Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Nu am stiut cum sa fac sa trimit direct la subiect. Sper ca m-am facut inteleasa.
Nu prea sunt in stare sa ma concentrez, am avut o cearta serioasa cu g iar perioada urmatoare este hotaratoare pentru relatia noastra.
I-as da in cap cu toate tigaile care mi-ar cadea in mana, poate asa ar deschide ochii sa vada ce poate pierde daca nu-i vin mintile la cap.
tuturor

Oooo, Vale, nu ajuta relatiei, da' cred ca ti-ar face bine, pe moment. Eu nu mai am ce repara din relatie - periodic visez ca-l bat si-l ciupesc si spun tuturor ce-a facut. Ma trezesc cu senzatie de rau. Poate la voi e greu din cauza stresului (cu bolile)din ultima vreme. Nu se iau hotarari si nu se folosesc tigai la stres.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Stiu, Ella ! La noi problema tine mult de comunicare, nu-mi mai vorbeste si asta ma irita rau, dintr-o data nu mai sunt ca la inceput, am tot felul de defecte. Daca nu l-as cunoaste as jura ca are pe altcineva, dar poate nu imi cunosc prea bine jumatatea.
Recunosc, boala m-a tras mult inapoi, inainte eram spirt, acum o las mai moale, dar nu mai pot. Ma trezesc la 6 dimineata si pana la miezul noptii eu sunt la putere, uneori mi-e greu singura, cu toata gospodaria pe cap, nu mai spun de copii.
Insa eu sunt optimista, vreau sa cred ca acolo undeva mai exista scanteia aia care ne-a unit. Urmeaza concediul si vreau sa lupt pentru relatia mea.

P.S. Dar sa stii ca uneori ar merita una dupa ceafa asa ca sa vada si pragul de jos!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:

Stiu, Ella ! La noi problema tine mult de comunicare, nu-mi mai vorbeste si asta ma irita rau, dintr-o data nu mai sunt ca la inceput, am tot felul de defecte. Daca nu l-as cunoaste as jura ca are pe altcineva, dar poate nu imi cunosc prea bine jumatatea.
Recunosc, boala m-a tras mult inapoi, inainte eram spirt, acum o las mai moale, dar nu mai pot. Ma trezesc la 6 dimineata si pana la miezul noptii eu sunt la putere, uneori mi-e greu singura, cu toata gospodaria pe cap, nu mai spun de copii.
Insa eu sunt optimista, vreau sa cred ca acolo undeva mai exista scanteia aia care ne-a unit. Urmeaza concediul si vreau sa lupt pentru relatia mea.

P.S. Dar sa stii ca uneori ar merita una dupa ceafa asa ca sa vada si pragul de jos!

sincer-sincer, eu cred ca exista doua feluri de femei care isi pastreaza casnicia mai bine ca altele: femeile care pot fi supuse barbatului (nu batute, nu injurate, dar ele fac menajul, ele ingrijesc copiii, ele stiu mai putine despre politica, tehnica, chestii barbatesti..., ele par sa priceapa mai putine ca ei - ii lasa pe ei sa se simta Barbati) sau femeile care nu se supun si vor egalitate si sunt un pic egoiste si rele. Varianta "femeie desteapta, care pricepe de toate si stie de toate, care gaseste solutii, care asteapta egalitate in drepturi si indatoriri, dar este de treaba, iubitoare, este acolo pentru el cand trebuie etc" nu este castigatoare. De obicei. Barbatu' se simte complexat, nici nu se teme. Nu se teme ca pierde, nu se teme de tigai in cap, de scandal, nu se teme ca ea ii da papucii rapidissim, daca el nu se straduieste - pentru ca ea e de treaba si il iubeste.

Acum... pe mine nu ma luati chiar in seama cu teoriile astea. Vorbesc la suparare. Eu am intalnit un om defect (dpdv afectiv si social) si l-am iubit si mi-am facut mie rau iubindu-l. Eu sufar pentru orbirea de care am dat eu dovada, pentru ca am crezut in cine nu trebuia si pentru Ana. Toate casniciile au si perioade rele, si daca vor amadoi se trece peste ele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Mai, cand ma gandesc ce picioruse mititele aveti voi! Auzi la ele - 35! Picioruse de papusi. Parca numai eu traiesc pe picior mare cu un 39 acolo

BazarGeneral

Da ce spui de 40 meu? In anumite cazuri merge si 41?

Insanatosire grabnica baiatului!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dyanna, la mine la Posta trebuie sa coincida adresa cu cea din buletin; eu neavand inca domiciliu in Suceava, primesc colete la Post restant. Inconvenientul este ca nu primesc aviz, dar la 2-3 zile dupa ce a fost pus la posta ma duc dupa el.
Pana-n vara primeam si la adresa, ca nu verifica nimeni buletinul, acum nu mai merge.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
va citesc zilnic, dar nu prea scriu. Valy, capu sus, comunicare face totul. Nici al meu nu prea comunica si ma enerveaza atat de tare si chiar i-am spus ca nu mi se pare normal sa il tot trag eu de limba, dar degeaba imi bat gura, asa este felul lui. Eu zic sa aveti o discutie voi doi si sa sa-i explici ca nu mai poti si ca trebuie sa te sustina si sa fie alaturi de tine pana treceti de hopul asta. Te pup si multa sanatate.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vale,te imbratisez cu drag..perioade grele cred ca sunt peste tot,mai ales cand e multa munca,stres,probleme..mai vine si-un necaz cu o boala si parca te sufoca tot si toate si stresul si oboseala isi spun cuvantul..Imi place ca esti optimista si-mi place ca lupti pt relatia ta..

Diana,eu nu locuiesc la adresa din buletin,multa vreme primeam colete la post-restant,apoi am primit fix pe adresa si mi l-a dat...La o adica ii duceam copie dupa contractul apartamentului,ca asa tu poti zice k ai si 5 apartamente,dar nu le poti trece pe toate pe buletin nu?Si poate ai chef sa primesti colet pe adresa apartamentului nr 4Glumesc,no,cred ca depinde mult de tipa de la posta.Poate nu ar fi rau sa mergi acolo si s-o intrebi.Si dupa ce afli sa ne trasmiti si noua,in special mie,sa stiu pe ce adresa trimit coletul.

Va pup..am ramas cu o tuse productiva de la intoxicatia de ieri..in rest,cum ne stiti..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Mai zic ceva si inchei subiectul, (e subiect de umanitare, nu de inimi ranite )

Cred ca soata mea este foarte stresata, de aici problemele. Fiind singurul copil la parinti, a fost destul de cocolosit.Cand ne-am hotarat sa ne intemeiem o familie, inca era pe langa fusta mamei. Nu-i obisnuit sa aiba probleme, sa le gestioneze. Eu, nu ca ma laud, dar inca de mica am fost nevoita sa invat sa razbat singura. Acum mi-e greu, ca nu ma mai ajuta organismul. Sotul meu nu-i un om rau. Am incredere in el. Numai ca firea asta a lui foarte introvertita, ma deranjeaza. Nu-mi spunea multe nici inainte, dar pastram un echilibru.
Acum o zi este ok, 2 nu. Stau si ma gandesc ca s-au adunat prea multe in ultimul timp si se simte depasit de probleme.
Asta vreau sa cred, eu sunt o familista convinsa si as face orice pentru familia mea. Orice, dar nu voi accepta sa stau cramponata intr-o relatie care nu mai merge, in care ne comportam ca doi straini, in care doar unul iubeste, doar pentru ca cei mici sa aiba si tata si mama.
Cum spuneam mai devreme, soata va intra in concediu peste putin timp. Voi profita de asta, pentru a vedea daca relatia noastra mai are un viitor.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Mergi la inceput

Inca una si ma duc la ale mele, Mari, multa, multa sanatate Emei!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Neatza! Si eu pe aici ...
Diana, ce model de octavie vrei?
Azi l-am dus pe Stefan la gradinita, dupa o saptamana de stat acasa, inca nu s-a facut el bine dar nu-l mai pot tine acasa, s-a saturat si el saracul...
Mai, cand ma gandesc ce picioruse mititele aveti voi! Auzi la ele - 35! Picioruse de papusi. Parca numai eu traiesc pe picior mare cu un 39 acolo

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

tot la asta ma gandeam si eu
am 39.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Citat:
Nu-mi spunea multe nici inainte, dar pastram un echilibru.
Acum o zi este ok, 2 nu. Stau si ma gandesc ca s-au adunat prea multe in ultimul timp si se simte depasit de probleme.
Asta vreau sa cred, eu sunt o familista convinsa si as face orice pentru familia mea.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

VAli, ce zodie e sotul tau? Ca parca l-ai desris pe al meu, asa are si el zile in care mi se pare ca totul e super vb, comunicam si zile cand nu scoti nimik de la el. Te pup si ai mare grija de tine, ca ai sa vezi ca totul va fi ok.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput