Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 6

szivarvany spune:
Buna dimineata, io`s la munci, Giulik la interschimb de muci la prietenuti
Sper si eu sa facem pace cu toatele
Eu azi dimineata la 4 m-am trezit, aveam ceva de terminat pt o prietena si ma gandeam ca am avut un an extrem, extrem de frumos, un an in care am trecut peste foarte multe obstacole si mi-am dat seama ca exista oameni, multi oameni
Si abia astept Craciunul Si ma gandeam ca daca ar fi sa mor, as vrea sa mor dupa ce vad fericirea de pe chipul Giuliei.
Na, ganduri nebune, dar exact asta am simtit.
Si inca o data, mi se adevereste, ca binele pe care-l faci, mereu ti se intoarce
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu azi dimineata la 4 m-am trezit, aveam ceva de terminat pt o prietena si ma gandeam ca am avut un an extrem, extrem de frumos, un an in care am trecut peste foarte multe obstacole si mi-am dat seama ca exista oameni, multi oameni ![]() Si abia astept Craciunul ![]() Na, ganduri nebune, dar exact asta am simtit. Si inca o data, mi se adevereste, ca binele pe care-l faci, mereu ti se intoarce ![]() |
hey,ce-s cu gandurile astea la tine?

"Si inca o data, mi se adevereste, ca binele pe care-l faci, mereu ti se intoarce

de asta poti fi sigura!

MIHAELA

Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...

szivarvany spune:
citat din mesajul lui dana.andrei Vreau sa fac confirmari pentru : PC = 25. |
aici este confirmarea mea, Anca, pt aceste produse, te rog confirma-mi factura pt :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11156
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11155

Daria & felina fioroasa

_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
aici este confirmarea mea, Anca, pt aceste produse, te rog confirma-mi factura pt : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11156 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11155 ![]() |
Confirmat
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Leditia spune:
citat din mesajul lui dicirstea Am reusit sa ajung la un BRD astazi si sa platesc in contul lui David 65 lei pentru: 1. 7 lei pentru maieu 2. 12 lei geaca primavara-toamna baieti 3. 4 lei bluza primita deja de la Mady si inca 2 produse la care nu s-a incheiat inca licitatia, dar sper sa nu se mai bage niminea peste mine ![]() 1. 15 lei geaca baieti disciple 2. 20 lei gecuta de la jenyali, pe care sper sa o primesc....stiti ceva de ea? total 58 lei + 3 lei pecu la Ledi + comisioane ![]() CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin ![]() ![]() MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
dici,confirm plata-65 lei.

Multumim.

Ma duc sa te si bifez.
POZE CU NOI

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Leditia spune:
Neatza..
Dici,te-am confirmat,am vazut k strigai azi-noapte dupa mine..
Blue_rain,ma bucur ca ai trecut pe la noi,te mai asteptam..Coletul il trimit sapt viitoare,insa nu stiu cand.Sper sa te gaseasca sanatoasa si tu pe el intreg si nevatamat
Daria,ce-ti veni mama cu gandurile astea ??Da colea un pup si termina cu prostioarele alea..ca acu vine Craciunul si abia astept sa vad pozele cu Giulik, surprinsa de toate cadourile..Si sa faci multe daaaaa?????Ca te astept la cotitura..
Eu vreau sa ma apuc de curatenie..dar n-are cine sa ma ajute cu David si-mi tot fac planuri peste planuri..scheme,desene si nu-mi reuseste nimicGeamurile sunt problema vietii mele..k stau la 9 si nu ma vezi pe mine cocotata la inaltimea aia stergand geamurile..
Va pupam si va dorim un weekend frumos.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

cris_82 spune:
ledi si eu stau la etaj si geamurile4 sunt cosmarul vietii mele,alaturi de calcat rufe si cusut..dar pentru geamuri am luat o unealta cum sunt cele care sterg parbrijul la masina si e cu coada telescopica.Iti spun ca face minuni
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR

mari_paun spune:
nushu, frumosi baieti bebelusul seamana cu Petru al meu
sa va spun povestea unui colet:
mi-a trimis dodo-pui un colet, speram sa am bluzitele Emei pt mos Nicolae, numa ca dupa ce cucoana a puso pe fata care am trimiso sa plateasca 5 lei, ca e venit mai demult, insa mi-a trimis aviz de 2 zile...ii spune ca nu gaseste coletul ca poate o fi retur, ca so fi ratacit... si nu e prima data cand mi se intampla, dar asa de rau imi pare ca nu am bluzele sa o innoiesc
sa speram ca va gasi coletul, o sa sune cocoana care se rataceste printre colete
dodo cand ai pus tu coletul? putea sa fie pe 23 aici? sa ma cert cu caracatita aia

mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro Ma repet cu mesajul din capitolul trecut ![]()
Alina ![]() ![]() ![]() |
alinamoro 30 lei confirm plata

tonic, confirm 15 lei pt fustita

mai am o plata de 15 lei...de la iasi( cine are nevoie de confirmare) , credeti-ma ca apare suma virata de 06.12.2010

Ducky condoleante