cordon si s-a invartit pe dupa gat de vreo 3 ori). Mandra mea are 1.4 kg... o fi mult , o fi putin , nu stiu .,.. in orice caz dupa abdomen , picioare si craniu iar a iesit mai mare cu 6 zile ...

in rest .. na ! astept sa treaca timpul si am fixat. LA SF SAPTAMANII VIITOARE FACEM BRAAAAAAADUL !!!!!!

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Missmj, ce te a mai chinuit maseaua aia...mai e putin si o sa o poti face, sper sa nu te mai doara

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Missmj, ce te a mai chinuit maseaua aia...mai e putin si o sa o poti face, sper sa nu te mai doara

Ce sa fac daca nu m-am dus la timp....am tot amanat si hop ca am ramas insarcinata si nu am mai avut ce sa fac, plomba aia provizorie e fix...

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput