Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 27
kid spune:
Multumesc pentru incurajari, sunt foarte binevenite, caci mi-e tare frica, sper sa decurga totul ok.
Maine dimineata la ora 7 trebuie sa fim la spital, probabil pe la 8-9 va fi operat. Si pe la pranz sper sa fiu acasa, sa va dau vesti bune
mikaeela Sigur ca poti trimite oricand pachete la parohia Glodeanu; chiar daca se incheie actiunile de pe forum, parintele este activ si primeste pachetele, le redistribuie catre cine trebuie
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mistral
plata este pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9223 |
Am confirmat.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Multumesc pentru incurajari, sunt foarte binevenite, caci mi-e tare frica, sper sa decurga totul ok. Maine dimineata la ora 7 trebuie sa fim la spital, probabil pe la 8-9 va fi operat. Si pe la pranz sper sa fiu acasa, sa va dau vesti bune |
ne rugam sa fie totul bine ,de fapt,sa fi convinsa ca o sa fie bine!asteptam vesti,maine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dyannna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun [quote]citat din mesajul lui flavia ramona Rog pe mami de Ema sa-mi confirme o plata de la H.M. suma de 13 lei pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11787 . Cine a platit a pierdut chitanta. A platit in contul de Raiffeisen.Mersi. flavia ramona am 2 plati pe H.M. 10 lei si 13 lei multumim dyannna 13 leiam primti coletul de la diana2242 superb setul, ii e putin mare Emei dar il ajustez eu dodo au gasit coletul de la tine superbe bluzele, cea roz e fixa o pun la regim pe Ema...e prea burtoasamai un colet, dar nu stiu de la cine nu mi l-au dat ca a zis ca nu gaseste avizul BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
mikaeela spune:
Buna dimineata.
Multumim Kid de cafea si multa sanatate puiului tau.Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine azi peste operatie.
Va pup si va imbratisez cu drag
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Dodo-pui spune:
Kid sa fie totul bine is pentru tine si puiutz.Multam de cafa.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
kid tinem pumnii sa decurga bine si usor operatia
diannaalex dar eu inca nu am platit?!am vazut ca pusesi colet pentru mine
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
Serialbastre spune:
Kid, tin pumnii sa treaca operatia usor si repede.
Multumim pentru cafea!
Si eu am azi o zi ... emotionanta: semnam actele pentru credit, vom avea apartamentul nostru!!!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
pooh spune:
Neata!!!!Kid,o sa fie totul bine,ai sa vezi!sanatate multa,te asteptam cu vesti bune.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)