Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 37
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Si eu tot vernil ii vad. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Dragele mele..sunt un galben plakut, spre...ceva ..dar nu vernil..si sunt fff comozi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
mari_paun spune:
ziua buna fetele,
Ema are bronsita, se infunda in nas si azinoapte nu a adormit decat dupa ora 1, azi nu a mers la scoala si nici maine nu va merge...si aveau si repetitie pt serbare, dansul fulgilor de nea
A dormit Ema pana la ora 10.30, am facut mancare si am calcat,putina ordine si evident hranint bebelus mic
sper sa iesim repede din starea asta...
o sa pun poze cu produse
va dopresc o zi buna
ellinia spune:
Neatza! Si eu pe aici ...
Diana, ce model de octavie vrei?
Azi l-am dus pe Stefan la gradinita, dupa o saptamana de stat acasa, inca nu s-a facut el bine dar nu-l mai pot tine acasa, s-a saturat si el saracul...
Mai, cand ma gandesc ce picioruse mititele aveti voi! Auzi la ele - 35! Picioruse de papusi. Parca numai eu traiesc pe picior mare cu un 39 acolo
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
szivarvany spune:
Mari, am avizul de la tine, MULTUMESC
Maine dimineata il ridic
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Neatza! Si eu pe aici ... Diana, ce model de octavie vrei? Azi l-am dus pe Stefan la gradinita, dupa o saptamana de stat acasa, inca nu s-a facut el bine dar nu-l mai pot tine acasa, s-a saturat si el saracul... Mai, cand ma gandesc ce picioruse mititele aveti voi! Auzi la ele - 35! Picioruse de papusi. Parca numai eu traiesc pe picior mare cu un 39 acolo |
ellinia, si copila mea ar mai fi trebuit sa stea acasa. Ana tuseste destul, inca, dar am dus-o la gradi pentru ca nu mai e contagioasa, nu mai tuseste mult la somn si (mai ales!) pentru ca ii era dor de colegii ei. In plus, sambata are serbare si au repetitii.
Eu nu traiesc pe picior mic. Mai ales in raport cu inaltimea.
EllaX spune:
Am uitat sa salut: saaaluuut!
mamagiuliei, seturile de la tine ni le-a adus Mos Nicolae. Mare bucurie! Foarte mandra e Ana de setul ei , mai ales de fular si posetuta (caciulile nu-s pasiunea ei, ar umbla descoperita toata iarna). Acum e trista ca nu mai poate purta fularul, ca sunt 10 grade in Cluj.
madaiulia spune:
Am platit azi pentru Mihaita 40 lei pentru
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10066
si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10995
27+10+3 lei.
Mihaela te rog sa-mi confirmi.
Multumesc
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
valentina_22 spune:
Mamica de Giulia, multa sanatate si mai multa fetii. Insanatosire grabnica.
Ati incercat sa faceti Prevenar-ul?
Alexandra pana la vaccin ,a facut de vreo 3-4 ori otita destul de urata, dupa vaccinare pana in prezent niciodata.
Astazi insa, imi spunea ca o doare urechea, dar Alexa mea mai are tendinta sa exagereze, asa ca o urmaresc sa vad daca intr-adevar are o problema sau vrea doar bulina.
Voarbeam astazi cu o amica, cica in ultimul timp au aparut foarte multe cazuri de scarlatina in scoli si gradinite. Din cate stiu eu boala debuteaza ca o usoara raceala cu febra.
Asa ca, aveti grija, dragelor.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
dyannna spune:
Buna ziua,fetelor!As vrea sa va intreb daca adresa de livrare a coletelor prin posta romana trebuie sa coincida cu cea din buletinul destinatarului...eu am lasat ptr expediere o alta adresa ptr ca numai locuiesc la adresa din buletin...oare e ok?...in cate zile vine coletul prin posta?Mari_paun, te rog sa-mi treci si mie factura achitata ptr salopeta pinguin ca vad ca-mi apare tot neachitata...coletul mi-l pui cand poti tu ca nu-i urgenta...mersic si multa sanatate Emei!