Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 3
EllaX spune:
Carmiiinaaa, tu ce faci cu noi? Poze cu 2 torturi? Si cu gustari? Sa stii ca virtuale nu tin de foame! De aici, din tzara dobosului, va asigur (pe gustate) ca exsita fel de fel de dobosuri, cele mai multe feluri sunt neutre sau naspa, da' ala care-i buuun!... e grozav! (emoticon cu bale de pofta, da' mi-e lene sa-l caut) Asa ca, draga carmina, fa bine si da-ne si noua reteta aia buna!
Valentina, ai venit cu vesti bune! Sa fie bune in continuare!
Io lu' ducky nu stiu ce sa-i zic... Nu-i sigur ca o sa treaca durerea... Mie mi-a murit acum 5 ani cea mai buna prietena (si cea care urma sa-mi fie nasa, si cel mai bun om cunoscut) si plang si acum cand ma gandesc la ea, si mi-e dor. Deci nu stiu ce sa spun, decat ca ii inteleg durerea.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Am reusit sa ajung la un BRD astazi si sa platesc in contul lui David 65 lei pentru: 1. 7 lei pentru maieu 2. 12 lei geaca primavara-toamna baieti 3. 4 lei bluza primita deja de la Mady si inca 2 produse la care nu s-a incheiat inca licitatia, dar sper sa nu se mai bage niminea peste mine, adica astea: 1. 15 lei geaca baieti disciple 2. 20 lei gecuta de la jenyali, pe care sper sa o primesc....stiti ceva de ea? total 58 lei + 3 lei pecu la Ledi + comisioane |
Ledi, te rog sa confirmi ca eu nu am scaner si cu telefonul sunt cam incapabila sa pocesez cum e cu descarcarile.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Laura25 spune:
Vin si eu la sfarsit de zi cu urari de La multi ani fericiti sarbatoritelor de azi!
Carmina, la cum liciteaza fetele, parca te vad maine facand torturi sa le pui la bazar .
M-as baga si eu la licitat, dar stiu ca nu am sanse sa arunco cu tortul pana la mine. Kid e mai aproape, o las pe ea .
Valentina, ma bucur de vestile bune. Sanatate multa, multa!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Kiiiiiiiiiiidddddddd nu pot sa cred ca vorbesti serios . Tu chiar ai licitat tortul?????? Nushu pt fiecare foaie timp de coacere maxim 10 minute...sigur mai e si "aranjarea in pagina" dar asta nu se pune. Oricum am googalit 3 zile dupa o reteta buna de Dobos, pt ca trebuie sa va spun ca exista peste 100 de variante si intr-un final am decis sa fac reteta originala, cea de acum 130 de ani. Si fetelor a iesit excelent. Eu am sa scriu povestea Dobosului meu o sa o public pe un site si o sa va trimit link, cu tot cu poze cu etape cu ce vreti voi. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
mai eu am vazut ca a licitat kkid tortul dar am zis ca ori sunt eu obosita si e ceva ce nu inteleg eu,ori e o gluma
carmina musai sa dai reteta poate ma incumet si eu pt craciun
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Laura25 spune:
Ducky, sincere condoleate! Sa ne spui daca te putem ajuta cu ceva, orice...
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
flavia ramona spune:
Seara buna, inca e seara ...
Am aparat si am fost si singura asa ca daca doriti, daca poftiti, am pus ceva produse incepand de aici.
Noapte buna, ma pun la nani, ca eu maine muncesc .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
miflore spune:
Buna seara dragelor!
Azi am fost in galop toata ziua si acum dau in branci sa recuperez.
Deci asa, Ellax si Rhyanna, sa nu ma uitati si pe mine cand veti ajunge bogate, da? Imi faceti si mie un mic cont, acolo, cateva zerouri.
Ma bucur ca v-ati bucurat!
La multi ani cu un pic de intarziere
Nadia, Monica si Daria!
Sa fiti sanatoase si norocoase!
Valentina, ma bucur c-ai venit cu vesti bune si urmatoarele sa fie tot asa!
Ducky, imi pare rau, daca te putem ajuta cu ceva, nu ezita.
Printre altele am ajuns si la posta, am pus pachetul pentru Anna-mama si l-am luat pe cel de la Twinwings, multumesc frumos!
Si terminati cu certurile, alea se poarta intre soti.
Va pup pe toate,