"Buburuze de 2009 in actiune (35)" Vine Mosu'
Raspunsuri - Pagina 14
cris_82 spune:
neataaaaa...haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce [jamica] si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Incerc si eu sa ma bag repede la recuperari cand imi stau ocupati sotul si Vladut, sa vedem cat reusesc. La noi a nins putin dimineata si inca o rapriza dupa-amiaza, dar f scurte fara sa se astearna...asa ca nu avem zapada, dar avem soare!
Ieri Vladut a dormit mai putin de o ora si nu am apucat sa fac nimic, asa ca nu am mai putut intra
Lavi, ce faceti? Imi pare rau ca aveti asa vreme rea si ploioasa. Stiu cum e, cel mai urat sa ploua cand e frig afara ca atunci chiar nu-ti vine sa iesi din casa. Eu il scot pe ploaie afara, dar pe ploaie de vara. Off, nu stiu sa te ajut cu Teddy, ca la mine s-a ocupat sotul de el, dar parca transforma cumva fisierele ca sa mearga...daca nu i-ati dat de cap sa-mi zici, si-l intreb cum a facut La multi ani surioarei tale, sa fie sanatoasa si puternica! Imi pare rau ca nu vine de Sarbatori, cred ca ti-e tare dor de ea!
Picky, poate crizele de istrie ale lui Stefy sunt tot pe un fond de iritabilitate dat de durerea vreunei maselute. La Vladut asa e, daca are ceva care il supara nu ma mai inteleg cu el, cand e ok e cel mai bun si intelegator baietel. Intrebai cum procedam cand fac crize, pai daca nu intelege cu vorba buna, explicatii...si tot tacamul si eu il las sa planga (ii si spun, plangi cat vrei si cand te linistesti vino sa ne jucam, si ma duc la el in camera si ma fac ca ma joc) De cele mai multe ori functioneaza. Afara, cam la fel, daca la explicatii nu cedeaza, il las sa urle si ii arat cutu , tractoru...ce stiu ca ii place si-mi iese in cale, cu un ton si o manifestatie de uimire, ce-l face sa uite de motivul plansului. Dar nu dau intotdeauna roade metodele La gradi se dau copiii la 3 ani in Romania, la mine toamna viitoare ar avea 2 ani si 7 luni, asa ca ma mai gandesc sa-l mai tin inca un an pana sa-l dau, dar o sa iau o decizie cand o sa vad cat de bine se acomodeaza cu ai mei. Avantajul meu este ca mama este invatatoare si are o multime de metode educative, este f energica si se pune la mintea copiilor, si stie o gramada de poezii, cantecele... dar l-as da la gradi pt socializare si pt a invata sa respecte un program impus si sa asculte si sa colaboreze cu alte persoane in afara de familie. As vrea sa-l dau la program scurt la o gradi de stat, dar mai vad pana atunci. Spor la cautat gradi, trebuie sa-ti faci timp sa nu se ocupe locurile la cea care iti place cel mai mult
Alexa, tare mi-a placut sa citesc vesti despre voi! va pup cu drag
Dana, ma bucur ca bebe baietel e bine! Te-ai gandit ce nume ii pui? Si Bubu ce mai face, e nazdravana?
Cris, multumesc de pontul cu trenuletul, o sa incerc sa ajung si eu la magazin sa-l vad. Stii cumva daca era pt 2+? Ca asta e marea problema a trenuletelor din magazine, sunt pt copii mai mari [bag] Offf, tot nu a iesit niciun dinte, sa vezi ce le fac eu daca va mai necajesc atata! Dar sa se grabeasca, ca nu are nici Miru atata timp de piedut Te-ai vopsit? Eu nu am mai reusit sa ma mai ocup de astfel de chestiunii
Ema, chiar au fost zile super aici, de primavara, acum e soare dar e cam rece. Sper sa uiti mai repede intamplarea cu politistul ca sa nu te afecteze la urmatorul examen
Getik, pup fata sa iasa repede maseluta si sa nu o mai chinuie! Ma bucur ca e cuminte si s-a acomodat cu patutul nou, sa-i faci o poza sa o vedem si noi in el Imi pare rau ca nu ai vandut nimic din ce ai margelit
Gata, trimit acum ca sa nu intervina ceva si sa nu mai apuc.
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
Buna fetele!Am intrat la cafea cu voi, nu am citit nimic din lipsa de timp.Azi a venit soacra mea dupa Rares sa stea la ea ca eu vreau sa incep curatenia de sarbatori...asa a plans saracul cand a plecat cu ea, nu-i place de nici o culoare de ea, dar n-am ce face , oricum se linisteste el dar nu-mi place sa-l vad cum pleaca plangand.In schimb ieri l-am adus plangand de la mami nu mai vroia sa vina de la ea, asa ca weekendul viitor i-am zis la mami ca-l las la ea sa doarma nu prea a vrut ea dar n-are ce face sa simta si ea ca e bunica nu?
Gata va las ca trebuie sa fug la piata si apoi sa vin sa fac curatenie si de mancare!
Mai intru mai tarziu.Va pup
Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
SSABrya spune:
Iar am dat bir cu fugitii... dar buburuza mea nu s-a facut bine.
Chiar de Mos am ajuns la injectii.
S-a buvurat de cadourile primite, dar nu mai mult ca de obicei, paote pt ca a primit papusi si ei ii plac masinile.
Ieri am terminat injectiile si inca nu e vindecata complet.
Sper sa nu o mai tina prea mult, ca o iau razna.
Picky. Bryanna are dentitia completa, ultimul canin i-a spart gibgiuta acum 2 saptamani, asa ca am scapat de o grija. Oricum problem mi-a facut de cat la 1 canin, in rest nu am stiut ce inseamna aparitia dintilor. A|m fost norocoase.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna
getik1 spune:
fetelor am venit si eu am muncit ca disperata azi sa termin si cam gata de luni sunt a voastra:X.
am fost in seara asta la nasi ca afost ziua nasului, si apoi a m venit si am facut bradutu, ary a fost delicioasa ca de obicei ce puneam noi in brad ea tragea jos. am ascultat colinde si am impodobit bradu super faina senzatia.
sabria esti o fericita cu picea ca nu ai avut probleme
anna am ai pus poze si cu patutu.
cris cum facem sa ne convetrsam la tel legat de donatii??.
fetelor poop si ne auzim dimi la cafea, intre timp va las poze cu picea
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5548666877313779634
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata, haideti la calda,perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue
in sfarsit avem un amarat de col de canin din 3,dar se pare ca pana nu ies toti,o sa cam avem de furca
ana nu stiu,ca nu m-am uitat pentru ce grupa de varsta este,dar ma uit aziinca nu m-am vopsit,astept sa aiba sora-mea oleaca de timp liber ca sa ma faa la par,ca de salon m-am lecuit..bani cu gramada si par varzadar nu mai e o problema sectoriciul la capitolul asta,ca dupa ce spal recipientul si pensula,le ia si ea si isi da cu peria aia in cap si zice ca se face " mai-mai" si ieri mi-am facut maniciurasi m-am epilat,iar fi-mea a luat si ea pila si se chinuia sa-si pileasca unghiile(tocmai ce i le taiasem si ei)si cu epilatorul sa nu mai zic..stie ca fara fir nu merge si il cauta sa vada pe unde l-am ascuns ca sa se faca si ea pe piciaore,la care vine masa-mare si ii sugereaza "fa-te si la [roz]dansa[/roz] mamaie" si se craceste fi-mea si cica ea se epila
lavi ai terminat curatenia?
ssabrya ce bine ca ati scapat de durerile cu dintisorii
getik crede-ma ca am avut la treaba de mi-a iesit ochii,si m-au terminat cu telefoanele clientiite sun eu azi pana in 12,e ok?ce scumpa e aricica cu freza zburlitasi tare incantat de brad
A VENIT IARNA
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Cris, m-am prapadit de ras cu Miru, e o domnisoara tare grijulie de look-ul ei. Felicitari pt canin, sa iasa restul mult mai repede si fara durere Multumesc ca te uiti de trenulet. Acum sunt in asteptare ca a plecat un prieten in State si l-am rugat sa ne cumpere cateva jucarii pt Vladut, dar din pacate el nu se pricepe sa aleaga si a trebuie sa-i dau produsul exact de pe site, dar in felul asta sunt sanse mari sa nu-l gaseasca pe stoc in magazin... eee, asta e, daca am noroc imi aduce, daca nu merg la cautat prin magazine la preturi mai mari
Getik, poza cu patutul o vazusem, ti-am si zis, eu ma refeream la poze cu Ary in patut. Foarte dulce Ary si dragut bradutul. Cred ca v-ati distrat pe cinste la impodobire. I-a placut lui Aru de Mosu?
Lavi, ai reusit sa faci curatenie? Imi pare rau ca plangea Rares cand a plecat de langa tine, cum l-ai gasit cand te-ai dus sa-l iei?
SSABrya, sanatate multa, sper ca ati scapat de boala acum. Imi pare rau ca nu s-a bucurat prea tare de cadourile de la Mos Nicolae, spe ca Mos Craciun sa fie mai inspirat, poate ii scrie o scrisoare Ce bine de voi ca nu mai sunteti chinuite de dinti
cris_82 spune:
ana daaaaaaa,ca sa nu spun ca nu pleca pe usa la plimbare pana nu e si ea parfumataca parul e valvoi mereu dar nu mai conteaza..si sa nu uitam,cel mai important e sa se accesorizeze atat in casa cat si afara cu o posetutadeseara vin si cu referinte la trenulet,ca merg si in real si in carrefour dupa bucatria sectoriciului si arunc un ochi si pentru baietei
P.S. fetelor,i-am descoperit azi de dimineta lu' miru cojite in capusor..nu sunt multe,dar cum ea nu a avut pana acuma,nici nu stiu cum sa scapam de ele ca nu are stare sa o curatveniti cu solutii plsssssss
A VENIT IARNA
BAZAR
SSABrya spune:
cunosc si eu fenomenul inainte de a iesi din casa. Sa se pieptane, sa se parfumeze, ma omoara de fiecare data cand iesim.
si mai nou ar sta numai in baie sa se spele pe maini. cum nu sunt atenta la ea isi ia scaunele si fuge la chiuveta.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna
anna-mama spune:
Cris, SSABrya, sunteti tari cu domnisoarele mici lasa ca e bine sa stie de mici cum trebuie sa iesi in lume... eu ma gandesc ca daca as fi avut fata ar fi trebuit sa ma mai "domnisoresc" si eu un pic, ca sa aiba de la cine sa invete, ca acum fi-miu n-a vazut in viata lui farduri, rujuri, si cand iesim afara nu exista decat deodorantul stick si pieptanul asa ca nu are ce sa imite...
Cris, multumesc ca te uiti de trenulet! Chiar, ce bucatarie vrei sa-i iei lui Miru? Si eu as vrea sa-i iau ceva de genul asta lui Vladut ca poate in felul asta il fac sa nu mai umble la aragaz. M-a disperat, trebuie sa-l inchid cand dau drumul la aragaz, acum s-a inaltat sufient cat sa puna sau sa ia oale de pe aragaz, sa le puna capace...grav e ca incearca sa faca asta cand sunt pe foc
Astazi a fost ceva ciudat, m-am rugat de Vladut o ora si eu si taica-su sa iesim in parc si nu l-am convins cu niciun chip... Acum sa vedem daca o vrea sa-i inghete putin nasul cand se trezeste. Ieri am fost si dimineata in parc si seara in oras la luminite, si avea niste obraji rosii de la ger