FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 19
Sisipisi spune:
In fine m-am prins ce se intampla la Viena. Stresata de mailurile mele cu "fara menstruatie" Ana s-a apucat muncitoreste sa citeasca dosarul meu. Si acolo statea ca o mandrete un FSH obtinut in ziua 7, in cadrul unui test mai extins, FSH care avea valoarea 27. Si s-a panicat fata!!!! De acolo venea recomandarea pentru DHEA. Desigur, in dosar nu scria in care zi a ciclului fusese facuta analiza. Ne-am schimbat mailuri cu explicatii. Culmea e ca mi-a raspuns a doua zi.
Nu mai sunt asa de suparata pe ea.
De azi-noapte au inceput sa se tensioneze sanii. Poate da Domnul si vine minunea rosie. Si poate vom reusi sa facem FIV-ul ala prin februarie sau martie.
brunadria spune:
oana felicitari pt beta!
ralu hai ca e vremea vestilor bune! sper sa ai si tu una
sisipisi schimba clinica! si NU renunta la FIV!
orchid, melisa mai aveti un pic si scapati si de greata, !
adria, gabi sunteti suportul nostru, va multumim!
adijo,balanta anul 2011 e anul nostru!
eu nu am noutati, astept sa treaca anul sa vina data consultatiilor , sa vad incotro o iau!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
sisipisi ma bucur ca s au lamurit lucrurile!
sper ca de acum sa mearga toate bine, sa ti vina cm si sa faci fiv ul norocos!
Ralu_mv spune:
Adria, ma bucur pentru voi ca v-ati vazut minunea la eco !
Sisi, bine ca ai insistat si ati lamurit ce era aiurea...
(si eu astept un mail de la ei, dar se pare ca intazie :) credeam ca intrasera in concediu... )
Eu am facut aseara testul dar bineinteles ca era negativ... oricum e ciudat ce se intampla, chiar si pe graf de temp..., dar maine e ultima zi (15dpo) in care mai astept sa vina menstruatia (ca faza luteala mai mare de 14 nu am avut) si ma duc la un beta, ca sa stiu ce fac cu progesteronul (deja de ieri am redus, nu am mai luat decat un 100mg utro si 1 cps de duphaston) ca sa nu ma lungesc aiurea ,...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9
Sisipisi spune:
Ralu poate ovulatia a fost un pic mai tarziu. Sau ai monitorizat-o ecografic? Oricum si testele de sarcina mai mint.
Ralu_mv spune:
Sisi :) merci, dar chiar am monitorizat tot :) Totul e exact numarat :) - mai ales ca imi facusera faza resp cei de wunsch, imediat cum am ajuns in tara, am fost la eco la 8 dimineata :)
Oricum sunt linistita, asta e, am asteptat 2 ani - in care am aflat muuulte lucruri care m-ar fi putut duce la o a2a pierdere de sarcina, si altele separate despre care eu cred ca m-au format, si in evolutia mea erau necesare, asa ca nu consider ca oricat va mai dura pana voi avea si eu minunea mea, e un timp pierdut, e un timp in care sa descopar noi lucruri si sa ma perfectionez pe mine ca si suflet/spiritual.
Au trecut de muuult lunile in care sufeream, acum incerc doar sa ma bucur de viata, facand ce pot si ce simt. (in fond noi nu avem probleme :) )
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
rozali77 spune:
Ralu,ti-am citit mesajul si m-a impresionat (eu sunt noua pe forum si scriu mai des la FIV Ungaria). Eu de 3 ani ma lupt cu infertilitatea si in ultima vreme tot ce mi-am dorit este sa ajung la un echilibru sufletesc pe care tu se pare ca l-ai gasit. Bravo, chiar cred ca ar trebui sa ne amintim ca exista si ale lucruri pe langa dorinta de a avea copii de care trebuie sa ne bucuram.
maria08 spune:
Buna seara!
Iertati-ma ca dau buzna...sunt si eu o fivoasa care are nevoie de ajutor......e vreo diferenta intre a face analiza hCG seric si HCG total? Sper ca nu e aiurea intrebarea.....am 2 buletine de analiza facute la laboratoare diferite si vad ca au denumiri diferite....
Ralu_mv spune:
Rozali, ai spus bine echilibru sufletesc
Acesta chiar e cel mai important lucru, si nu a fost usor sa ajung aici... certuri cu sotul, depresii constante, lipsa de speranta, lipsa chef de viata, etc... si muulte... am trecut prin ele, poate un pic ma voi mai impiedica pe drum, nu neg...dar eu cred insa ca am gasit si o explicatie pentru toate astea, care pentru mine are sens, asa ca nu am de ce sa sufar.
Cu totii suntem si trup si suflet, daca nu avem grija si de sufletul nostru unde ajungem?
Nu as putea spune de unde am atata speranta si optimism, dar cine are nevoie, pot sa impart
--------------
brunadria spune:
ralu ma bucur ca esti optimista, intr o zi cu ajutorul lui d zeu tot vei reusi! vom reusi toate!
si eu imi pastrez optimismul , sunt ok , dar pot spune ca mai mult imuna, prea obijnuita cu esecuri in atatia ani (9 ani de cand astept) si nu se intampla nimic! oricum trebuie sa speram ! eu ma incapatanez sa cred ca intr o zi voi avea un copilas, voi face tot ce mi sta in puteri pt asta!
maria ai ceva vesti bune totusi? ai repetat beta?
eu zic ca i acelasi lucru! bafta!