Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

carmina Si eu am tot incercat sa evit operatia, insa nu s-a mai putut. Multa bafta maine, sa aveti rezultate bune la analize

Alex@Sara Multa sanatate! Aa treceti cu bine de perioada asta Nu stiu daca ai citit ce ti-am scris la bazar... e bine daca iti trimit luni pachetul?

Vreau sa trimit toate produsele castigate saptamana viitoare.
De asemenea, daca mai vrea cineva din produsele de la mine dar sunt cam mari preturile va rog sa-mi spuneti. Produsele care sunt de mult timp la bazar sau care nu prezinta interes le voi retrage si trimite la parohie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

DUCKY, azi s-a facut plata ptr pulovarul Tommy H, cel de 13 lei
( am depus 15 lei) in contul lui Raul, o sa o rog pe claudia sa confirme plata , initiale depunere PUIU GHE.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Citat:
citat din mesajul lui claudia.andrici

confirm plata de la
lulu77-15.00 multumim frumos

http://raulandrici.blogspot.com

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11651&n=Plovar-gros-Tommy-Hilfiger-M

confirmat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Simona , am primit deja bluza, multumesc .

Kid, recuperare usoara juniorului.

Carmina, tin pumnii stransi pentru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kid recuperare usoara la pui

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twinwings spune:

bonsoir la lumeeeeeee.
mei sa nu va bagati peste mine caci am licitat deja pt pantofii bestiali de la Lulu.chiar credeam ca nu mai exista mamici cu picioruse mititele de 35 masura ca si mine....
Lulu daca mai ai...VREAU SI EUUUUUUUUUUUUUnush de ce ziceati voi ca sunt galbeni ca io i am vazut vernil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui twinwings

bonsoir la lumeeeeeee.
mei sa nu va bagati peste mine caci am licitat deja pt pantofii bestiali de la Lulu.chiar credeam ca nu mai exista mamici cu picioruse mititele de 35 masura ca si mine....
Lulu daca mai ai...VREAU SI EUUUUUUUUUUUUUnush de ce ziceati voi ca sunt galbeni ca io i am vazut vernil.

Eu ii vad galben-verzui (verde "praz") - e o culoare care mie imi place. Apai nu ti-i luam, ca nu ne-om taia calcaiele sau deshtele ca sa-i purtam, ca surorile Cenusaresei. Da' ne pare rau dupa ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Si eu tot vernil ii vad. Tie iti vin bine conform masuratorilor? Eu sunt la limita, parca mi-ar trebui totusi un 23,5 spre 24 cm. I-as proba, dar daca tie iti vin sigur nu mai licitez.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa,unde sunteti fetele cu cafeaua??

si eu mor dupa pantofii astia,si sunt la lnimita cu masuratorile,dar nu vreau sa ma oftic ca data trecuta cu balerinii

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Neata,am revenit,v-am citit ce sa va mai zic ieri imi venea sa mor de ciuda dimineata ne-a sunat omul care trebuia sa il vizitam pt masina ca nu o ma are apoi am cautat iar pe net si nici nu stiti ce greu e cand vrei un model anume cu imbunatatiri anume si un sot care nu vrea modelul vechi ci pe ala nou si cat de rare sunt octaviile ufffffffffffff sa mor nu alta am vazut pana la urma nu stiu cate masini am fost amandoi pt ca daca ne intorceam cu 2 masini sa avem soferi pt ele si ma rog sper acum sa fie bine am lasat un avans pt o masina si astazi dupa ce i se fac Rarul si nu mai stiu ce urmeaza sa ne-o aduca omul respectiv sper sa fie bine intr-un final ca daca nu eu una ma las pagubasa.Rares a fost ieri la soacra mea a fost dimineata la biserica a tinut post ieriprietenele si nasa faceau misto de mine ca e pe drumul cel bun sa se faca popa sa il mai las ei cateva zile.In rest sper sa ne linistim si noi putin ca nu mai stiu nici ce zi este.Valentina eu zic ca daca nu este sa fie sa nu te consumi dar daca crezi ca merita mai lasa si tu de la tine eu am avut o relatie de 6 ani si am tot inchis ochii si aveam incredere oarba pana am aflat ca el stabilise nunta cu alta in termen de o luna de zile nu cred ca am fost eu prea tare ca si acum cand imi amintesc doare dar eu zic ca a fost decizia potrivita la locul potrivit acum fiecare e fericit asa cum este si e totul perfect la tine e mai greu pt ca sunt si copii dar parerea mea este sa te gandesti de 2 ori innainte si sa pui in balanta totul.Kid ma bucur ca e totul ok si ca a decurs bine operatia.Bravo ai un baiat mare si curajos.Va pupam.o sa achit si eu azi sau maine tot ce mai am.promit imbrac acum copilasul si iesim.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor

sunt si eu prin zona cu trebi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput