FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 8
Ralu_mv spune:
De asemenea, ce parere aveti sa te duci la un doctor - recomandat de Ana - pentru o parere de specialitate, cum am facut eu dupa primul IA ( la care mi-a scazut f brusc progesteronul, cu tot cu duphaston), doctor despre care mi s-a spus ca imi va da mai multe amanunte, si sa fii intrebat "dar dvs de ce credeti ca s-a intamplat asta" si in final nu afli decat ca glanda pituitara influlenteaza tot si ca noi cu totii din creier controlam tot. (mai pe scurt suntem "sissi pacu")
Asta as fi ignorat-o, daca nu m-ar fi dus cu gandul la neglijenta... intamplarea de mai sus...
Gabi_B spune:
Ralu, nu-mi vine sa cred !!!!!
incredibil, la o clinica austriaca atata brambureala si dezorganizare!!
am avut eu un feeling cand am renuntat la ei si m-am dus la Kreuz!
si doar e joi azi, ieri miercuri, in toiul saptamanii, nu sint sarbatorile, nu au nici un motiv...sa le trimiti un mail sa le scrii ca esti f dezamagita de serviciile lor, sa le fie rusine, sa n-o lasi asa!
si iti doresc sa reusesti!...cine stie, chiar natural
Gabi+23
placenta previa centrala
Ralu_mv spune:
Gabi, le-am trimis azi noapte mail, dupa ce ne-am intors.
Le-am zis ca aveam avion ieri, si le-am zis si ora, nu stiu si sincera sa fiu nu ma mai intereseaza ce s-a intamplat de au facut o asemenea gafa... culmea, de data asta nu erau aglomerati cum am scris data trecuta (acum o luna)
Astept totusi raspunsul...
noi am fost praf ieri... am ramas ca prostii cu bagajul in strada (ca urma de acolo sa plecam la avion)....
Eu sunt cu atat mai mult dezamagita ca imi dau seama ca nici strainii nu sunt uneori prea departe de ai nostri...si la norocul meu, i-am gasit :)
Si le mai si ziceam intr-o discutie, marti, ca nu prea am incredere in doctorii din Roamania ca nu sunt seriosi si implicati...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
bombi spune:
Ralu_mv, imi pare rau de ce ti s-a intimplat.
Ieri a fost zi libera in Austria, dar, chiar si asa, nu au nici o scuza daca aveai programare.
Sper ca nu ai pierdut foliculul chiar de tot (apropo, ieri a fost liber ca a fost o sarbatoare religioasa catolica foarte importanta - Immaculate Conception)
Ralu_mv spune:
De ramas, sanse luna asta teoretic sunt mai mici decat luna trecuta pt ca am ratat exact ziua in care a avut loc ovulatia, dar la asta nu ma gandesc acum, uimirea e prea mare...
De data aceasta am mers iar la ei tot din incredere si pt a mai face o analiza, rec. tot de ei, "dna fragmentation test" pt spermatozoizi.
Cat despre natural... in afara de testul postcoital anormal - care se poate schima in timp - si anticorpii antisperm - constanti la un interval de 5 luni-, altceva nu avem, dar se pare ca e de ajuns pt 2 ani de incercat degeaba... asa ca partea cu speranta, chiar dc moare ultima, e cam lesinata uneori :)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
balanta_tm spune:
ralu, iti mai spun si aici ca imi pare foarte rau.
Sincer, nu ma asteptam la atata neglijenta din partea lor.
I-am povestit si sotului meu si el mi-a zis parerea lui: indiscutabil ca au facut o mare gafa, insa atata vreme cat pe noi personal nu ne-au dezamagit cu nimic si am reusit cu ei din prima, nu are sens sa schimbam nimic.
Bine, nu el decide unde vom face urmatorul FIV, el isi da cu parerea si decizia finala o iau eu, insa sunt in asentimentul lui.
Ralu_mv spune:
Balanta, eu ti-am zis doar ce s-a intamplat, nu are nimeni rost sa schimbe nimic daca nu e nimic de schimbat, si ei sunt multumiti.
Sincer nici eu nu stiu exact ce sa fac, pt ca mi-e greu sa accept ca asa ceva s-a intamplat...
Au mai fost fete aici care s-au plans de ei, eu la fel am zis, pana nu imi demonstreaza asta experienta MEA personala, nu ma las influentata.
Dar e bine sa ramana scrise aici experientele noastre, (daca ar fi cat mai multe de la cat mai multe clinici ar fi si mai bine) pentru ca cine alege la un mom dat o clinica sau alta, sa stie cat mai multe fapte.
Gabi, eu nu am ales Kreuz, deoarece nu am gasit multe informatii scrise despre ei aici pe forum :)
--------------
Ralu_mv spune:
Bombi, multumesc pentru lamuriri... dar eu nu sunt catolica si nu am de unde sti ce sarbatoresc ei.
Ca sa nu intru in amanunte ca in religia poporului nostru, Maica Domnului este Fiica Anei si a lui Ioachim, si a venit ca o binecuvantare la batranete pentru ei, dupa multe rugaciuni (nu cum a venit Domnul Iisus de la Duhul Sfant)
--------------
balanta_tm spune:
ralu, eu daca as fi patit asa ceva, cred ca as renunta la clinica respectiva; nu prea am rabdare la faze din astea si nici toleranta.
La Goldenes Kreuz (Kinderwunsch zentrum) am fost si eu la un consult, in toamna lui 2009; am avut cu prof. Obruca. Mi s-a parut ok, cu exceptia faptului ca am ramas cu impresia ca schema de tratament la FIV o da in functie de interesele lui fata de firma de medicamente in care este implicat. Daca imi permiti o parere: daca vrei sa mergi la clinica respectiva, cere primul consult cu prof. Strohmer, sa iti faca el schema de tratament. De lucrat am inteles ca ei lucreaza in echipa, adica nu intotdeauna cel cu care ai primul consult este si ce cu care vei face procedura.
Astia sunt ei: http://www.kinderwunschzentrum.com/eng/index.html
Ralu_mv spune:
Multumesc, balanta
dar mai curand de... la vara sa zicem... nu ma mai gandesc la niciun fiv (de fapt acum nu ma mai gandesc deloc la fiv, punct:) ). Iar IA... nu are rost sa mai plec din tara doar pt asta.
--------------