FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 21
brunadria spune:
Sarbatori Fericite!!Anul care vine sa ne aduca reusite si bebei sanatosi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
orchid spune:
Craciun fericit doamnelor si anul nou 2011 sa va duca doar ce va doriti - bebei frumosi si sanatosi
Doamnelor insarcinate - nu va numesc sa nu sra cumva pe cineva din greseala va doresc sa aveti o sarcina usoara si sa va bucurati de ea.
Cele care asteptati FIV pentru 2011 - va fii anul cu noroc sa nu incetati sa sperati.
Actualizez si eu - am avut o saptamana de cosmar - de luni incepand am vomitat incontrolabil neputand sa mananc sau beau absolut nimic fara sa vomit imediat
Asa ca miercuri intr-o stare de deshidratre cumplita am ajuns la urgente - unde mi s-au pus imediat perfuzii. Mi-au dat maxolon( pramin) pentru oprirea vomitatului si de adunci iau cate 2 pe zi si am inceput sa mananc cat de cat. Beau mai multe lichide deci cel putin sunt hidratata. Cu greu ma dau jos din pat in timpul zilei - sunt intr-o continua stare de ameteala.
De cate ori iau cate o pastila am inima stransa - cu toate ca ma citit ca este safe in sarcina mi-e teama sa nu fac cumva rau:(.
mada81lina spune:
Fetelor, care mai aveti pe acasa, cumpar Menopur sau Merional. Multumesc
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
adria42 spune:
Dragele mele, va doresc la toate SARBATORI FERICITE si un An Nou plin de bucurii! Sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va aduca in suflet pace, sanatate si sa vi se implineasca cat mai curand visul cel mai drag! Va imbratisez pe toate cu dragoste!
jaguar spune:
Buna seara fetelor!
Sarbatori fericite si un an nou mai bun si cu multe realizari!
Am si eu o intrebare, a facut cineva fiv in Belgia?
Ce stiti de ei? Cunoasteti pe cineva care a reusit?
O seara buna sa aveti
Sisipisi spune:
jaguar belgienii sunt destul de buni la FIV. Multe femei din NL merg in Belgia si reusesc.