Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Acum am vazut.... torturileeeeeeeee....

Siii?... Nu te bagi? Hai, ca punem mana de la mana si buzunar de la buzunar si facem de-o felie! Mie-mi garanteaza elefantu' ca pot capata o felie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Buna tuturor ,
Nu prea am intrat azi ..decat fugitiv,am fost plecate ..la ziua unui verisor ,unde au fost foaarte multi copii .... si tare i-a placut Alexiei ,asa s-a distrat si ea si s-a bucurat ... mi se umple inima de bucurie cand o vad in preajma altor copii ca se simte si ea bine... (numai cand ma gandesc ce o va astepta iar in ianuarie .. imi vine sa urlu ,dar incerc acum sa se simta cat mai bine..)
I-a iesit din nou la analize infectia urinara si avem din nou antibiotic(eu imi dau seama daca are... ca miroase pipi .. ,altceva nu are nimic multumesc lui Dumnezeu).

Valentina ma bucur din tot sufletul ca vii cu vesti bune

In luna noiembrie am reusit sa strangem 930 lei ,din ei am platit recuperarile Alexiei (kinetoterapia, logopedia si bazinul).
Va multumim din suflet pentru ajutorul vostru ,ca ne cumparati hainutele si multumim ,tuturor care au donat pentru cazul Alexiei.
In continuare mai avem de facut 2 operatii (speram ultimele...),si dupa va incepe GREUL pentru noi... din ce in ce mai multa recuperare... fizica.
Inca o data va multumim ca sunteti alaturi de noi .

Va imbratisam cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cu 5 minute intarziere urez si eu La Multi Ani Dariei si Monica (fara dativ )!

O sa dau inchidere devreme...joaca joaca dar parca ma trezesc ca trebuie sa fac vreun Dobos pt bazar. Pana la urma nici nu ar fi o idee rea. sau licitati tortul maimutoi? Ala nu-i facut de mine.

EllaX, eu nu stiu daca al meu e bun au ba, nu am cum sa fac comparatie ca altul nu am mai mancat. Dar citind eu despre Dobos, cum ca a fost creat ca sa reziste cat mai multa vreme pe raft (camara) ca pe vremea aia nu existau frigidere, Dobos a gasit reteta ideala dar s-a nimerit sa fie si o chestie absolut delicioasa. Al meu zic ca e bun. Neutru nu cred ca e desi posibilitatea exista... sa mai faca si altcineva sa mananc si eu o alta varianta.
Singurul lucru pe care l-as schimba daca as mai face ar fi cicolata, nu as mai folosi amaruie desi cererea telespectatorilor este sa nu schimb nimic la ea, si as renunta la glazura caramel, care-i si greu de facut si migaloasa, ok delicioasa dar..., si asta tot la cererea telespectatorilor care se pot lipsi de ea , desi se spune ca asta-i piesa de rezistenta a tortului. Pt ca este dulce acrisoara de la lamaie si are gust de caramel si ti se lipeste de dinti...si e in total contrast cu gustul tortului.
Eu am ramas socata ca: nu se insiropeaza blatul, ca blatul, foile, sunt subtiri cat o clatita...sincer va spun nu am crezut ca o sa mananc pana o sa mi se aplece...nu ma puteam opri, si e o chestie satioasa.

Sper ca pana saptamana viitoare sa reusesc sa incropesc povestea si chiar am sa trimit instructiunile cui este interesat. oricum nu-i mare branza pana la urma de facut, timp sa ai si sa respecti reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Carmina, daca mai multi oameni mananca ceva cu maare placere, sunt sanse mari ca acel ceva sa para bun si altora. La tort ma refer. Glazura de deasupra este cunoscuta pe aici sub numele de "crantz" - Ana mea e innebunita dupa crantz-ul de pe dobos. Nici nu stiam ca se face cu ciocolata, de obicei crema are gustul banal al unei creme de unt cu cacao. Cand nu are gustul ala este tare faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cum??? Inchizi licitatia?
Si eu ce mai mananc?
Mi s-a facut o foameeee, ma duc spre frigider...numai din cauza voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Carmina, daca mai multi oameni mananca ceva cu maare placere, sunt sanse mari ca acel ceva sa para bun si altora. La tort ma refer. Glazura de deasupra este cunoscuta pe aici sub numele de "crantz" - Ana mea e innebunita dupa crantz-ul de pe dobos. Nici nu stiam ca se face cu ciocolata, de obicei crema are gustul banal al unei creme de unt cu cacao. Cand nu are gustul ala este tare faina!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

De obicei detest cremele cu unt. Am avut mari indoieli si acum, ba chiar facusem crema si urma sa adaug untul. vreo 10 minute m-am gandit si razgandit daca sa pun untul sau nu. Pana la urma am zis asta e! Respect reteta si bine am facut.
Cream
9 eggs, 0.3 kg sugar, 0.4 kg butter, 0.03 kg vanilla sugar, 0.05 kg vanilla pudding powder, 0.1 kg melted chocolate
(9 oua, 300 gr zahar, 400 gr unt, 30 gr zahar vanilinat, 50 gr praf de budinca de vanilie, 100 gr de ciocolata topita).
Sesizezi? CICOLATA. Nu cacao, nu cicolata de menaj, ci CIOCOLATA.
Eu la cantitatile de la crema am cam umblat, mi s-au parut multe 9 oua asa ca am pus 6 si de aici incolo am tot scazut si de la unt, si de la zahra, dar la ciocolata nu, ba chiar am pus mai mult decat in reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata..vreau cafeaaaaaaaa..

Am balit cu noaptea in cap ca torturi,am vazut puiuti deliciosi ,am citit vesti bune,dar din pacate si una mai putin(ducky condoleante)...in concluzie..tot vreau cafea ca mor de somn

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata,fetelor.

Cris te servesc eu cu o cafea in dimineata asta,pe tine si pe toate fetele.

Va pup si un week-end placut sa aveti

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sarumana de cafeluta

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Eu nu vreau cafea, vreau tort! Noroc ca azi suntem la o petrecere si am sa mananc, dar nu Dobos. Astept reteta!

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput