"Buburuze de 2009 in actiune (35)" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Incep mesajul cu anunt: Dau caine gratis cine vrea sa-l ia ca mi-a facut niste draci de azi dimineata iar acum am niste contractii de nici pe scaun nu pot sta..

Getik vazut pozicile cu noile ornamente, de abia astept sa incepi treaba cu margelutele si sa reusesti sa le vinzi
Anna da e destul de ingrijoratoare treaba, iar acum vin alte intrebari..daca solutia bagata in ele ptr a transforma plasticul in cauciuc e periculoasa, atunci papusile nu sunt la fel?! ptr ca si ele sunt din din plastic cauciucat..asa ca ajungem la concluzia ca mai toate jucariile sunt periculoase, chiar daca au CE pe ele...
Cris stiu ca e plina lumea de astfel de ciudati, dar stii ca un copil tot timpul e predispus la pericole..Covorasele acelea emana toxine in aer pe care copilul le inhaleaza..deci sunt destul de periculoase ptr oricine le are in casa, fie copil fie adult apropo cat de des te vopsesti? nu baga plastelina in gura? ce super ca a venit zapada si la voi..numai ca ma gandesc la fratimiu ca lucreaza afara

Revin cu recuperatul cand adorm fata ca nu mai ma lasa la pc...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 25+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky....dau si eu acelasi anunt....cu o completare....deci....anunt ft ft ft important...dau caine gratis, ma angajez sa ii platesc si mancarea, vaccin si frontline de purici pe toata durata vietii lui...e???? cineva interesat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ema lasa ca vine soata si atunci calare cu oze pe noi ca altfel[.
cris nu mai cauta de iti scotiii ochi ca nu gasesti, il iau de la un magazin de jucarii din piata de la noi ca ma un prieten si face si reducere:.
piky si eu astept sa vand ceva sa nu raman cu bani blocati.
simina iti alegi ce vrei pui link si cate bucatii sau gasesti u o solutie sau pe mess cum vrei u, sper sa iti dea concediu, si sa bagi net acasa.
poop ma duc sa fac piure lu ary cu fierbatoru ca nu mai am butelie,iaraaaaaaaaaaa

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

si eu dau caineeeeeeeee care mma disperat ca nu sta la tuns, si tre dsa adun parrrrrrrrrrrrrrrr
s

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important

am produse la bazar

Mergi la inceput

Anna ma bucur ca ati rezolvat uc jucarioarele de Craciun, intradevar in sua preturile sunt mult mai bune, iar in china sunt neinsemnate...aici o jucarie dai 20-25 euro pe ea in china o iei la 2-3 dolari...Mmm, salata de vinete posibile ca de la ea sa fi facut gaze, dar totusi e bine ca i-a placut, Stefaniei nu ii place si eu ii mai pun vanata in mancarica Anna uite ca ai dreptate, numai ca mai sunt 2 pagini si il incheiem..dar scoatem altul cu vine mosu si pote si restul fetelor
Simina deci nu numai Stefi vrea sa participe la curatenie ci si Andu...eu ca sa ma lase in pace o pun sa stearga praful dar cand vede aspiratorul se duce la el si se chinuie sa traga de cablu ca sa-l bage in priza ..are boala pe ele, sa bage in priza orice e stecher . Auzi da' tu ce vrei sa faci, sa iti iei concediu fara sa ne pui si noua pozele promise?! cum a reactionat Andu ieri cand te-a vazut dupa atata plans?
Mada vazut si eu pozicile cu Eva si braduletul..o mai tenteaza sa traga de el dar sta Mada cu ochii pe ea
Getik deci si la voi a inceput sa ninga, asa ca se anunta jucat in zapada, nu?!
Ema nu iti aduce al tau lapte praf ptr Darius? nu te-ai gandit sa-l bagi pe lapte normal? deci se anunta si ninsori la voi..mai mult ca sigur le-au scos din magazine, eu inca nu am ajuns sa vad daca mai usnt sau nu..da eu le-am desfintat din casa tu cand ai urmatorul examen la sala?
Cris nu vrei si un caine pe care sa-l jumuleasca Miru?! ca-l dau cu draga inima..

