Concediul mamelor -split

Concediul mamelor -split | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Madamar - cont inchis!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mirela, am o rugaminte mare .
Am cautat mai inainte pe DC si am vazut ca Madamar scria la Mamici si gravidute de Iasi.
Bebe al ei are doar 6 luni, stim amandoua cat e de greu sa ai bebe (+ sa-l alaptezi) si stim amandoua cat de mult conteaza sprijinul mamicilor care au bebelusi de aceeasi varsta cu a bebelusului tau.
Stiu, Madamar a fost foarte agresiva, iar ghinionul ei a fost ca nu a stiut sa-si cizeleze nitel agresivitatea (altii au facut-o cu succes :).
Nu avem de unde sa stim, poate e foarte obosita, poate e putin speriata, poate sta mai prost cu banii, poate..., poate...
Te rog mult, ii mai poti da o sansa? Daca si-ar cere scuze crezi ca ai putea trece peste jigniri?

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

da, va rog, nu lasati mamica fara posibilitatea de a comunica cu celelalte mamici, am vazut cu totii in ce stare de nervozitate era, dupa nastere am trecut si eu prin stari similare si imi inchipui ce-i in sufletul ei acum... iertati iesirile, sunt convinsa ca nu le va mai repeta... am citit atatea injurii pe forum care nu au fost totusi atat de aspru amendate, mamica aceasta are totusi circumstante atenuante...
va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu votez pentru redeschiderea contului lui Madamar
Stiu ca luase avertisment pt limbaj, perfect justificat, dar totusi...poate se mai poate face ceva cu contul ei...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Madamar - cont inchis!

Mirela, am o rugaminte mare .
Am cautat mai inainte pe DC si am vazut ca Madamar scria la Mamici si gravidute de Iasi.
Bebe al ei are doar 6 luni, stim amandoua cat e de greu sa ai bebe (+ sa-l alaptezi) si stim amandoua cat de mult conteaza sprijinul mamicilor care au bebelusi de aceeasi varsta cu a bebelusului tau.
Stiu, Madamar a fost foarte agresiva, iar ghinionul ei a fost ca nu a stiut sa-si cizeleze nitel agresivitatea (altii au facut-o cu succes :).
Nu avem de unde sa stim, poate e foarte obosita, poate e putin speriata, poate sta mai prost cu banii, poate..., poate...
Te rog mult, ii mai poti da o sansa? Daca si-ar cere scuze crezi ca ai putea trece peste jigniri?

Denizel, dc imi permiti, subscriu.
DC

Si eu.

S-a sarit calul la multe mesaje, unele au fost oribile ca limbaj, e drept, dar altele, f. "intelectuale" dealtfel ca exprimare, au fost oribil de cinice (*) prin mesaj.

Oare care fac mai mult rau?

(*)"cinice prin mesaj" - asa imi pare mie gestul de a veni la topicul unor femei in situatii mai speciale (gravide sau proaspete mamici), care au un necaz atit de mare, si pentru care chiar n-au nici o vina!!! fie fluturindu-ti cu superioritate cele 70 de milioane salariu, fie perorind despre necesitatea scaderii natalitatii in vederea salvarii planetei, fie cu chef de despicat firul in paishpe dpdv istoric si geografic, de parca situatia s-ar preta la asta...
Nu se face asa ceva :(.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Hei..ce-i asta ????!!!!
Cum sa i se inchida contul ??!!!
Pai ma rascol.

Madamar face parte si din grupul de mamici de flori de liliac mai-iun 2010. Nici nu concep sa nu i se deschida contul.
De-a lungul timpului am vazut pe DC postari de-a dreptul socante si vulgare prin limbaj dar nu s-a luat asemenea atitudine. S-a lasat numai cu avertisment, ceea ce a primit si ea.

Din punctul meu de vedere nu este corecta aceasta masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Si eu sunt mamica de floricica de liliac.
Madamar nu a avut niciodata limbaj vulgar sau replici rautacioase.Nu se poate sa-i inchideti contul pentru un singur mesaj.Oricine putea sa reactioneze asa,mai ales intr-o situatie ca aceasta,cand toate mamicile sunt disperate
Stiu ca zicea zilele trecute ca o sa actioneze statul in instanta,deci foarte afectata de felul in care sunt tratate mamele de catre guvernanti,nu ii dati inca un motiv de neliniste

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)[/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Eu cred ca este mult prea mult faptul ca i s-a inchis contul lui Madamar. Intai i s-a spus ca i se vor modera mesajele si ca va trebui sa aiba grija ce va scrie de acum inainte. Apoi, ca i s-a inchis contul.
Nu mi se pare corect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

1. ca sa nu existe iar vreo neintelegere, nu eu am deschis acest subiect.

2. a fost uitata la Generale postarea lui lucialu :).

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eu nu cred ca rezolvam ceva daca spunem ca nu-i corect sau ca au fost altii care au scris mai ceva si carora nu li s-a intamplat nimic...
Cred ca e suficient sa o rugam pe Mirela sa reconsidere hotararea si sa tina cont de starea mai putin buna in care poate fi o mamica in conditiile date .

Mirela, te rugam, da? :)

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

Functionarii publici ar putea fi concediati, chiar daca se afla in concediu de crestere a copilului
cum pica vestea asta?
mie mia picat foarte greu,asa si lui madamar si ar trebui sa intelegeti ca poate chiar a avut o pasa proasta din cauza greutatilor.
eu una o stiu pe madamar de cand am intrat ca membru in dc si nu o stiu recalcitranta dar acum cred ca a avut de ce sa cada in pasa asta,nu toti avem parinti la care sa lasam copii,nu toti ne permitem bone sau crese
nu ma descurc deloc cu cei 600 lei, iar acum pe langa faptul ca vor sa schimbe legea,mai vin si cu anuntul pe care lam postat,cum credeti cami cade, rau de tot
mai bn haideti sa ne sprijinim unii pe altii,decat sa ne certam si sa inchidem conturi
va rog nui inchideti contul lui madamar,mai mult rau ne facem in loc sa fim unite si sa ne ajutam

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna seara!

Si eu sunt o mamica de la odiseea floricele de liliac mai-iun 2010 si colega de odisee cu Madamar. Este nedrept sa i se inchida contul, i s-a dat un cartonas rosu si i s-a spus ca va fi moderata, insa ea n-a mai postat nici un mesaj care sa-i atraga inchiderea contului. De asemenea, la odisee nu a avut niciodata nici o neintelegere cu nimeni, nu a postat mesaje cu limbaj nepotrivit niciodata. Dimpotriva, este o colega de odisee tare atasata de noi fetele de acolo. Rog frumos si eu adminul sa reconsidere decizia de a-i inchide contul.
Va multumesc.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput