"Buburuze de 2009 in actiune (35)" Vine Mosu'
Raspunsuri - Pagina 19
Picky_toto spune:
Ne-a luat tati cizmulite pentru zapada iar acum sta incaltata cu ele in casa si nu vrea sa le mai dea jos..asa ca nu le mai astept pe cele comandate
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 25+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Picky, vrem poze cu Stefi incaltata in cizmulite Sa le poarte sanatoasa si sa se bucure de zapada incaltata cu ele!
Si noi am fost azi de doua ori in parc, a nins aproape toata ziua dar f slab incat nu s-a depus decat un strat subtire pe masini si pe cateva petice de iarba sau nisip. Norocul nostru ca de dimineata nu mai fusese nimeni in parc si a putut si Vladut sa se bucure nitel de zapada de pe tobogane si de cea de pe jos, se tot plimba sa faca urme si sa-i scartaie sub talpi SI dupa-amiaza am mai gasit un loc neumblat cu putina zapada ca sa ne mai distram un pic, era o balta inghetata peste care se pusese zapada
Fetele, ati fost tari cu anunturile de dat caini Vladut deocamdata o sa primeasca pe cel de plus asa ca ne-am scos, iar caine ne-om lua daca o sa ajungem sa stam la casa.
Fetelor, multumesc ca va bucurati pt mine, dar nu am scapat de alergatura ca trebuie sa cumpar cadouri pt ceilalti si este foarte greu, nu prea am idei. Voi ce le-ati luat parintilor, sotilor, socrilor..????
Cris, frumos ca i-ai luat plastilina, si eu as vrea, oare la Noriel s-o gasi? O sa merg sa vad cand mai ajung la Auchan. Ii place lui Miru sa se joace cu ea? Am scapat si noi in sfarsit de durerea de burtica, dupa ce a facut cacuta e bine In schimb s-a umflat de fistic azi Mortala Miru cu pisoiul, ce sa mai, a descoperit ce are roz sub coada?
Simina, ce frumos ca ai decorat casuta, abia asteptam poze, cand or mai sosi ele Spor la treaba cu declaratiile. De cand intri in concediu de sarbatori?
Getik, ce fel de laptop vrei sa-i iei lui Ary? Am reusit intr-un final sa vad pozele, mumoasa mezina noastra
Emo, tinem pumnii sa fie ok la urmatorul examen ce bine ca vine si sotul sa te sustina
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Getik si eu il mai las afara pe al meu dar acum inca e santier in lucru in gradina si nu am indraznit sa-mi faca mizerie..da stii cum urla?! zici ca-i lup
Anna maine o sa fac pozici si o sa trimit pe mail, fiica mea inca e incaltata in ele si e asa mandra si se vede ca sunt calitate ca tare calduroase sunt si au 3 straturi de talpa(nu stiu cum sa explic) plus ca-s foarte imblanite... Pacat ca nu ati avut asa multa zapada ca vad ca in tara prin alte parti a nins destul de bine. Eu nu mai vreau un astfel de caine niciodata..mai bine de plush sau daca vreodata copii vor dori un caine iau unul mic, mic din ala de buzunar
Va pup pe toate si va urez noapte buna, merg ca-mi incepe filmul si apoi la somn ..ne auzim maine la cafea
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 25+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
getik1 spune:
salutare piky paty nu urla doar zgarie usa si asa urat face incat tre s aii dau drumu, acu este afra si zgarie usa drept urmare tre sa ii dau drumu altfel o gasesc inghetata ca
anna este un laptop la 47 lei si este luat din magazin de jucarii dar nu de firma, ca nu i mi permit, eu cadouri nu iau ca nu am bani nici lu cezar nu ii iau nimik, cand o sa invete sa ma aprecieza atunci o sa mai vada de la mine intre timp nimik.ma intereseaza doar fata atat. el o are pe masa pe tacsu luaiar naiba de scarbe ordinare.
in concluzie sunt ff suparata pe el si nu mai vreau sa aud de el, sa isi spele,sa isi faca mancare si sa a lase dracu in pace
poop ne mai auzim
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
cris_82 spune:
maine dimineata plec cu sora-mea si soacra ei la shopping si am zis sa scot si eu brotacul din casa la o bulgareala cu ele daca se poate,asa ca maine nu stiu cat timp am de foriumeala si recuperez in seara asta
picky imi pare rau dar nu pot sa te incurc cu catelul ca am si eu 2pai nu ma decolorez daca la asta te referi,c pun doar vopsea direct la radacina,si caut numai din aceea care sa fie pe baza de plantesi ma fac cam o data la 2 luni sau poate 3..eheee,am trecut de parte cu mancatul plastilinei si a vazut ca daca baga in gura nu-i mai dau deloc sa se joace cu ea si acuma e copil modelasa e ,pentru cei care lucreaza pe teren e nasol..
emapoi fata,poti sa-ti ti potaia ca nu o vreau
getik si tu fata cu potaia?? voi sunteti de coma
pickynu mamicule,lasa-ma ca am 2 potai si 2 pisici..zic eu ca e suficient
picky ce supersa le poarte sanatoasa printesa si sa ne arati si noua
ana ce fain,eumaine scot piticania din casa sa o frec cu zapadasi la socrii nu am luat absolut nimica,ca sunt martori de-ai lui iehova,la parinti ciu-ciu ca nu ma inteleg cu taica-miu,iar la sorela a luat biju si la cumnat un sah in miniatuta,iau lu' fratelo inca nu stiu si ce-i mai placeeeeee...dar sa o imprastie prin toata casa nu stiu daca a inteles ea ca acolo e chestia cu pricina,dar nici motanu nu era deloc incantat cand fi-mea il lua de coada pe sus ca sa vada ea domne mai bine ce a acolo
getik valeuuuuu muica,darce patisi???calm fetitaca faci riduri si e scumpa o operatie din aia esteticoasa
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi! Am avut cateva zile foarte ocupate, n-am avut timp de nimic, dra acum e mai ok.Nu v-am uitat dar efectiv n-am avut timp.Rares de acuma seara a inceput sa-mi stranute si acuma are nasucul infundat sper sa nu-mi raceasca iar ca nu mai fac fata.La noi a nins, e frumos totul in alb, sper sa fie tot asa si de Craciun...iar acum merg sa ma pun pe citit sa vad ce ati mai vb voi zilele astea
Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Asa deci:
Pickyati rezolvat treaba cu teava sparta? Cum sunteti?
Picky,
DanaMima bucur ca ai intrat sa ne mai zici despre voi si bb, ma bucur ca sunteti bine si felicitari de masuratori, cresteti mari dulci
Crisau iesit caninii? Miru mica si bazdacoasa!
Mai Picky tu in fiecrae zi faci curatenie mare? Vezi ca primesti bataita daca mai chinui mult bb-eul mic cu curatenia, o sa fie un obsedat de curatenie...si Rares se face vanat de crizele de isterie pe care le face, eu ii dau la fund, da nu asa usor peste pampers, jos pampersul si dat la buci sa simta, apoi ii trec bazdacii dupa 5 min de plans, doar ca ma termina cum il cert hop e calare pe mine sa-l iau in brate sa se bage in seama cu minedeci si la noi sunt crize inca demult deja si nu stiu cum sa ne scapam de ele ...Doamne ce mama, dc se pot numi mame, n-am vazut stirea
Crisau iesit caninii? gingiutele umflate.
lavinia.p spune:
M-am gandit sa scriu pana se umple capitolul sa se poata schimba ce ziceti?
Picky, Annamultumesc pt urari;e de ziua surorii mele, da e pacat ca nu poate fi cu noi de sarbatori, ne este tare dor de ea, dar ne consolam cu faptul ca ii e bine acolo si o duce f bine.
Annacu teddy am reusi, i-a pus sotul cateva melodii si poze, e f incantat de el, ce mai face Vladut?
Vad ca tine faza cu ignorarea la ei, nuibai ca am sa o aplic si eu poate scapam de crizele astea.
SSabryaimi pare rau ca ati ajuns la injectii stiu cum e din pacate si noi tot asa am ajuns si dupa aproape o saptamana jumate inca avea puroi in gat, dar acum suntem sper bine, desi e iar umpic infundat.Multa sanatate va dorim si ai grij de funduletul ei sa nu faca noduli, eu 2 zile dupa injectii inac i-am pus comprese cu apa rece! si sa treaca repede intepaturile si raceala!
Getikam vazut toate pozele cu picea si bradutul ...abia astept sa-mi vina ornamentele dulce
Crisce tare e Miru cu epilatul si cum se chinuia sa-si pileasca unghiile, parca o vad...eu am facut in mare curatenia, dar saptamana asta musai sa mai fac una..bine ca se intrezareste din canin dulce
Annasi mie imi pare rau de el cand il vad ca pleaca plangand, dar n-am ce face, cand m-am dus dupa el era ok, se juca si a fost fericit ca m-a vazut
Crispoi ai o adevarata domnisoara auzi la ea cu posetica, o pap toata...in legatura cu cojitele de pe cap eu foloseam un ulei de la Fissan, nu se prea gaseste la noi, dc cunosti pe cineva care merge afara in strainatate iti poate aduce, eu cu asa ceva l-am tratat pe Rares cand era mic si avea sau imi mai zicea pediatra inainte de baie cu vre-o 10 min sa incalzesc ulei, il las umpic la racit apoi verific sa nu fie prea cald si il dau pe cap cu el si las 10 min dupa care spal si sterg caputul cu un prosop mai spru, nush cat de eficient e ca doar de 2 ori am facut si apoi am primit uleiul de la Fissan, am sa ma uit eu dc mai am si dc este iti trimit, dc mai aveti nevoie
Si noi am fost la Careffour si am gasit ceva pt Rares adica masinuta asta http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2332776 se poate si urca in ea si sa se plimbe cu ea si cel putin eu si sotul am fost fascinati de ea, sper sa-i placa si lui, cand se invarte elicea are lumini multe, winnie se ridica si se lasa in jos, tot felul de butoane, sper sa-i placa.Am vrut initial tabla de scris dar a primit una de mos nicolae si nu e pasionat deci am lasat-o balta pe cea performanta , iar orga nu am mai gasit, deci luam masinuta
Pickyplange cand o vede pe soacra mea fiindca nu o place de nici un fel, nici cand o vedea pe femeia care-i facea injectii nu plangea ca si cand o vede pe soacra mea...ce sa mai zic copii simt ...iar in ceea ce o priveste pe mami cred ca le-am menajat eu prea mult si pe ea si pe soacra mea si am dus eu tot greul, ducandu-l pe Rares mereu cu mine oriunde am fost fiindca era f cuminte, dar acum mai am nevoie si eu de putina libertate, asa ca vrea ca nu vrea il duc, ca cica-i e groaza ca nu va dormi...asta este, mai sunt si nopti dinastea nu?...ce rea sunt....
Ematricotezi? Ce tare...eu nu mai tin minte, sa ne arati cand e gata
lavinia.p spune:
Oare reusesc sa umplu capitolul, tre sa ma grabesc ca mia vreau sa fac si baie si e ora 2 noaptea, dar n-am somn...maine seara merg cu fina mea la balul bobocilor la studentii ei, abia astept sa ies umpic
Annaam vazut si eu hamsterul acela si era tare haios
Fetelor vreau si eu userul si parola de la mailul comun ca nu le mai am a facut al meu sistemul si s-au stres, pls vreau sa vad si eu bucatatria Mirunei
Pickycred ca e scumpa pupacioasa de Stefi...in legatura cu covorasele nu am avut asa ceva si nici nu m-a pasionat niciodata si bine am facut se pare
Annaai mai cautat trenulet?sper sa gasesti ceva ce sa se potriveasca lui Vladut
Siminasaracutul Andutu, stiu cum e sa-l auzi sau vezi plangand, ti se rupe sufletul dulci de la noi
Annasuper ca ti-a luat prietenul din state, intr-adevar acolo sunt f ieftine toate.Si eu am o prietena care imi mai trimite cand se strang cateva lucrusoare imi trimite in tara hainte mai ieftine si tot ea imi trimite de 2 ori pe an cosmetice de la Victoria Secret si nu numai la preturi f bune, deci dc va intere sa-mi spuneti, am cateva si pe picasa la linkul de la semnatura, nu se compara ca si calitate si pretul sa nu mai zic.
Ema aci-s fata, am bantuit cateva zile de n-am avut timp nici sa suflu, dar acu revin in forta...pup bestiuta mica si sa iasa repede caninul ala sa nu-l mai chinuie.
Deci e ora 2 noaptea si Rares e treaz a adormit la 22, s-a trezit pe la 00.30 a baut o sticla de lapte si nici acum nu doarme, am fost la el de l-am certat si i-am dat doua la pampers si cica a inchis ochii, sa vedem pana cand, ca iar incepe sa se foiasca cred ca nu scapa nebatut.
Ema, Picky ce tari sunteti cu cainii vostri...eu donez barbat, care vreti?
Getiknu vreau sa cotizez, uite am aparut
Pickysa folositi sanatoase cizmulitele sa ne faci poze cu ele sa le vedem
getiksi pe tine te-a enervat soata, nu esti singura...eu de luni sunt singurica cu Rares, al meu a plecat cu nasu sa-l ajute sa aduca 2 masini din Belgia si e super doar noi doi macar s-or linisti apele si la noi pana vine el...sper sa va treaca si voua repede suparareaa
Am ajuns la zi...oare am reusit sa trec pe pag.20?
va pup si plec sa-i dau doua la buci la Rares ca bineinteles ca nu doarme nici acum.
Pupici si nb!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa,doar va las calda,perfuzabila cu nes,ceai ,trabuce si vougue si fug ca se trezeste brotacul sa plecam
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR