Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si de la Navodari
O sambata frumoasa !
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
blue_rain spune:
mmmm ce de mireseme si mirosuri... cu siguranta cafelele astea date de mikaela si dodo pui si cu o felie din mirabolantul, faimosul, si nesimtit de bine aratos dobos al carminei m-au tras si pe mine de nas pana aici:)
Ok, si veni si oaia ratacita... si dornica sa prinda putin din spiritul cald al bazaristelor :) da peste o cearta. Vreau doar sa ne dau un sfat: hai sa nu uitam de ce ne aflam aici, de ce licitam, de ce ne bucuram atat de mult cand primim hainutele si lucrusoarele din bazar! Pentru ca ne dorim sa participam cu o farama la bucuria/sansa unor copiii minunati. Orgoliile nu isi au locul in acest spatiu! Nu poti sa te retragi! Nici dupa critici, nici dupa negative! Nu poti sa ii intorci spatele: Alexiei, Emei, Ionelei, lui Alexandru, lui DAvid, Robi, Marius, Raul, Bogdan si Mihaita!
E luna cadourilor! Cadoul pe care mi-l doresc e sa fiu mai toleranta, mai atenta la nevoile celor din jur si putin mai carcotasa. Sa nu judesc cu atata usorinta reactiile si actiunile cunoscutilor si cu atat mai mult ale celorlalti. Sa incep ziua cu un zambet larg - si chiar asa fac :) si sa pastrez zambetul acela Si pentru ca vine Mos Nicolae si eu am o relatie mai speciala cu el, l-am rugat sa va aduca tuturor cadoul asta, chiar daca vi l-a adus si anul trecut, cu siguranta, mai e loc la toata lumea!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
blue_rain spune:
... si iar mi se trunchiaza mesajele :) este o limita de caractere?
tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo
Dodo-pui spune:
blue-rain
pot sa pun coletul luni??? Esti acasa saptamana ce vine??
Ma bucur sincer cand scrii si te gasesc pe la bazar
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_rain E luna cadourilor! Cadoul pe care mi-l doresc e sa fiu mai toleranta, mai atenta la nevoile celor din jur si putin mai carcotasa. Sa nu judesc cu atata usorinta reactiile si actiunile cunoscutilor si cu atat mai mult ale celorlalti. Sa incep ziua cu un zambet larg - si chiar asa fac :) si sa pastrez zambetul acela Si pentru ca vine Mos Nicolae si eu am o relatie mai speciala cu el, l-am rugat sa va aduca tuturor cadoul asta, chiar daca vi l-a adus si anul trecut, cu siguranta, mai e loc la toata lumea! |
frumoase randuri si pline de adevar!!
welcome back!

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
blue_rain spune:
Dodo, in principiu sunt acasa. E foarte posibil sa avem o deplasare de cateva zile saptamana viitoare.
Daca voi lipsi din localitate voi anunta la posta. Am mai facut asta si coletele mi s-au pastrat.
Deja ma cunosc si cele de la posta :)
Apropos, vezi ca maine e Duminica :)
tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo
blue_rain spune:
Da, tu ai scris de fapt ca luni il pui :) dar nah, sunt eu inca plina de somn:)
tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo
mihaela77O spune:
pai atunci,asteptam unda verde de la tine,pt a trimite colete!![]()
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
blue_rain spune:
Se pot trimite, cum zicem, programul meu nu e sigur inca, dar chiar daca lipsesc coletele ma asteapta cuminiti la posta. Voi lasa si copia ID_ului meu cumnatei mele, pentru mai multa siguranta.
tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo
EllaX spune:
Buna dimineata!
Luat cafelele - chiar daca eu nu le vad pe alea frumoase, inca, ma ghidez dupa miros.
Repede-repede, pana nu ne incepe emisiunea de sambata dimineata: stiti voi de-a ce se joaca fata mea, in dimineata asta? De-a trimis si primit colete la posta!
Mi-a solicitat ajutorul pentru legatul unui colet auriu care are in el pietre pretioase (niste nasturi mici, stralucitori si colorati). E un colet de la o zanitza pentru Ana, acum l-a si primit.
Acum merg sa vedem emisiunea de teatru pt copii de pe TVR Cultural.