Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Oare cine a pus de curand lucruri donate de lulu77? Dodo? Am oftat pe langa vreo doua-trei chestii de acolo. Ca norocul ca Lulu poarta 36 la pantofi, altfel ma baga la cheltuieli - e o pereche de pantofi care imi place de numa'! Si vreo doua bluze...

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Cat porti la picior? poate te bag totusi la cheltuieli, nu se stie

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fac reclama la pantofii lui lulu care sunt bestiali!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Alexandrina, nu este inca posibilitatea sa scoatem automat un raport de acest gen. Florin ne-a dat datele astea pt noiembrie:

pt. Mihaita 1546.60

mai ceva este in neregula....dupa calculele mele din extrasul de cont au iesit 1000 ron(bine nu chiar fix) si vb acum cu voi,cred ca am mai strans de la fete(cele care mi-au platit produsele direct mie),in jur de 250 ron....ma pun pe calculat din nou!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Cris_82 nu stiu daca am zis, dar blugii imi vin f. bine si deja ii pot la greu! Multumesc!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Alexandrina, nu este inca posibilitatea sa scoatem automat un raport de acest gen. Florin ne-a dat datele astea pt noiembrie:

Da - cumparatorul alege 1268.50
pt. Mihaita 1546.60
pt Alexia 1448.50
pt David 1145.50
pt Bogdan 818.00
pt Ionela 515.50
pt. Alexandru Hapaleti 428.50
pt Ema 262.00
pt. Marius-Andrei 257.00
pt. Raul 221.00
pt Robi 140.50
pt Stefania 39.00
pt. maria_rubi 5.00
pt. Siluan 5.00

Dar cred ca se refera la vanzarile din noiembrie, nu la incasarile din acea luna.

Oricum trebuie sa recunoastem ca este un mare plus ca sume fatza de vechiul bazar, vizibilitatea este mai mare, cumoparatorii sunt mai multi. Nu putem decat sa ne bucuram si vorba ta "La mai mare!"

Doamne ajuta!...Si lumineaza!
E greu sa multumesti fiecaruia in parte pentru gestul lor nobil(de a dona,cumpara...de a ajuta) cate un suflet nevinovat care chiar isi doreste(Bogdan-sigur constientizeaza si ..)vrea sa fie la fel ca si "topii lui"-colegii de gradi..Iar fara voi (mamicile ...toate toate),fara nu am fi reusit ceea ce am reusit pana acum si ce ne-am propus pana la capat de drum

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Fac reclama la pantofii lui lulu care sunt bestiali!!

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Cat porti la picior? poate te bag totusi la cheltuieli, nu se stie

A-ha! Esti pe-aici! Port intre 37 si 39 - in functie de firma care face pantofii. Am pantofi 37, 38 si am ghete si adidasi 38 si 39 (da' sunt la fel de mari). Baga-ma la cheltuieli mai la anul, te rog! Oricum, cand sunt haine si pantofi de la tine stau si eu relaxata: urmeaza un moment de incantare (ca-s faine lucrurile), fara cheltuiala si fara oftat de "mi l-as lua, da' nu pot", pentru ca porti masuri mai mici decat mine.

Ca tot veni vorba de lucruri de la Lulu: Doooo-doooo! Camasa asta

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12082&n=Bluza-quotCecilquot-mar-L
chiar are 54 cm in umeri? Ca imi place si as lua-o, da' eu am 42-42 in umeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:

pt. Mihaita 1546.60

mai ceva este in neregula....dupa calculele mele din extrasul de cont au iesit 1000 ron(bine nu chiar fix) si vb acum cu voi,cred ca am mai strans de la fete(cele care mi-au platit produsele direct mie),in jur de 250 ron....ma pun pe calculat din nou!

Nu e nimic in neregula. Laura a scris si eu cred la fel, trebuie sa fie vorba de produsele a caror licitatii s-au incheiat in noiembrie.

Si mai vreau sa precizez ceva:
Eu zic, nu stiu daca sunteti toate de acord, sa se raporteze doar banii legati concret de produsele din bazar, nu si alte donatii separate, de la forumisti sau ne-forumisti.
Ziceti daca aveti alta viziune.

Deci declarati sume legate de bazar direct si lasati sa se inteleaga clar daca e cu report sau fara. Iar destinatia banilor sa sune putin mai "oficial".

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:

pt. Mihaita 1546.60

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mihaela, e vorba de vanzarile din noiembrie, nu de incasari. Si e vorba de tot ce s-a vandut pt Mihaita, nu numai ce s-a vandut din contul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Si mai vreau sa precizez ceva:
Eu zic, nu stiu daca sunteti toate de acord, sa se raporteze doar banii legati concret de produsele din bazar, nu si alte donatii separate, de la forumisti sau ne-forumisti.
Ziceti daca aveti alta viziune.

eu am raportat strict ce s-a strans de la bazar!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput