Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna dimineata servesc rapid cu voi cafeluta ca dupa nu mai am timp ca am chemat-o pe mami meu sa ma ajute la curatenia de dupa repoaratiile capitale ce le-am facut
nu stiu de ce am chemat-o ca e genul workhalcolic si-mi va manca ziua cu chestii de genul "dar de ce nu ai impachetat inainte misu?'
asa se pastreaza lucrurile?'etc
sper sa rezist eroic
am nevoie de ajutorul lor(mama si tata)

kid ne rugam pentru puisor sa treazca cu bine cva stiu ca mai mult e sperietura decat interventia in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Kid, speram sa fie totul bine la voi! Sa ajungeti sanatosi acasa!
Serialbastre, sa fie intr-un ceas bun!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata!
Kid, te astteptam cu vesti bune!
Ieri au plecat coletele catre toate cele care au de primit de la mine. Mai putin catre aka, nu-i am adresa.
Mihaela 007, am primit coletul de la tine. Sunt foarte frumoase toate iar bonusul le-a dat ceva timp de lucru la piticii mei. Iulia (cls.I) mi-a citit toate statele din puzzle. Multumesc mult! Si eu am pus surprize pentru toate cele la care am trimis colet, asa...ca de luna cadourilor, lucruri mici, dar tot e ceva.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

kid sper ca au trecut deja emotiile. Sunt sigura ca ati fost amandoi curajosi.

Va spun de la bilant ca s-au adunat cred ca record de bani la bazar luna trecuta, peste 7500 de lei.
Nu cred ca ne citeste, dar eu ii multumesc mult lui Florin-ADMIN, si tuturor care si-au facut cauza din a dona, si celor care aleg acest magazin in defavoarea altor oferte si promotii si calitati din multitudinea comerciantilor mici si mari care ne inconjoara.
La mai mare!

Sunt curioasa Laura se potriveste cat de cat suma de mai sus cu raportul automat? Stim ca sunt neconcordante in diverse cauri intre realitate si starea produselor de la bazar. Dar raportul acela se face pe licitatii incheiate sau platite in interval sau cum?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11203
Am achitat 10 lei pt gentuta rosie de la cristaluna in contul lui Roby.
Am trimis chitanta pe gmail!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Acum ca mi-am deblocat tot ce nu vedeam, observ ca nu este link pe prima pagina catre Rapoarte.
Daca doriti sa-l adaugati, kid sau vreo moderatoare:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AidHX2oD4Q03dHc0eVNmbk9nMVRnSGM3aFZNZ3l4Rmc&hl=en#gid=0

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
http://picasaweb.google.com/inaa.bee/2009" target="_blank">Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Kid tinem pumnii si va imbratisam cu drag. O sa fie bine, sunt sigura! Sanatate multa si refacere rapida pustiului!

Serialbastre felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun. Cand terminati cu mutatul, baga repede ceva bun la cuptor, ca venim la voi!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!

Mai am doua guri de cafea ramase de dimineata (inainte sa duc Ana la gradi) - m-am gandit sa le beau pe forum. De-pen-den-ta!

Tocmai am cumparat Adevarul de ieri, cu (pentru, de fapt) Tinkerbell.

Serialbastre, credit cu noroc! Casa cu noroc!

Oare cine a pus de curand lucruri donate de lulu77? Dodo? Am oftat pe langa vreo doua-trei chestii de acolo. Ca norocul ca Lulu poarta 36 la pantofi, altfel ma baga la cheltuieli - e o pereche de pantofi care imi place de numa'! Si vreo doua bluze...

diannaalex, ai un PM de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alexandrina, nu este inca posibilitatea sa scoatem automat un raport de acest gen. Florin ne-a dat datele astea pt noiembrie:

Da - cumparatorul alege 1268.50
pt. Mihaita 1546.60
pt Alexia 1448.50
pt David 1145.50
pt Bogdan 818.00
pt Ionela 515.50
pt. Alexandru Hapaleti 428.50
pt Ema 262.00
pt. Marius-Andrei 257.00
pt. Raul 221.00
pt Robi 140.50
pt Stefania 39.00
pt. maria_rubi 5.00
pt. Siluan 5.00

Dar cred ca se refera la vanzarile din noiembrie, nu la incasarile din acea luna.

Oricum trebuie sa recunoastem ca este un mare plus ca sume fatza de vechiul bazar, vizibilitatea este mai mare, cumoparatorii sunt mai multi. Nu putem decat sa ne bucuram si vorba ta "La mai mare!"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, iti tin pumnii! Te-asteptam cu vesti bune!
Serialbastre, felicitari!!! S-o stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput