Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun dodo cand ai pus tu coletul? putea sa fie pe 23 aici? sa ma cert cu caracatita aia |
de muuuult tare le-am pus nu am timp sa caut dar de mult si am si anuntat aici...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
am pus la posta pe pe 25.11-si in aceeasi zi a plecat din Navodari,pe 27-28 cel tarziu tb sa fie la tine.
teoretic trebuie sa fie tot la tine la posta caci se tin 10 zile
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Buna fetele! Ce faceti? Cedor imi era de voi. Azi am ajuns de la Bucuresti suntem bine doar ca suntem extrem de obositi. Alex a facut o saptamana de logopedie si deja se cunoaste, repeta mai bine cere frumos apa mancare. De la anul vrem sa incepem sa facem si logopedie particular. Sper sa reusim. Ne-a dat doamna doctor un medicament Cod liver oil care nu se da gratis si am inteles ca e 100 de lei tratam pe luna nu stiu ce o sa facem. Si ar trebui sa ii cumpar si tratamentul din Italia care costa 150 de euro pe luna. Nu stiu ce o sa facem ca nu vrem sa reunutam la nimic. Sper totusi sa reusim sa le facem pe toate. Maine o sa descarc pozele ca acum sunt extrem de obosita. Va pupacim pe toate. Mady Miflore Jasmin si Monvas ce bine imi pare ca ne-am cunoscut intr-un final.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
dicirstea spune:
Diana, bine ati revenit!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa reusiti sa faceti toate tratamentele
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Jasmin012 spune:
Diana si Alex, ce bine ca ati ajuns acasa la voi!
Nushu, baietii tai sunt superbi! Ii
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Dodo-pui spune:
Diana bine v-ati intors ,sa dea DD sa aveti parte doar de lucruri pozitive de acum inainte.
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
-am adaugat si eu :
-hainutza din fleence pt 7 ani(scrie pe ea)
-geaca superba,ca noua
Dumnezeu imposibilul!
ducky spune:
Fetelor, nu stiu daca azi-noapte am dormit doua ore legate. M-am fastacit in pat pana pe la 1-2 noaptea tot gandindu-ma aiurea si plangand, apoi m-am dus la bucatarie si am facut ceva mancare pt azi si am cusut, pe la vreo 3-4 m-am intors in pat si la 7 eram sus sa pregatesc micul dejun ca pe 9 a trebuit sa ma duc la master la ore.
La 13 ne-au dat drumul, am facut cumparaturi pe drum spre casa iar dupa ce am papat de amiaza, iata-ma cu voi.
Sunt cat de cat ok, in sensul ca nu mai pot sa plang...parca mi-au secat lacrimile (nici cand a murit tata n-am plans atat de mult si de necontrolabil). Deseara ma duc la o prietena ca e ziua ei si probabil ca maine vom avea musafiri, prieteni de joaca cu cei mici.
Fac coletele si le trimit cat de curand posibil. Am sa revin cu un mesaj pentru cine si cand.
Multumesc si un weekend placut !!!
Leditia spune:
Bine ai revenit Diana.
Cod liver oil e intre 120-130(poate si mai scump in unele locuri,dar preturile normale cam astea sunt),depinde de unde-l iei,de fapt de unde-l gasesti,ca se gaseste de obicei numai in lanturile mari de farmacii,uneori nici acolo.Si iti ajunge destul de mult.Nu am stat sa calculez zilele,dar iti ajunge destul de mult.Se tine la frigider musai si daca rancezeste sa nu-l arunci ca mine crezand ca otravesti copilul si s-a stricat uleiul..la un moment dat,se poate decanta asa,nu stiu cum sa explic,dar e ok.Si mare grija la doza si sa nu fie copilul alergic la peste.
Mai adaug,in cazul in care nu ti-a zis dr-ul,ca daca ii dai uleiul asta,nu trebuie sa-i mai dai Vigandolul obisnuit.
Sanatate multa.
Ducky,ma bucur ca azi esti mai bine.
Sincer condoleante.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
cris_82 spune:
diana sunt sigura ca o sa faceti toate tratamentele
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR