FIV Europa(39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Sarbatori Fericite!!Anul care vine sa ne aduca reusite si bebei sanatosi!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Craciun fericit doamnelor si anul nou 2011 sa va duca doar ce va doriti - bebei frumosi si sanatosi

Doamnelor insarcinate - nu va numesc sa nu sra cumva pe cineva din greseala va doresc sa aveti o sarcina usoara si sa va bucurati de ea.
Cele care asteptati FIV pentru 2011 - va fii anul cu noroc sa nu incetati sa sperati.
Actualizez si eu - am avut o saptamana de cosmar - de luni incepand am vomitat incontrolabil neputand sa mananc sau beau absolut nimic fara sa vomit imediat
Asa ca miercuri intr-o stare de deshidratre cumplita am ajuns la urgente - unde mi s-au pus imediat perfuzii. Mi-au dat maxolon( pramin) pentru oprirea vomitatului si de adunci iau cate 2 pe zi si am inceput sa mananc cat de cat. Beau mai multe lichide deci cel putin sunt hidratata. Cu greu ma dau jos din pat in timpul zilei - sunt intr-o continua stare de ameteala.
De cate ori iau cate o pastila am inima stransa - cu toate ca ma citit ca este safe in sarcina mi-e teama sa nu fac cumva rau:(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor, care mai aveti pe acasa, cumpar Menopur sau Merional. Multumesc

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Dragele mele, va doresc la toate SARBATORI FERICITE si un An Nou plin de bucurii! Sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va aduca in suflet pace, sanatate si sa vi se implineasca cat mai curand visul cel mai drag! Va imbratisez pe toate cu dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara fetelor!
Sarbatori fericite si un an nou mai bun si cu multe realizari!
Am si eu o intrebare, a facut cineva fiv in Belgia?
Ce stiti de ei? Cunoasteti pe cineva care a reusit?
O seara buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Fetelor, am racit groaznic! OOOffff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adria . Ai grija de tine. Tine-o pe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

jaguar belgienii sunt destul de buni la FIV. Multe femei din NL merg in Belgia si reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

va invit la capitolul 40

Mergi la inceput