Am adormit si eu printesa in sfarsit, aici nu ninge, e rece, dar nu suficient cat sa ninga, speram doar ca de craciun sa avem zapada si sa-i vina cizmulitele stefaniei pana la sf saptamanii daca nu, sambata mergem si luam toate magazinele la rand pana gasesc cizmulite ptr marimea ei

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

getik fac fata, stai sa vine omul
picky nu aduce al meu....nu are sens, acu ca il pot schimba....eram pe aptamil junior in Be, acu e cu milupa dar nu e ft incantat asa ca am cautat hipp. poi e si pe lapte normal....doar ca nu l-al inlocuit de tot, nu inca, ala normal nu are cant de Fe care ii este necesara. sala o dau intre Craciun si rev.

Mergi la inceput

Ema hai ca m-ai facut sa rad, si nu prea am voie ca doare si mai tare ..dar anuntul tau sigur e bun...daca nu as fi stiut ce am la usa casei sigur ti l-as fi luat da asa nu-mi mai trebuie deloc.mai bine ii iau caini din aceia de plus, care merg, latra fac pipi decat o potaie ca a mea..pai sa va zic de ce m-am enervat: am plecat de dimineata cu fata pana la farmacie si apoi la magazin sa-i iau lapte ca am ramas fara..da pe el nu l-am luat, ca de cand au incpeput din nou contractiile sotul mi-a interzis total sa-l mai car dupa mine ca sa ma traga si il scoate el seara cand vine daca are timp, daca nu in curte.... Cand am ajuns acasa am vazut usa de la dormitor deschisa si patul ravasit..potaia a reusit sa deschida usa, s-a urcat in pat pe lenjerii, le-a calcat in picioare s-a pus si in patutul fetei pe perna ei, pe lenjeriile ei..deja mi-au sarit nervi, cand el umbla peste tot in mizerie a avut tupeul sa urce in pat cand stie ca nu are voie, dar a facut-o din razbunare, ca e foarte razbunator ..m-am ingrozit, mai sa-l bat, l-am dat afara in curte si pana am schimbat toate lenjeriile acolo l-am lasat, acum cand trec pe langa el tremura ca un .....da sa tremure ca a fost picatura care a umplut paharul si acum sunt eu de acord sa-l dau

Getik si tu ai potaie de dat?!

Deja suntem 3 cine se mai ofera sa dea anunt...

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Ema Stefi nu mi-a acceptat nici un lapte praf, am incercat 3 tipuri si pe toate le scuipa sau se stramba, doar laptele normal l-a acceptat treptat, asa ca doctora ne-a zis ca e ok, doar sa fie lapte integral, iar continutul de fe si-l ia din alte alimente, de aceea ne-a recomandat sa-i dam sa pape painica simpla si cu margarina..asta era la inceput acum nu se mai pune problema de fe. Aici am observat ca nu e musai sa-i dai lapte praf copilului pana la 3 ani ca in ro..ci pana la 1 an e ok, iar dupa aceea poti trece la cel normal..numai in ro se fac atatea reclame la tv ca laptele praf e sanatos si bla bla bla ..oricum fiecare parinte face cum considera ca-i mai bine ptr copilul sau. Vai ce nasol pica intre sarbatori

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

ema chiar nasul cu ex intre sarbatoriiii,dar lasa ca trece si de data asta ei sigur
piky naspaaaa cu potaia, pe paty cand plec o lasa afara sa nu am surprizeee neplacuteeee.
acu descar filme cu mos craciun sa ,ma uit cu aryyyyyy,eu mai mult ca ea.

am produse la bazar

Mergi la inceput

simina tu pe unde umbliiii??? tot in acte??
nu mai stai cu noi la o barfa ceva??
lavi tu pe unde umbli?? vrei sa cotizeziiiiiii??
alexa u unde ai disp?
si restul fetelor????

am produse la bazar

Mergi la inceput