FIV Europa(39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

HCG total cuprinde fractiunile alfa si beta, dar mai specifica este cea beta, de aceea ea se dozeaza in principiu .
Raspunzand la intrebare, nu este acelasi lucru, sunt valori diferite, dar pe buletin trebuie sa scrie unde te incadrezi pt saptamana de sarcina respectiva .
A mai crescut HCG ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

goldi m am informat si eu , intr adevar nu e acelasi lucru! habar n aveam!
maria ceva vesti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Rozali, ai spus bine echilibru sufletesc
Acesta chiar e cel mai important lucru, si nu a fost usor sa ajung aici... certuri cu sotul, depresii constante, lipsa de speranta, lipsa chef de viata, etc... si muulte... am trecut prin ele, poate un pic ma voi mai impiedica pe drum, nu neg...dar eu cred insa ca am gasit si o explicatie pentru toate astea, care pentru mine are sens, asa ca nu am de ce sa sufar.
Cu totii suntem si trup si suflet, daca nu avem grija si de sufletul nostru unde ajungem?
Nu as putea spune de unde am atata speranta si optimism, dar cine are nevoie, pot sa impart

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9

Ralu, Rozali, ma bucur ca ganditi astfel! uneori e asa de usor sa uiti de cel de langa tine! de multe ori, barbatii nu arata prin ce trec, cel putin al meu asa e, cand e suparat tb sa scot cu clestele din ce cauza! si devine si mai ursuz ca-l bat la cap!
si stiu f bine ca in ultimii 4 ani nu i-am oferit o relatie normala, mereu concediile si banii au fost planificati pentru tratamente si consultatii, mereu stres, plansete si depresii interminabile...
el intotdeauna mi-a facut injectiile, si il trezeam de multe ori la 6 dimineata sa ma intepe si nu s-a plans niciodata!
si el nu si-a dorit copil asa de mult ca mine, dar daca a vazut ca eu asta imi doresc, a facut totul ca sa ma sustina.

Ganditi-va ca sint multe persoane care nu au pe nimeni si bucurati-va de cel de alaturi! de multe ori aflu despre casnicii care "s-au uzat" pt ca cei implicati n-au avut suficienta grija unul de celalalt, pt ca au intrat intr-o rutina ruginita!

si sarbatori fericite!
sa va bucurati de vacanta!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Buna seara!
Iertati-ma ca dau buzna...sunt si eu o fivoasa care are nevoie de ajutor......e vreo diferenta intre a face analiza hCG seric si HCG total? Sper ca nu e aiurea intrebarea.....am 2 buletine de analiza facute la laboratoare diferite si vad ca au denumiri diferite....

cred ca inseamna acelasi lucru. HCG seric inseamna ca se lucreaza din ser, adica din sange.
Inainte de a se vedea sarcina ecografic (sau inainte de a face orice radiografie la femei in perioada fertila in tarile civilizate!) se face betaHCG total.
Pentru dublul test, care cuprinde o ecografie si 2 analize din sange se lucreaza (tot "seric"), free betaHCG, care este o fractiune din HCG total. Dublul test se face in sapt 12.

Cel mai bine suna la lab si intreaba daca e vorba de HCG total, dar eu cred ca daca nu precizeaza altfel, e total.

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sisipisi

In fine m-am prins ce se intampla la Viena. Stresata de mailurile mele cu "fara menstruatie" Ana s-a apucat muncitoreste sa citeasca dosarul meu. Si acolo statea ca o mandrete un FSH obtinut in ziua 7, in cadrul unui test mai extins, FSH care avea valoarea 27. Si s-a panicat fata!!!! De acolo venea recomandarea pentru DHEA. Desigur, in dosar nu scria in care zi a ciclului fusese facuta analiza. Ne-am schimbat mailuri cu explicatii. Culmea e ca mi-a raspuns a doua zi.
Nu mai sunt asa de suparata pe ea.
De azi-noapte au inceput sa se tensioneze sanii. Poate da Domnul si vine minunea rosie. Si poate vom reusi sa facem FIV-ul ala prin februarie sau martie.

Sisipisi, ma bucur ca i-ai dat de capat...nu neg ca sint multe reusite la clinica asta, majoritatea fetelor de pe forumul asta care se duc la Viena acolo se duc. Bate fierul cat e cald!
eu tot timpul cand scriam la clinicile astea, dadeam REPLY cu tot continutul mailurilor anterioare referitoare la problema respectiva, ca sa-si aduca aminte! banuiesc ca si tu faci la fel!
si sa fie FIVul norocos in 2011!!!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumesc din suflet!!!!
I-am intrebat pe cei de la laborator si mi-au spus ca e HCG total, desi pe analiza scrie hCG seric....Miane recoltez din nou( bineinteles ca la un alt laborator pentru ca ceilalti nu lucreaza) si vom vedea daca e ceva concludent.....ieri a iesit 10.2( ziua 11), dar eu nu prea am incredere in acest laborator( a trebuit sa plec din Constanta si nu am avut de ales....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Ralu si noi, sotul meu si cu mine, gandim la fel ca si tine. Adica ne dorim un copil, e adevarat dar nu incetam sa traim si sa ne iubim in fiecare zi. Eu cred ca totul se intampla cu un scop. Care e scopul in ca nu am aflat:). Noi am decis ca vom putea sa invatam sa ne si resemnam daca nu va fi. Viata va merge inainte si parerea mea e ca merita traita asa cum e ea, cu bune si cu rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Sisi, Gabi, Adria

Si urez tuturor de pe forum UN CRACIUN FERICIT, si o raza de lumina care sa va lumineze drumul si sa va calauzeasca pasii, sa va regasiti oriunde va veti gasi in intuneric, si sa stiti ca niciodata nu sunteti singure si ca minuni se pot intampla, cu putin ajutor de la voi, cu putin de la cel de sus, totul are un sens !
Si nu uitati sa il iubiti pe cel de langa voi, si bineinteles nu uitati sa va iubiti pe voi insiva !

Sa Ninga macar aici, daca afara e vreme de Paste :)

Mergi la inceput

multumim, Ralu

si tie la fel, si la toate fetele, SARBATORI FERICITE!
iar 2011 sa ne aduca ce ne dorim!

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Sarbatori fericite tuturor!!! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti.

Mergi la inceput