FIV Europa(39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

kitta felicitari, ai fost o mireasa deosebit de eleganta.
Sa aveti casa de granit, dragoste si intelegere pana la capat si sa va bucurati de viata impreuna, indiferent de ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

multumesc pt. raspuns

Mergi la inceput

aadina cu placere. Sa folosesti o singura fiola de solvent. E suficient. Si injectezi mai putin, cel mai bine e sa le faci in burta, sub buric, in zona aia unde ai mai multa grasime. Iei un pliu sanatos de piele, strangi bine, bagi acul perpendicular. Sa nu iti fie frica ca nu doare. Si daca ti le faci singurica tu simti cel mai bine cum sa le faci ca sa ai cat mai putin stres asupra pielii. Eu am facut singura si Pregnylul care m-a ars ca naiba cand mi l-a facut asistenta si am avut si durere vreo 20 de minute dupa, dar cu mana si cu rabdarea mea nu am simtit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

kitta felicitari!! casa de piatra si tot binele din lume!!!

orchid felicitari pt inimioara! sa parcurgi cu bine sarcina si sa ti ti bebele sanatos in brate!

asaaa... o parte din analize sunt gata, am primit rezultatele!
asadar:
DHEA-142,90micg/dl , tabel de referinta 60,9-337mcg/dl
FSH -5,7ui/l
LH -4,5ui/l
estradiol- 86,3pg/ml sau 316,72pmol/l
prolactina- 11,7ng/ml sau 248,04 mui/l
ce parere aveti?
restul le au trimis la Lyon, sunt gata doar peste o saptamana!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

bruni minunate analize. Daca aveai trompitele ramaneai gravida naturel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sisipisi

bruni minunate analize. Daca aveai trompitele ramaneai gravida naturel.

asa este , dar nu le am
asa ca sper ca FIV 5 va fi castigator!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Modalitatea o cunosc, am mai facut Puregon la inseminari, dar aveam pen si era mult mai usor. Dar Pregnylul tot in burta tr. facut? Eu, pana acum, la inseminari mi l-a facut intramuscular, nu mi l-am facut singura.

Mergi la inceput

aadina prenylul tot in burta si tot subcutanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

kitta felicitari si casa de piatra!
brunadria te-ai impacientat degeaba cu raportul LH/FSH! Sunt foarte bune analizele! Bafta multa la FIV 5!
adijo daca te incalzeste cu ceva eu sunt un caz de PCOS "ca la carte" si tot nu a avut efect metforminul. Tu ce simptome de PCOS ai? La mine sunt o multime: lipsa menstruatie (deci lipsa ovulatie), kg in plus (IMC=27-28), hirsutism (am scapat de parul de pe fata cu epilare definitiva), deci un testosteron la limita superioara si peste, raport LH/FSH peste 1 (max 2), AMH = 24, glicemie mare (intre 90-120), TTGO - la 2 ore glicemia un pic peste limita, insulina a fost in limita tot timpul si bineanteles o multime de microchisturi pe ovare.
Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna tuturor !
Iar eu...
tot la Wunsch facut... si IA nr 2
Am stat mult inainte sa ma gandesc ce sa scriu si cum/daca... dar am zis ca mai bine sa stiti experienta mea (chiar daca singulara, cred ca se pot trage niste concluzii)
Concluziile le trageti singure...
Pe scurt, m-am trezit ieri in fata portilor incuiate, in intervalul orar in care mi se spusese sa vin la o noua eco si o noua IA (daca nu se sparsese foli). Am incremenit. Am sunat la numerele de pe gardul clinicii, nimic, doar un robot in interior care spunea programul, iar la nr. care era in dreptul Anei F., imi dadea abonat inexistent (inclusiv de la un telefon public). Verificat mail, telefon, nimeni nu ne-a anuntat, si doar vorbisem cu Ana cu 20 de ore inainte fata in fata.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput