"Buburuze de 2009 in actiune (35)" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, ms de link, ingrijoratoare treaba cu covorasele astea
Getik, asteptam noutatile, ai vandut ceva pana acum? Nu tin neaparat sa fie Thomas trenuletul, vreau ceva rezistent si care sa nu-i puna sanatatea lui Vladut in pericol. Cum mai sta Ary cu mersul?
Cris, am vazut bucataria, f frumoasa si practica, ca e micuta imi place tare o sa vin si eu sa mananc ceva gatit de Miru
Mada, ce dulce e Eva si cuminte de e inca bradutul in picioare , si bradul e super eu astept poze gatita cu cadourile de la Mos Nicolae

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am reveni ary este in patut maraie dar sper sa o ia somnu in curand.
uitati noutatii cu eahttp://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5550260081611496258.
ana ce sa iti zic decat lu lavi atat, sper sa mai dau ceva sa nu raman cu ele.
si uitati noutatile de la mesterit:
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeVanzareOrnamenteCraciun#5550259711146655874

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..la noi a nins toata noaptea si in continuare ninge

haideti la o calda,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

alexa ati terminat cu porcul?ca e de munca la el nu gluma.A venit si la noi aseara fratele meu si cica in ianuarie sa luam unul cam de 100 kg cu 5 ron/kg si sa-l facem pe din 2cred ca merge sa le culci pe amandoua in aceeasi camera,dar in paturi diferite,ca daca spui ca se foiesc mult,ma gandesc ca sa nu se trezeasca una pe alta si tu sa ai noapte albavaleuuuuuuuuuuu,de cand ai nascut nu mai dormi cu sotul?pune mana si muta fetele impreuna rapidvezi ca sunt nuantatoarea sau vopsea pe baza de plante,care e mai scumpa decat cealata cu 3-5 ron pe tub,si poate totusi nu afecteaza dermatita
picky genul asta de oameni exista de foarteeeeeeeeee multi ani,chiar si in romania pe timpul lui Ceausescu erau(aveam un unchi care a fost garcea ,dar a murit imediat dupa revolutie pe masa de operatie ca era prea gras si a facut peritonita)tin minte cum poveste parintilor nostrii cu ce fel de oameni avea de-a face inclusiv cea cu furatul copiilor era adeavarata,noi fiind o tara cu natatlitate foatrte ridicata pe atuncea,si saracia in plina floare,se furau copii pentru organe..ideea e ca puii nostrii constientizeaza de pe acum o gramada de lucruri,iar cand or mai creste un piculet or sa stie foarte multe si putem s avem o conversatie cu ei in cae le putem spune ce e bine si ce nu e
ana din pacare la noi nu e Auchansi a trebuit sa ma multumesc cu ce am gasit,dar pentru varsta ei e bun,cand o mai creste si mi-o cere si de la alte magazine,pai sa ma astepti la tine cu un ceai fierbinte ca dau o fuga pan la bucuresti ca sa-i iau fiica-mii ce vrea pipotica eihihi,foarte fain soricelulam vazut si eu in carrefour si chiar ma uitam cat sunt de dragalasidaca ai la dispozitie 144 ron,poti sa mergi cu incredere la carrefour sa-i iaia trenuletulk acela de la thomas ca e apoape pentru varsta lui
simina spor la treaba sa termini in timp util declaratiile si te asteptam sa ne spui de Andutu
picky am vazut si eu aseara la stir despre covorasele astea,dar nu a avut stare kinderul meu,asa ca am vazut stirea pe jumatesi tot nu am inteles de ce sunt interzise ca doar nu le-o manca copilul..eee,nu stiu cum o as reactioneze cand o sa-si vada bucataria,dar ar fi bine pentru bucile ei micute sa nu mai atenteze la dulapul meu cu cratiteo,ce scumpa e cu surpriza din burtica lu' mamiam vazut si eu acuma articolul,totusi,sunt de parere ca sa nu fie interzis in totalitate(noi nu i-am luat covoras),ci pana la o anumita varsta in care copilul constientizeaza ca nu totul se baga in gura.CA si covorasul asta,foarte multe jucarii au in componenta lor substante dubioase..nu stiu,probabil ar trebui ceva mai amplu la stirea asta ca sa ma convinga
getik din cate stiam,se baneaza IP-ul parca,de aceea nu se poate face contca altfel era foarte simplu pentru oricine.Daca are net de la RDS poate sa-si faca singura cont ca se schimba IP-urile,daca nu,se la vi'
ana cam trist cu manacrea facuta de fi-mea,ca acum pune in castroanele mele bucatele de plastelina colorata si imi da sa mananc
getik astia sunt foarte frumosi http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeVanzareOrnamenteCraciun#5550259711146655874

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

'Neata,

La noi ninge azi, dar nu stiu daca are putere sa se astearna. Am rezolvat cu cadoul de Mos, mi-a zis prietenul nostru ca mi-a luat din State si mi le aduce saptamana viitoare. Si ies mai ieftin, trenuletul pe care mi l-a luat ma costa 19 dolari si mi-a mai luat si un catel din ala de reactioneaza la mangaieri si adoarme si sforaie (si merge de la 2 ani) care ma costa 20 dolari, si o bucatarioara micuta pe care o plateste mama si sotului o orga M-am scos, sunt tare norocoasa ca am scapat de batut magazine. Problema e ca nu stia cum sa le care ca sunt voluminoase si nu am fost singurii care l-am rugat sa ne cumpere ceva Eu m-as duce in State numai pt shopping, la ce preturi au, asa sa-ti cumpere altcineva, mai ales un baiat fara copii, e cam greu sa-i ceri mare lucru.. Multumesc, fetelor, de sfaturi

Cris, mie imi place tare bucataria lui Miru, eu nu am vazut asa ceva la noi si am fost si in Real de Mos Nicolae. A cautat si mama o gramada si n-a gasit, abia duminica bagasera alea de care ti-m zis la Auchan Miam, mancare colorata cu plastilina, deja salivez De unde ai luat plastilina pt varsta ei?
Getik, eu nu pot sa vad pozele cu Ary, nu mi se deschide link-ul Te-ai apucat de bijuterii, mult succes sunt draguti cercelusii

Ieri mancam eu salata de vinete, si pt ca Vladut si-a bagat nasul i-am dat si lui, si a mancat destul de mult cu paine. Nu mi-am dat seama ca vanata e cam acida, si ieri si azi-noapte a facut partulete si a ragait si imi spunea ca are buba si face part...presupun ca de la ele ca altceva nu a mancat diferit fata de zi cu zi. Ufff, acum ce pot sa-i fac?

Mergi la inceput

Aaa, si stiu de ce nu mai scriu fetele nominalizate de Picky, ca nu vor sa se termine capitolul asta dedicat Mosului pana vine el

Mergi la inceput

ana e super ca ai scapat de alergatura prin magazine cu Vladut dupa tine si aglomeratie pe sosele si inghesuiala la rafturi,de abea asteptam sa vedem si noi cadourile pe care le-ai "comandat"bucatarioare cum i-am luat eu sectoriciului doar ce au bagat la real de vreo 3 zile,si acum au paleti intregi cu asa cevaculmea ca in magazinele astea mari nu gasisemplastelina,si am desoperit aici la mine un magazinas si am luat 3 cutii,fiacre cu 1,5 roncu salata nu prea ai ce sa-i faci,si noi am trecut prin asta,cu partulete si un caca cu seminte,dar acum e ok si dupa o noapte de bashinute imputite,am scapatoricum o sa-i mai daub si eu,dar cate putin,ca daca ar fi dupa ea,am hali un bol intreg o data
ar fi bine,dar nu cred ca e asa,multe ne citesc din umbra dar pur si simplu nu vor sa participe la discutie

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Anna-ce de cadouri si ce preturi bune!Si eu trebuie sa ma hotarasc ce ii iau lu Anducu de mos ca vreau sa fie ceva deosebit-pana atunci ma mai inspir de la voi.Despre salata de vinete nu stiu ce sa spun ca nu i-am dat inca lu Anducu.
Si la noi ninge e tare frumos-mie imi place extrem de mult iarna cu zapada-sper sa tina cel putin pana la Craciun caci alt farmec are craciunul cu zapada.Am pus si noi furtun colorat la casa dar vream sa mai luam sa punem si pe la ferestre.
Am o groaza de treaba dar scap eu maine.......vreau sa-mi iau concediu 2 saptamani-adik de pe 23 decembrie pana pe 5 ianuarie dar sa vedem daca se aproba...sper pana atunci sa rezolv cu netul de acasa ca altfel o sa-mi fie tare dor de voi.
Getik-vreau ornamente insa cred ca o sa ramana cu plata ramburs ca efectiv nu am timp sa ajung la banca.Ce zici?
Cris-imi place bucatarioara lu Miru.Ce super ca ai luat deja cadourile ca ai scapat de nebunia care o sa fie in magazine.
Am vazut ca a reaparut Alexa-am vazut pozele cu zuzele care sunt niste frumoase-a si legat de dormitul cu sotul-te cred ca ti-e dor-oricum fetele sunt mari si ar trebui sa le lasi sa doarma singure-acum pana nu se obisnuiesc sa doarma cu voi si nu vor mai vrea altfel.
Picky-toti copii fac si crize de nervi cand nu le convine ceva-Andu de ex bate din picioare si plange-trebuie sa recunosc ce de cele mai multe ori cedez si-i dau ce-mi cere dar sunt dati cand il las sa planga si ii trece repede daca vede ca nu-l bag in seama.La noi problema mare e cand vreau sa fac curatenie-ca imi ia el aspiratorul si vrea sa dea el sau mopul..........a vazut la mine si vrea sa faca el-nu va spun cum sterge praful-neaparat cu sprayul de pronto intr-o manuta si laveta in cealalta....are mama ajutor...
Ema-Darius cum mai e?au iesit maselutele?A venit sotul?
Lavi-voi ce mai faceti?
Danami-
Va las!Mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neat fetelor am venit la
cris si mie m-ia placut cand i-am conceput intr-o dupamasa ma jucam cu bile si uite ce a iesit,puup eu mirunika bucatareasa care deja o hraneste pe mami.
anna felicitari ca ai scapat de aglomeratia din magazine,o sa merg si eu cred ca sapt asta daca nu cealalta sa ii iau lu ary laptoppppppp, uite link din nou poate mere acu http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5550260081611496258.
simina da si ramburs este ok,doar sa imi spui ce vrei,
la noi ningeeeee si dupamasa o scot pe ary cu sania daca se aseaza strat mai gros.
poop revin ma duc sa fca cafea si sa iau paine brrrrrrr

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele mele
mi-am mai gasit ceva de asteptet, pe langa Dana....astept sa ninga...cica la noapte....stam si asteptam
picky le-au scos din magazine? acele covorase.....ca unde te intorceai, dadeai de ele
simina sotul meu vine duminica dupamiaza....adica pe la 7 ajunge acasa, asta daca mere tarom bine si fara intarziere. caninul tot bate in gingia aia dar de iesit nu vrea sa iasa....mama lui de canin
getik stai sa termin, sa vina si al meu cu scula de facut poze si va pun....nu tre sa ma laud????
cris ci ma inerveziiiiiiii......vreau si eu zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ano te-ai scos...bravooo....eu ieri am umblat juma de Iasi dupa lapte praf pt pitic, ca am eu asa un cui pe creier, vreau de la HIPP...nici nu vreau sa ma gandesc cat voi umbla fupa cadouri
laviiii da unde bantuiiiii???

Mergi la inceput

fi-mea a capitulat in sfarsit dar nu inainte sa chinuie motanul,ca il bagasem in casa saracul ca afara viscoleste si e frig.L-a luat si l-a carat dupa ea la subrat,nu l-a last as pape bobite,ca fi-mea acvazut ceva roz sub coada si incerca sa-l conroleze,si apoi l-a calarit si zice "di"..logic ca saracul a preferat sa il ninga si sa faca turturi,decat sa il jumuleasca sectorista in halul asta..

simina daca o tine in ritmul asat,sigur o sa avem zapada de craciun ca m-ama saturat ca in toti anii astia sa fie numai noroi si soare cu colti.Uan e craciunul cu zapada si luminisper sa ti se aprobe concediu ca sa stai cu piticul acasa,si vezi ca la net trebuie sa te intereseszi din timp de o posibila conectare,ca in perioada asta sunt foarte multe cereri de conectare si nu fac facta baietii pe teren,iar daca esti in afara ariei de conecatre,pai dureaza cam mult....da,am scapat cu totiiam luat pentru fiecare si gata,mai trebuie doar sa primesc acasa si brosca mirunei si gatamama,mama ce ajutor ai in casa
getik fata,ma invart ca un c.. intr-o caldare si sa mor daca am vazut laptopul ariciuluimai baga aiciulica un link ca sa privesc si eu

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput